yengec burcu

Son güncelleme: 02.11.2022 18:15
  • YENGEÇ (22 Haziran - 22 Temmuz) Su / Öncü

    Yıldızı: Ay
    Uğurlu günü: Salı
    Uğurlu sayısı: 5
    Uğurlu taşı: Yakut
    Uğurlu rengi: Kırmızı
    Uğurlu çiçeği: Zambak
    En büyük özelliği: Sadakat
    En büyük amacı: Yükselmek
    Uygun partnerleri: Boğa, Başak, Kova
    Zayıf tarafı: Dikkatsizlik


    YENGEÇ'in KARAKTERİ
    Yengeç insanı duygusallığıyla tanınır. Duyarlı karakteri nedeniyle insanlara tüm içtenliğiyle yaklaşır; herkese dürüst ve iyi niyetli davranır. Sevdiklerine yardım edebilmek, onları sevindirebilmek için büyük fedakarlıklar yapabilir. Herkesin sorununu can kulağıyla dinler ve çözüm üretmeye çalışır.

    İnsanlara samimi davranmasının yanı sıra içten içe bir şüphecilik taşır. Bunun nedeni, iyi niyetinden dolayı birçok kez sömürülmesidir. Ayrıca, yapılanı kolay kolay unutmaz ve çok zor bağışlar.

    En zayıf tarafı dikkatsizliktir. Olayları ve konuşmaları dikkatsizliği yüzünden yanlış anlayabilir. Bu da büyük sorunlara yol açabilir. Eleştirilmekten hiç hoşlanmaz. Daha ziyade övülmek ve desteklenmek ister.

    Samimi tavırlarına rağmen sert bir görüntü çizer. Bunun nedeni kendini dış dünyadan koruma içgüdüsüdür. Özellikle tehlikede olduğunu hissettiğinde kabuğuna çekilir.

    İYİ YENGEÇ / KÖTÜ YENGEÇ
    Yengeç'in iyi yönleri:İyi kalplilik, beceriklilik, zeka.
    Yengeç'in kötü yönleri : Alınganlık, dağınıklık.

    YENGEÇ ve İLİŞKİLERİ
    Yengeç insanı, çevresine karşı iyi kalpli, anlayışlı ve düşünceli davranır. Ancak bazı günler tamamen değişerek somurtkan ve alıngan bir karakter çizebilir. Bu nedenle anlaşılması zor bir insandır.

    Arkadaş ve yakınlarını çok sever. Ama çekingenliği yüzünden duygularını kolay kolay belli etmez.

    Yengeç burcu kadını ve erkekler:
    Aşk, Yengeç burcu kadınının hayatında büyük bir yer tutar. En çok duymak istediği söz "seni seviyorum"dur. Geçici ilişkilerle ilgilenmez. Güçlü ve iradesinden taviz vermeyen erkeklerden hoşlanır.

    Yengeç burcu erkeği ve kadınlar:
    Duygularını ifade etmekte zorlanan Yengeç erkeği, beraber olduğu kadına daima nazik ve saygılı davranır. Bakımlı ve şık kadınlardan hoşlanır. Devamlı sevildiğini duymak ister.

    İŞ
    Yengeç burcu insanı işine çok bağlıdır. Asla başladığı işi yarım bırakmaz. Ona zorla birşey yaptırmak imkansızdır. Ancak sevgiyle yönlendirilebilir. Güçlü hafızası sayesinde iyi bir tarihçi, denizci ya da iş adamı olabilir.

    YENGEÇ BURCUNUN ÜNLÜLERİ
    Lady Diana, Ernest Hamingway, Sylvester Stallone, Harrison Ford, John Ford ...

    YENGEÇ BURCU ve SAĞLIK
    Yengeç burcu insanının belli başlı sağlık sorunu hazımsızlıktır. Bu sorundan kurtulabilmesi için doğru beslenmesi ve spor yapması gerekir. Sağlığına dikkat etmez ve tembelliğe devam ederse genç yaşta kilo sorunu yaşayabilir.
#24.12.2004 16:24 1 0 0
  • bana uyuyo
    gercekten
    sagoll ellerine saglik
#24.12.2004 18:18 0 0 0
  • Bende Yengeç Burcuyum
    Ama Yazdıkların Banada Uyuyo.
#29.12.2004 17:21 0 0 0
  • Arkadaslar varya benim tanidigim bütün yengec kizlari manken manken hem de zekiler ama biraz cadi olduklarinida hatirlatayim yani.
#29.12.2004 22:28 0 0 0
  • Paylaşım için Teşekkürler Ellerine Emeğine Sağlık
#02.11.2022 18:15 0 0 0