Tavşan sac kavurma

Son güncelleme: 22.02.2009 20:45
  • Mazlemeler
    1-Bir Adet Tavşan
    2-Yarım Kg Biber
    3-Üç adet Domates
    4-İki Adet Soğan
    5-Yarım Kg Sıvı Yağ
    6-Yedi çeşit Baharat Karışımı
    7-Bir Tutam Maydanoz
    8-Bir Tutam Defne Yaprağı

    Hazırlanışı.

    Önce Tavşanı birkaç saat soğuk suda bekleterek kokusunu ev kanını giderin.Tavşanın etlerini kemiklerden ayırarak kuş başı şeklinde doğrayın.Saçın içine biraz su ilave edip saçı temizleyin.Kuş başı doğranmış etleri saçın içine koyarak tekrar içine 1.5 su bardağı su ekleyin.Tavşan orda haşlanırken biber domates vs malzemeleri küçük küçük doğrayın.Saçın içindeki su bitince bir su 1 su bardağı sıvı yağ ilave ederek doğranmış soğanları içine atın.Soğanlar kavruldukdan sonra biber domates ve yedi çeşit baharatı içine atın.Hemen arkasından maydanozlarıda ekleyin.15-20 dakika dağa pişirdikten sonra içine 6-7 tane defne yaprağı ilave edin.Dağa sonra mükemmel kokulu ve lezzetli tavşanı afiyetle yiye bilirsiniz.(Acı eklemeyi unutmayın)
#18.09.2008 08:16 0 0 0
  • Tariflerin için teşekkürler ellerine saglık
#21.09.2008 15:04 0 0 0
  • merhaba yemek tarifiniz çkok güzel. Ellerinize sağlık
#21.09.2008 17:30 0 0 0
  • yemek tarifinize bayıldım :))
#21.09.2008 17:33 0 0 0
  • Teşekkürler paylaşım için ellerine sağLık..
#22.02.2009 20:45 0 0 0