Reyhanlı Tavuk Göğsü

Son güncelleme: 31.07.2008 14:58
  • Gereçler:
    2ADET TAVUK GÖĞSÜ
    1ADET HAVUÇ
    2ADET DOMATES
    1 ADET SOĞAN YARIM ÇAY BARDAĞI ZEYTİNYAĞI
    BİR TUTAM REYHAN OTU
    YETERİ KADAR TUZ

    Yapılışı:
    Tavuk göğüsleri ince biftek şeklinde olmalıdır. Soğanlar ince doğranıp zeytinyağı ile biraz pişirilip üzerine revdelenmiş havuç,tuzve domates eklenip kavrulur. Hazırlanan bu malzemeden birazı bir tepsiye dökülür üzerine göğüsler dizilir daha sonra kalan harç malzemede tepsiye dökülerek eşit şekilde dağıtılır. Yemeğimizin üzerine reyhan serpilir ve alüminyum folyo ile kapatılarak 300 c de 25 dak pişirilir. AFİYET OLSUN

    Servis Önerileri:
    Pazı kavurma ile sıcak servis ediniz.
#02.01.2005 19:06 0 0 0
  • Yapmış olduğun hizmetten dolayı teşekkür ederim
#06.01.2005 10:16 0 0 0
  • hemde reyhanlı...! olsada yesek...! ellerine tarifine sağlık arkadaşım...
#06.01.2005 15:09 0 0 0
  • ellerine saglik tesekkürler
#10.01.2005 12:26 0 0 0
  • Ellerin dert görmesin mardinligardaşım teşekkürler
#24.09.2005 10:57 0 0 0
  • Ellerine saglik emeklerin icin tesekkurler
#27.09.2005 12:51 0 0 0
  • ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OLSUN :cubuk:
#25.12.2005 20:23 0 0 0
  • ellerinize sağlık.verdiğiniz emekler için teşekkür ederim. ALLAH razı olsun
#28.12.2005 04:00 0 0 0
  • paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
#05.03.2006 16:38 0 0 0
  • Ellerine emeğine sağlık.
#19.03.2006 09:36 0 0 0
  • paylaşım için thanks
#07.07.2008 18:57 0 0 0
  • Sağolasınellerine sağlık
#31.07.2008 14:58 0 0 0