Beşiktaş 1 - 3 Ankaraspor 14.Hafta Turkcell Süper Lig Maçı

Son güncelleme: 11.12.2008 14:27
  • Beşiktaş Ankaraspor Maçin Golleri

    Beşiktaş Ankaraspor Maça Dogru

    Beşiktaş Ankaraspor

    Beşiktaş Ankaraspor

    noimage noimage



    Ankaraspor besiktas maclari, Ankaraspor bjk maci, Ankaraspor bjk maclari, besiktas Ankaraspor maclari,bjk Ankaraspor maclari,bjk Ankaraspor maci2008 Ankaraspor Beşiktaş maci, 2008Beşiktaş Ankaraspor maci, Beşiktaş Ankaraspor maci, Beşiktaş, maci, superlig, Ankaraspor Beşiktaş maci, Ankaraspor Beşiktaş, Ankaraspor Beşiktaş mac sonucu, Ankaraspor Beşiktaş maci, Ankaraspor, Ankaraspor Beşiktaş, Ankaraspor Beşiktaş mac yayini, Ankaraspor Beşiktaş,maclari, Ankaraspor haberler, Ankaraspor, Ankarasporun maçlari
#14.08.2008 17:33 0 0 0
  • Tello ayrı çalıştı !..
    Beşiktaş, Turkcell Süper Lig'in 14. haftasında Ankaraspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

    noimage
    Teknik direktör Mustafa Denizli yönetiminde, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanda siyah-beyazlılar, yaklaşık 1 saat 45 dakika süren bir çalışma yaptı.

    Antrenmana koşu ve esneme hareketleriyle başlayan siyah-beyazlılar, daha sonra pas çalışmalarıyla ısınmayı tamamladı.
    Sınırlı alanda pas ve prese dayalı dayanıklılık antrenmanı yapan siyah-beyazlılar, bundan önce kontrollü pas ve daha sonra da serbest çalıştı.

    Teknik direktör Denizli, bu çalışmanın ardından takımı 3 grubu ayırarak minyatür kale maç yaptırdı. Antrenman, yarı sahada yapılan çift kale maçla sona erdi. Çift kale maçta gol yiyen takım, yenilen her golden sonra ceza olarak şınav çekti.

    Çift kale maç, Bobo'nun şık golüyle sona erdi. Yerden iyice yükselerek rövaşataya yakın bir hareketle topu filelere gönderen Bobo'yu, teknik direktör Denizli de tebrik etti.

    TELLO AYRI ÇALIŞTI
    Sakatlığı bulunan Tello'ya, takımla koşulara katıldıktan sonra ayrı bir çalışma programı uygulandı.

    Siyah-beyazlı futbolcu, antrenör Tayfur Havutçu yönetiminde tempolu koşular yaptı.

    AYDIN'DA MENİSKÜS ŞÜPHESİ
    Sağ dizindeki ağrı nedeniyle antrenmana katılmayan Aydın'da menisküs şüphesi olduğu bildirildi.

    Antrenmana katılmayan Aydın'ın durumunun, bugün yapılacak kontrollerden sonra belli olacağı ifade edildi.

    Beşiktaş, Ankaraspor maçının hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek.
#01.12.2008 20:30 0 0 0
  • Hakem İlker Meral

    Futbol Takımımız'ın Turkcell Süper Ligi'nin 14. haftasında Ankaraspor ile 6 Aralık'ta saat 19.00'da BJK İnönü Stadı'nda oynayacağı maçı İlker Meral yönetecek.
#01.12.2008 21:39 0 0 0
  • ­Bo­bo for­ma is­te­di
    Be­şik­taş'ta bu se­zon ye­dek ku­lü­be­si­ne ça­kı­lan Bo­bo, dün Tek­nik Di­rek­tör Mus­ta­fa De­niz­li i­le gö­rü­şe­rek

    noimage
    Be­şik­taş'ta bu se­zon ye­dek ku­lü­be­si­ne ça­kı­lan Bo­bo, dün Tek­nik Di­rek­tör Mus­ta­fa De­niz­li i­le gö­rü­şe­rek, "Form­da­yım ve An­ka­ras­por ma­çın­da ilk on bir­de gö­rev al­mak is­ti­yo­rum" ta­le­bi­ni i­let­ti.
    noimage

    Fenerbahçe maçının ardından da takımdan ayrı çalışan Şilili yıldız, bugün yapılan antrenmanda ise çift kale maçta yer aldı. Teknik Direktör Mustafa Denizli'nin de Tello'ya Ankaraspor maçında tekrar forma vereceği ve Serdar Özkan'ı yedek kulübesine çekeceği öğrenildi.

    Bu arada sezon sonunda bitecek olan sözleşmesini uzatmak isteyen Nobre'ye yönetim, "devre arasında görüşelim" yanıtını verdi. Yöneticilerin, "Devre arasında menajerini çağır ve masaya oturalım. Hakettiğin parayı da elbette ki alacaksın" dedikleri kaydedildi.

    Hafta sonu oynayacağı Ankaraspor maçının hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş'ın bugünkü antrenmanına sakatlıkları bulunan Aydın, Seriç, Batuhan ve Gökhan Zan katılmadı..

    Aydın Karabulut'un önümüzdeki günlerde menisküs ameliyatı olacağı açıklandı.



#03.12.2008 17:54 0 0 0
  • 'Fire istemiyorum'
    F.Bah­çe mağ­lu­bi­ye­ti­nin ar­dın­dan oy­na­dık­la­rı fut­bo­lu ve fut­bol­cu­la­rı­nı sa­vu­nan Mus­ta­fa De­niz­li, An­ka­ras­por ma­çı ön­ce­sin­de oyun­cu­la­rı­nı uyar­dı

    noimage
    F.Bah­çe mağ­lu­bi­ye­ti­nin ar­dın­dan oy­na­dık­la­rı fut­bo­lu ve fut­bol­cu­la­rı­nı sa­vu­nan Mus­ta­fa De­niz­li, An­ka­ras­por ma­çı ön­ce­sin­de oyun­cu­la­rı­nı uyar­dı

    ÖN­CE­LİK AN­KA­RA'DA

    Be­şik­taş Tek­nik Di­rek­tö­rü Mus­ta­fa De­niz­li, F.Bah­çe der­bi­si­nin ar­dın­dan ya­şa­nan ger­gin­li­ği iki haf­ta son­ra oy­na­na­cak olan G.Sa­ray der­bi­si­ni ka­za­na­rak te­la­fi et­mek is­ti­yor. An­cak tec­rü­be­li ça­lış­tı­rı­cı, G.Sa­ray ma­çı ön­ce­sin­de İnö­nü Sta­dı'nda oy­na­ya­cak­la­rı An­ka­ras­por ve A.Gü­cü maç­la­rı­nın en az der­bi ka­dar önem­li ol­du­ğu­nu vur­gu­la­dı. Geç­ti­ği­miz gün Del-Ma­le ba­lık lo­kan­ta­sın­da oyun­cu­la­rıy­la öğ­le ye­me­ği yi­yen De­niz­li, F.Bah­çe kar­şı­sın­da oy­na­nan fut­bol­dan mem­nun ol­du­ğu­nu tek­rar­lar­ken, fut­bol­cu­la­rı­na iki An­ka­ra ta­kı­mıy­la İnö­nü Sta­dı'nda oy­na­ya­cak­la­rı maç­la­rın öne­mi­ni an­lat­tı ve uya­rı­lar­da bu­lun­du.

    "6 PU­AN ÇOK ÖNEM­Lİ"

    Ko­nuş­ma­sı­na baş­la­ma­dan ön­ce "Her za­man söy­le­di­ğim gi­bi ta­raf­ta­rı­mız böy­le bir ta­kı­ma sa­hip ol­du­ğu için gu­rur duy­ma­lı. Ama dik­kat­li ola­lım, ta­dı­mız kaç­ma­sın" di­yen tec­rü­be­li ça­lış­tı­rı­cı, "G.Sa­ray der­bi­si­ne ka­dar zir­ve­nin şu an­ki şek­lin­de de de­ğiş­me­ler ola­cak­tır. Bu se­bep­le, se­yir­ci­miz önün­de oy­na­ya­ca­ğı­mız bu maç­lar­da ala­ca­ğı­mız 6 pu­an çok önem­li. An­cak, avan­taj gi­bi gö­rü­len bu or­tam de­za­van­ta­ja dön­me­sin. Bi­rey­sel ha­ta­lar bü­tün emek­le­ri bo­şa çı­ka­ra­bi­lir. Fi­re is­te­mi­yo­rum" şek­lin­de ko­nuş­tu. De­niz­li ay­rı­ca, "Ken­di­ni­zi her an for­ma gi­ye­cek­miş gi­bi ha­zır tu­tun. Önü­müz­de­ki haf­ta­lar için de­ği­şik dü­şün­ce­le­rim var" de­di.
#04.12.2008 17:50 0 0 0
  • İdman Günlüğü

    Futbol Takımımız, Ankaraspor maçı hazırlıklarını basına kapalı yaptığı idmanla sürdürdü.
    Isınma hareketleri ve düz koşuyla başlayan idmanda Siyah Beyazlılarımız bir süre 5'e 2 pas çalışması yaptı ve ardından ayak tenisi oynadı. Takımımız minyatür kalede yapılan maçla antrenmanı bitirdi.

    Seric ve Gökhan Zan düz koşulara başlarken, menisküs ameliyatı için Almanya'ya giden Aydın Karabulut idmana katılmadı.

    Takımımız, yarın (5 Aralık) yapacağı son çalışmanın ardından kampa girecek.
#04.12.2008 23:15 0 0 0
  • fener maçının hakem hatalırından sonra umarım bu maçı alacağız Allah'ın izniyle şimdiden başarılar dilerim
#05.12.2008 10:18 0 0 0
  • Bir ilk gerçekleşecek
    Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Ankaraspor karşılaşmasında bir ilki gerçekleştirecek

    noimage
    Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Ankaraspor karşılaşmasında bir ilki gerçekleştirecek; Bobo'yu, Holosko ve Nobre'yle birlikte sahaya sürecek.

    Hepsi formda olunca...

    Göreve geldiği günden bu yana Holosko, Bobo ve Nobre'yi hiç birarada oynatmayan Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Ankaraspor maçında tüm silahlarını sahaya sürecek. Tecrübeli çalıştırıcı, kart cezalısı Edouard Cisse ile sakatlığı bulunan Anthony Seric'in yokluğunda 6 yabancısını görevlendirmeyi planlıyor. Bu kararın altında, Nobre'nin istikrarlı çizgisi, Bobo ile Holosko'nun ise antrenmanlardaki formda görüntüsü yatıyor.

    Delgado da oynayacak

    Güçlü bir savunması olan Ankaraspor'u yıldızlarıyla devirmek isteyen Mustafa Denizli, forvetin solunda Mert Nobre, ortasında Bobo, sağında ise Filip Holosko'yu oynatmayı düşünüyor. Tello'nun da iyileşmesiyle rahatlayan kurt hoca, derbide etkileyici bir futbol sergileyen Delgado'yu da 11'de oynatacak. Konuyla ilgili açıklama yapan Bobo, "Transfer söylentilerine gülüp geçiyorum. Tek isteğim, sahada olup, atacağım gollerle faydalı olmak" dedi.

    'Savunmaya yardım ederiz'

    "Birlikte oynarsak, daha çok gol atarız" diyen Filip Holosko ise, "Hocamız bu kararı veriyorsa, üzerinde mutlaka çok düşünmüştür. Üçümüzün sahada olması, daha etkili olacağımız anlamına gelir. Ancak bu durumun savunmaya ve orta alana nasıl yansıyacağı da önemli" ifadesini kullandı. İkinci kaptan Mert Nobre, konuyu şöyle yorumladı: Benim haberim yok, ancak neden olmasın? Savunmaya yardım edersek, deplasmanda da böyle oynayabiliriz...

    haklısın,eğer bi hakem faciası daha olmassa alırız bu maçı...
#05.12.2008 19:09 0 0 0
  • inşallah bu 3lüyü sahaya koyar
#05.12.2008 22:05 0 0 0
  • Muhtemel 11'ler...
    Beşiktaş, peş peşe aldığı başarısız sonuçlarla düşüşe geçen Ankaraspor'u konuk ediyor

    noimage


    BJK İnönü Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak maçı, İlker Meral yönetecek. Beşiktaş'ta Cisse kart cezalısı, Gökhan Zan, Seriç ve Aydın sakat. Ankaraspor'da ise Baki ve Mehmet Çakır sakat.

    BEŞİKTAŞ

    Rüştü

    A.Tandoğan

    İ.Toraman

    Zapotocny

    Sivok

    İ.Üzülmez

    Uğur

    Tello

    Holosko

    Bobo

    Nobre

    ANKARA

    Senecky

    Erhan

    Muhammed

    Ediz

    Uğur

    Özer

    Adem

    Weeks

    Neca

    Murat Tosun

    De Nigris
#06.12.2008 08:25 0 0 0
  • başarılar beşiktaşım...
#06.12.2008 17:34 0 0 0
  • beşiktaş:1(Tomas Zapotocny dk.41)
    ankaraspor:2(Neca 20,Tomas Sivok KK (52)

    dk.72 Tomas Sivok kırmızı kart

    yine 10kişiyiz...
#06.12.2008 18:55 0 0 0
  • Sayın besıktaslı arkadaslarımız nasılsınız... Bı yandan sızın yenılgınıze uzuldum bır yandanda sevındım yalan yok... Sakın benı yanlıs anlamayın buraya gelıpde sıze seylık yapmıyorum...

    Uzuldugum sey yenılgınız hıc ummadıgım bır yenılgı aldınız.

    2. Side Bugun ıddaa yapmısdım Ankaraspora vermısdım cok guzel bır Oran verıyordu onu tutturduk yaklasık 15mılyar cıwarı gıbı bır para alıcam...
#06.12.2008 21:04 0 0 0
  • Bursalı Anlat anlat Heyecanlı oluyo:D
#06.12.2008 22:04 0 0 0
  • 2. Side Bugun ıddaa yapmısdım Ankaraspora vermısdım cok guzel bır Oran verıyordu onu tutturduk yaklasık 15mılyar cıwarı gıbı bır para alıcam...

    görmeden inanmam arkadaşım
#06.12.2008 22:48 0 0 0
#07.12.2008 01:35 0 0 0
  • ßursalı bizide görcenmi ( herkes atıyor Sen fırlatıon loo )


    marab abim yanına kolada ister şimdi :D
#07.12.2008 08:36 0 0 0
  • söylenicek fazla bişiy yok denizliyle beraber 3.yenilgi...

    rüştü ve ekremde süperdiler akşam onarada bravo,helal olsun
#07.12.2008 09:56 0 0 0
#07.12.2008 10:38 0 0 0