İstanbul Büyükşehir Belediyespor-1 Beşiktaş-1 5.Hafta Turkcell Süper Lig Maçı

Son güncelleme: 28.09.2008 14:32
  • Besiktaş İstanbul Büyükşehir Belediyespor Maçi

    Besiktaş İstanbul Büyükşehir Belediyespor Maçin Golleri

    Besiktaş İstanbul Büyükşehir Belediyespor Maça Dogru

    Besiktaş İstanbul Büyükşehir Belediyespor

    İstanbul Büyükşehir Belediyespor Besiktaş

    noimagenoimage

    Besiktas İstanbul Büyükşehir Belediyespor maclari,İstanbul Büyükşehir Belediyespor besiktas,İstanbul Büyükşehir Belediyespor Besiktas youtube,Besiktas İstanbul Büyükşehir Belediyespor youtube,Besiktas İstanbul Büyükşehir Belediyespor youtube,İstanbul Büyükşehir Belediyespor Besiktas youtube maci,Besiktas İstanbul Büyükşehir Belediyespor maclari,İstanbul Büyükşehir Belediyespor Besiktas maclari,İstanbul Büyükşehir Belediyespor Besiktas maclari,İstanbul Büyükşehir Belediyespor Besiktas maci,2008 Besiktas İstanbul Büyükşehir Belediyespor maci,2008Konyasporr Besiktas maci,Kİstanbul Büyükşehir Belediyespor Besiktas maci, İstanbul Büyükşehir Belediyespor , maci, superlig,Besiktas İstanbul Büyükşehir Belediyespor maci, Besiktas İstanbul Büyükşehir Belediyespor ,Besiktas İstanbul Büyükşehir Belediyespor mac sonucu,Besiktas İstanbul Büyükşehir Belediyespor maci, Besiktas,Besiktasr İstanbul Büyükşehir Belediyespor ,Besiktas İstanbul Büyükşehir Belediyespor mac yayini, Besiktas İstanbul Büyükşehir Belediyespor ,maclari,Besiktas haberler,Besiktas, Besiktasin maclari,Besiktas İstanbul Büyükşehir Belediyespor mac ozeti,turkcel,İstanbul Büyükşehir Belediyespor Besiktas mac ozeti,


#14.08.2008 12:38 0 0 0
  • eet.
#14.08.2008 12:40 0 0 0
  • Haftanın Macı !

    Umarım ßu Maçtada Yerimizi Korumayı ßiLiriz Ve Yakı$anı SergiLeriz.

#22.09.2008 17:26 0 0 0
  • İ.B.B. hazırlıkları başladı

    Süper Lig'de dün akşam Gaziantepspor'u 3-0 yenen Beşiktaşımız, ara vermeden İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarına başladı.

    Dünkü maçta forma giyen futbolcular antrenmanda düz koşu yaparken, diğer oyuncular ise pas çalışması ve yarım sahada yapılan çift kale günü tamamladı.

    Antrenmana hafif sakatlıkları bulunan Holosko, Gökhan Zan, Aydın Karabulut ve Serdar Özkan katılmadı. Kulüp doktoru Ayhan Optur'un yaptığı açıklamaya göre, Holosko'nun sağ ayak bileğinin burkulduğu Serdar Özkan'ın sol arka adalesinde gerilme tespit edildiği, Aydın Karabulut'un da sol dizinde ağrılar olduğu öğrenildi. Optur ayrıca, bu futbolculara MR çekileceğini belirtti. Gökhan Zan'ın ise grip olduğu için çalışmaya katılmadığı bildirildi.

    Siyah-Beyazlılar salı günü 17.00'de basına açık yapacağı çalışmayla hazırlıklarını sürdürecek.
#22.09.2008 19:32 0 0 0
  • IstabuL B.B. bazen caLisma yapabiliyor gecen sezon bunun orneklerini gorduk

    Kucumsememek Lazim Dikkatli olum Liderligimizi devam ettirmemiz lazim

#22.09.2008 23:20 0 0 0
  • böyle takımlar karşısında puan kaybı olmaz arkadaşlar rakibimizi yenip liderliğimizi sürdüreçeğiz
#23.09.2008 00:02 0 0 0
  • Beşiktaşım bu maçı rahatlıkla alacak diye düşünüyorum.Gaziantepspor maçında kaçan goller bu maçta golll olacak.
#23.09.2008 13:13 0 0 0
  • Bencede rahat geçeriz geçmemizde lazım,liderliğe devam...
#23.09.2008 13:24 0 0 0
  • Bu sezon 21.45 maçlarına mahkum edilen Beşiktaş'ı, cumartesi gecesi oynanacak İstanbul Belediye sınavında ayrıca 'Olimpiyat' eziyeti de bekliyor.

    Dönüş sahura doğru
    Kara Kartal, bu sezon hiçbir şeyden çekmedi 21.45 maçlarından çektiği kadar... Ramazan ve yaz nedeniyle tüm Turkcell Süper Lig maçları geç saatlerde başlıyor, ama en geç oynayan hep Siyah-Beyazlılar oluyor. Antalya, Trabzon ve Gaziantep 90 dakikalarına 21.45'te çıkan Beşiktaş'ın Konyaspor'u ağırladığı 2. hafta karşılaşması ise 21.00'de başlamıştı. Yetmezmiş gibi, bu cumartesi gecesi saat 21.45'teki başlayacak İstanbul BŞ Belediye maçında buna bir de Olimpiyat Stadı'nın yol işkencesi eklenecek.
    Federasyona başvuruldu
    Böyle olunca da, Beşiktaş Yönetimi sonunda patladı. Antalya, Trabzon ve Gaziantep'ten sonra hafta sonundaki İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının da 21.45'te oynayacak olması, camiada adaletsizlik olarak nitelendiriliyor. Kulüp yetkilileri ve teknik ekip, bu durumdaki rahatsızlığını federasyona sözlü olarak bildirdi. Federasyon, programların önceden yapıldığını ve değişikliğin mümkün olmadığını belirtip ilerleyen haftalarda bu haklı serzenişi göz önüne alacaklarına dair garanti verdiler.
#24.09.2008 09:45 0 0 0
  • İ.B.B. maçı 19:15'e alındı!

    Turkcell Süper Lig'in 5. haftasında oynanacak İstanbul Büyükşehir Belediyespor - Beşiktaş ve Trabzonspor - Antalyaspor maçlarının saatleri değişti.

    Türkiye Futbol Federasyonu'ndan (TFF) yapılan açıklamaya göre, 27 Eylül Cumartesi günü oynanacak olan İstanbul Büyükşehir Belediyespor - Beşiktaş karşılaşması 19.15'e alınırken, Trabzonspor ile Antalyaspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın saati ise 21.45'e alındı.

    Bilindiği gibi sezon başından bu yana takımımız ligde oynadığı dört maçın üçünü 21:45, Konyaspor maçını ise 21:00'de oynamıştı.
#24.09.2008 11:11 0 0 0
  • İ.B.B. maçı bilet fiyatları açıklandı

    Turkcell Süper Lig'de 27 Eylül Cumartesi günü İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile Beşiktaşımız arasında saat 19.15'te yapılacak maçın biletlerinin fiyatları belli oldu.

    İstanbul Büyükşehir Belediyespor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Kamil Dizar, 27 Eylül Cumartesi günü Beşiktaş ile yapılacak maçların bilet fiyatlarının kapalı tribün 40 YTL, açık tribün 20 YTL olarak belirlendiğini söyledi.

    Dizar, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak karşılaşmaya bütün taraftarlarımızın da gelebileceğini ifade etti.
#24.09.2008 11:31 0 0 0
  • Lider Beşiktaş, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor.

    noimage
    Lider Beşiktaş, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor.
    Hazırlıklar tam gaz
    Lider Beşiktaş, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor. Dün Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde, teknik direktör Ertuğrul Sağlam yönetimindeki çalışma düz koşuyla başladı. Bir süre pas çalışması yapan Siyah-Beyazlılar, yarım sahada çift kale maçla antrenmanı noktaladı. Bu arada teknik direktör Ertuğrul Sağlam ile Tello arasında hiçbir sorun olmadığı yönetim tarafından açıklandı.

    Yönetimden teşekkür
    Asbaşkan Ertunç Soğancıoğlu, federasyonun vermiş olduğu kararı yerinde bulduklarını söyledi. Soğancıoğlu, "Sorun olan, bir takımın maçlarının hep aynı saatte oynamasıydı. Ortada bir haksızlık vardı. Bu yanlıştan döndükleri için federasyona teşekkür ediyoruz. Hafta sonu kazanıp, Kharkiv mücadelesi öncesinde moral bulmak amacındayız" diye konuştu.

    Serdar cumartesi yok
    Gaziantepspor maçında sakatlanan ve sol alt adalesinde ödem tespit edilen Serdar Özkan, dün de takıma katılamadı. Cuma günü son testten geçirilecek olan genç yıldızın, Metalist maçı düşünülerek Belediye karşısında riske edilmeyeceği belirtildi. Aynı şekilde Filip Holosko'nun da Belediye karşısında görev yapmasının zor olduğu bildirildi. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam, Ekrem Dağ'ı sağ çizgide oynatmayı planlıyor.
#25.09.2008 10:53 0 0 0
  • ßu Maçda Hakem fAciaSı Bekliyorum ;)
#25.09.2008 11:42 0 0 0
  • ßizim İçin ßir Derßi Maç Kadar deqerLi...

    Puan Kayßına TahammüLümüz yOk, Umarım Kazanıp LiderLiqimize Devam Ederiz...
#25.09.2008 18:38 0 0 0
  • Hazırlıklar Devam Ediyor

    Futbol Takımımız, Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşılaşması hazırlıklarını bugün yaptığı tek idmanla sürdürdü.
    1.5 saat süren ve basına kapalı yapılan idmanda Takımımız toplu koşunun ardından 5'e 2, tek pas ve şut çalışması yaparak günü tamamladı.

    Antrenmana sakatlığı devam eden Serdar Özkan katılmazken, Bobo, Uğur İnceman ve Holosko takımla birlikte çalıştı. Kulüp Doktorumuz Ayhan Optur, Serdar Özkan'ın son durumunun yarın (26 Eylül) netlik kazanacağını söyledi.

    Siyah Beyazlılarımız yarın (26 Eylül) saat 17.00'da basına kapalı yapacağı antrenmanın ardından kampa girecek ve maç saatini beklemeye başlayacak.
#25.09.2008 19:52 0 0 0
  • Büyükşehir Belediye Maçı Bülent Yıldırım'ın

    Turkcell Süper Ligi'nin 5. haftasındaki İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Beşiktaş maçında Bülent Yıldırım düdük çalacak.
    27 Eylül Cumartesi günü Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak mücadele saat 19.15'te başlayacak. Bülent Yıldırım'ın yardımcılıklarını Baki Tuncay Akkın, Selçuk Kaya yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Serkan Çınar.
#25.09.2008 19:52 0 0 0
  • hadi hayırlısı... fark olur....
#25.09.2008 19:59 0 0 0
  • UEFA Kupası'ndaki Metalist maçına hazır bir takımla çıkmak isteyen Ertuğrul Sağlam, kadroda değişikliğe gidecek.

    Teknik direktör Ertuğrul Sağlam, deplasmandaki Metalist Kharkiv karşılaşmasını düşünerek Belediye maçında yine farklı bir takımı sahaya sürecek. Sakatlığı nedeniyle Serdar Özkan'ı riske etmek istemeyen genç çalıştırıcı, Holosko ile Tello'yu da kulübeye çekecek. Sezon başında Gaziantepspor'dan transfer edilen Ekrem Dağ'a forma vermeyi düşünen Sağlam, sol kanatta ise Seric'i görevlendirecek. Başarılı teknik adam, orta sahada Cisse ile Serdar Kurtuluş'u oynatmayı planlıyor.
#26.09.2008 08:26 0 0 0
  • Bobo'nun geçen sezonki Belediye maçında gördüğü kırmızı kart, belki de Beşiktaş'ı şampiyonluktan etti. Brezilyalı şimdi, cumartesiyi iple çekiyor

    Liderlik gitmişti
    22 Mart 2007... Lider Beşiktaş, Olimpiyat Stadı'nda konuk olduğu Büyükşehir Belediyespor karşısına sakat ve cezalılar nedeniyle eksik bir kadroyla çıkmıştı. Maçın başında İbrahim Akın'ın golüyle geriye düşen Siyah-Beyazlılar, Holosko'yla durumu eşitlese de ilk yarının son dakikasında Bobo'nun gördüğü kırmızı kart herşeyi alt-üst etmişti. Maçı 2-1 kaybeden Siyah-Beyazlılar hem liderliği, hem de Bobo'yu yitirmişti. Ağır bir ceza alan Brezilyalı futbolcunun yokluğunda Beşiktaş şampiyonluk yarışında büyük yara almıştı.

    'Golümü atacağım'
    Bu sezona da çok iyi başlayan Bobo, Belediye mücadelesi öncesinde FANATİK'e konuştu. "Kırmızı kart gördüğüm maçı hiç unutmadım" diyen Brezilyalı yıldız, "Kasti bir hareketim yoktu ancak oyundan atılmıştım. Takım arkadaşlarım da haklı olarak soyunma odasında bana tepki göstermişti. Zor günler geçirmiştim, şampiyonluk yarışından geri kalmıştık. Yönetimden de ceza almıştım. Ancak artık herşey geride kaldı. Yine maçın konuşulan ismi olacağım ancak gördüğüm kırmızı kartla değil, atacağım gollerle..." dedi.

    noimage
#26.09.2008 08:29 0 0 0