Beşiktaş Trabzonspor 20.Hafta Tükcell Süper Lig Maçı

Son güncelleme: 07.04.2009 16:11
  • Evet kupa maçlarında görmüştüm çok rahat oynadı bize karşı sayın abicim

    Keşke yakın olsak yemeğine bi iddaya girerdik :D
#09.02.2009 10:56 0 0 0
  • abi valla favori biziz siz neyim değilsiniz biz sizin maçta yeni kola açacaz merak etme sen full asitli ağız yakan cinsten :D
#09.02.2009 16:36 0 0 0
  • Eee oynan Futbol ortada bir şey demiyorum

    bekleyip göreceğiz:)
#09.02.2009 17:07 0 0 0
  • bayrağı yine dikerim buraya bak karışmam
#09.02.2009 19:02 0 0 0
  • ali sen çok büyük konuşuon yaw yazık olcak demedi deme
#10.02.2009 07:54 0 0 0
  • ya büyük konuşmuyom inşallah diyom
#10.02.2009 09:43 0 0 0
  • noimage
    Yattara ve Sylva da geldi
    10 Şubat 2009

    Trabzonspor hafta sonu oynayacak olduğu Beşiktaş maçı hazırlığını bugün sabah yaptığı antrenmanla sürdürdü.



    Trabzonspor hafta sonu oynayacak olduğu Beşiktaş maçı hazırlığını bugün sabah yaptığı antrenmanla sürdürdü.

    TRABZONSPOR EKSİK ÇALIŞTI
    Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde sabah Teknik direktör Ersun Yanal nzaretindeki idmana Milli takımlarda bulunan Gökhan Ünal, kaleci Onur, Song, Cale'den yoksun çalıştı.

    YATTARA VE SYLVA DA GELDİ

    İzinli olan Yattara ve kaleci Tony Slyva'da bu sabahki idmana katıldılar.

    Bordo mavili oyuncular ilk olarak ısınma hareketlerin ardından sahada yarım saatlik çalışmanın ardından salona geçerek kondisyon çalıştılar.

    Trabzonspor Beşiktaş maçı hazırlıklarına dün akşam yaptığı ilk idmanla başlamıştı.




    Kaynak: noimage

    noimage
    noimage
    noimage
#10.02.2009 11:13 0 0 0
  • KOYU ve FANATIK bir Besiktasli olarak Trabzon Macinin bizim icin kendi Stadimiz INÖNÜ'de COK ZOR GECECEK...

    6. Hafta'dan beri top oynamiyoruz, Antalya, Kocaeli gibi Ligin dibindeki Takimlari yeniyoruz...
    Biraz güclü olan Takimlara karsi Bursa gibi kendimizi zorluyor berabere kaliyoruz...
    Puan kaybetmememiz gereken Maclar'da Konya, IBB Puan birakiyoruz....
    Lig'de bu Sezon biraz güclü olan Ekiplere karsi Ankaraspor maglup oluyoruz....
    Ve en büyük Rakiplerimiz GS ve FB'ye karsi yeniliyoruz....

    Bu oynadigimiz Futbol ile Trabzon bizi Inönü'de YENER!
#10.02.2009 14:51 0 0 0
  • noimage
    Trabzonspor yağmurda çalıştı
    10 Şubat 2009

    Turkcell Süper Ligi'nin 20. haftasında deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşacak olan Trabzonspor, hazırlıklarını yağmur altında yaptığı çalışma ile sürdürdü.



    Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde yapılan çalışmaya, milli takımlarda bulunan Gökhan Ünal, Song, Cale ve Onur katılmadı. Sakatlığı bulunan Ferhat Çökmüş ise salonda çalıştı. Oyuncularına önce koordinasyon çalışması yaptıran Yanal, takımına kondisyon depolarken, daha sonra yarı sahada çift kale maç yaptırdı. Dizlik takmayan oyuncularından dizlik takmasını isteyen Yanal, takımın istekli ve arzulu olmasından bir hayli memnun olduğu gözlendi.
    Trabzonspor, Beşiktaş maçının hazırlıklarını yarın yapacağı çift antrenmanla sürdürecek.

    noimage
#10.02.2009 20:23 0 0 0
  • trabzonspor iki sıfır yener
#11.02.2009 14:13 0 0 0
  • Takımımız Beşiktaş maçı hazırlıklarını bugün (çarşamba) 09.30'da yaptığı antrenmanla sürdürdü.

    Teknik Direktörümüz Ersun Yanal yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan antrenmana milli takım kamplarında bulunan Gökhan, Onur, Song, Cale ve sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı doktor kontrolünde çalışan Ferhat Çökmüş katılmadı.

    Antrenmana koşuyla başlayan futbolcularımız, ardından koordinasyon, pas ve kanat organizasyonları yönelik bir çalışma yaptılar.

    noimage
    noimage

    noimage

    noimage

    noimage
#11.02.2009 14:59 0 0 0
  • noimage

    Beşiktaş'ta tam anlamıyla bir Mustafa Denizli ve Yusuf Şimşek fiyaskosu yaşanıyor. Delgado dönemedi, eski Bobo-Nobre'den eser bile yok, Holosko Konya'da sol dizinden sakatlandı. Mustafa Denizli rahat görünse de hep diken üstünde. Deplasmanlarda en rahat kazanan takım konumundaki Trabzonspor, çıkıştaki futboluyla Beşiktaş'a şimdiden endişe ve korku veriyor.

    G.Saray Yarım Takım

    Selçuk Dereli'ye karşı ayaklanma başlatan Galatasaray, TFF ve MHK`ya savaş açtı. Skibbe'yi tutan yok. Takımın yarısı sakat. İçerideki küfürlerden dolayı bu hafta garanti ceza kapıda. Her üç takımda da teknik direktörler diken üstünde. İkinci yarıda yoluna hedeflerinden kopmadan devam eden Trabzonspor'da ise işler tam tersi. Bordo mavililerde her şey yolunda.

    En Mutlusu Trabzon

    Trabzonspor'da ciddi sakat ve hasta kalmadı. Yanal'ın yönetimin ve taraftarın özverisi son haftada gövde gösterisine dönüştü. Artık Trabzonspor ile oynayacak her takım sahaya 'Kolbastı Korkusu' altında çıkıyor. Derbi hazırlığı dün akşam başladı. Ve takım ilk kez bir deplasman derbisine bu kadar rahat, huzurlu, hazır ve favori olarak hazırlanıyor.
#11.02.2009 17:42 0 0 0
  • noimage

    İkinci yarının ilk 3 maçında 7 puan toplayıp zirveye yapışan Trabzonspor'da şimdi hedef Beşiktaş sınavı. Fırtına, İstanbul'u fethe hazırlanıyor.

    İlk Maç 0-0 Bitmişti.

    Zirve ortağı olarak tamamladığı ilk yarının ardından yarışın ikinci bölümüne çok daha iyi bir giriş yapan Trabzonspor'da şampiyonluk hesapları artık daha ciddi bir şekilde yapılmaya başlandı... Geride kalan 3 maçlık seride Fenerbahçe, Ankaraspor ve Ankaragücü'nden toplam 7 puan alan bordo-mavili takımımız, artık büyük bir heyecanla Beşiktaş maçını beklemeye başladı. Avni Aker'deki 0-0'ın rövanşında İstanbul'dan zaferle dönmeyi amaçlayan Trabzonspor, zirvede arayı açmayı planlıyor.

    Konya'da Berabere

    Rakibimiz Beşiktaş dün Konya'da oynadığı maçta 0-0 eşitliği bozamadı. Giray Bulak'lı Konyaspor'da yeni transferlerden Ayman'da oynadı. Yeşil-Beyazlı takımı toparlayan Mısır'lı futbolcu Beşiktaş'ın orta alanda oyun kurmasına izin vermedi. Siyah-Beyazlı takımın bu maçını Ersun Yanal ekrandan izledi, yardımcısı Kemal Özdaş'ı Konya'ya gönderdi. İlk derbi zaferi için bütün önlemlerini alan Trabzonspor'da iki günlük izin bugün bitiyor ve çalışmalar bu akşam başlıyor.
#11.02.2009 17:44 0 0 0
  • noimage


    Ligin 20. haftasına 41 puanla ikinci sırada giren Bordo-Mavililer rakiplerine oranla önemli fikstür avantajı taşıyor. Taraftarıyla ve bütün camiasıyla tek yumruk olan Trabzonspor mutlu son için dev adımlar atıyor. Ligde lider Sivasspor ile birlikte zirveyi paylaşan Trabzonspor, futbolu tartışılsa da kritik Beşiktaş derbisi öncesinde rakiplerine göre çok önemli artılarıyla hedefe yürümeye devam ediyor.

    Haberin Devamı Gazeteniznoimage`da
#12.02.2009 12:58 0 0 0
  • noimage Alanzinho: Asıl şov inönü'de
    12 Şubat 2009 09:40 Teknik patron Ersun Yanal'dan derbide görev bekleyen Brezilyalı oyuncu çok iddialı.


    Trabzonspor'un yeni transferi Alanzinho, gözünü Beşiktaş karşılaşmasına çevirdi. Ankaraspor maçında yaptığı şovun bir benzerini dünkü idmanda ortaya koyan Brezilyalı futbolcu, "Derbileri çok severim. Hocam bana şans verirse şovumun devamını İnönü Stadı'nda yapacağım" dedi.

    Tecrübeli teknik adamın karşılaşmanın gidişatına göre Alanzinho'yu ikinci yarıda joker olarak oyuna sürmesi bekleniyor. Dünkü idmanda dinlenme sırasında bile Alanzinho'nun topla birbirinden klas hareketler yapması yine dikkatlerden kaçmadı.


    noimage
#12.02.2009 16:55 0 0 0
  • her iki takıma da BAŞARISIZLIKLAR diliyorum...

    Allah her iki takımında gönlüne göre vermesin (bu maç için)...

    beraberlik tek dileğimiz :D
#13.02.2009 09:56 0 0 0
  • aynen okan abim sana katılıyorum.Zaten beşiktaş'tan fazla umutlu değilim,Trabzonsporda da yattara pas atar gökana,gökan da umut'a verir,umut ta o pozisyonu harcar maç berabere biter diyee tahmin yürütüyorum.Bakalım hayırlısı.Keyifli bir maç olması dileği ile.

    her iki takımada başarılar.Bu rası Türkiye bizim ligde ne olacağını önceden kestirmek çok güç :D
#13.02.2009 10:44 0 0 0
  • noimage noimage
    Gözler Trabzonlu golcülerde!
    13 Şubat 2009

    Trabzonspor'da Beşiktaş hazırlıkları sürerken gözler TS'li golcülere dikildi. Trabzonspor hazırlıklarını basına kapalı olarak sürdürecek.



    -GÖZLER GOLCÜLERDE-
    Bu sezon Fenerbahçe ve Beşiktaş ile golsüz berabere kalan, Galatasaray'a ise deplasmanda 3-0 yenilen Trabzonspor, ''Üç büyük'' rakibi karşısında gol özlemi yaşıyor.
    Ligde 8'er gol atan Gökhan Ünal ve Umut Bulut, Beşiktaş maçında gol atmaları halinde bu sezon söz konusu maçlardaki ilk gollerini kaydetmiş olacaklar.
    -BASINA KAPANDI-
    Trabzonspor, bu akşam ve yarın basına kapalı yapacağı çalışmaların ardından hazırlıklarını tamamlayarak İstanbul'a gidecek.
    Bordo-mavililer, yarın saat 19.55 uçağı ile İstanbul'a gidip maç saatini beklemeye başlayacak. Karadeniz ekibinde sakatlığı bulunan Ferhat'ın dışında eksik oyuncu bulunmuyor.
    Teknik direktör Ersun Yanal'ın geçen haftaki Ankaragücü maçının kadrosunda bir revizyon yapması beklenmiyor. Yanal'ın sadece savunmada Tayfun'un yerine Serkan'a forma şansı verebileceği belirtildi. Alanzinho'nun da daha önceki iki maçta olduğu gibi oyunun ilerleyen bölümlerinde görev alması bekleniyor.
    Bu arada bordo-mavili futbolcuların bu akşam sinemaya giderek ''Recep İvedik-2'' adlı filmi izleyeceği öğrenildi.
#13.02.2009 11:58 0 0 0
  • bu maçı alcaz inşallah :))
#14.02.2009 15:38 0 0 0