Çoban Kavurma

Son güncelleme: 21.03.2006 00:31
  • Porsiyon adedi: 4 kişilik
    İçindekiler Ölçü
    Kuzu eti 600 gr.
    Arpacık soğan 16 adet
    Domates 4 adet
    Sivribiber 8 adet
    Tereyağı 150 gr.
    Kaşar peyniri 120 gr.
    Sarımsak 2 diş
    Tuz, Kekik İstenilen miktarda

    Yapılışı
    Kuzu eti küçük kuşbaşı şeklinde doğranır. Tereyağı bir tencerede eritilir ve etler eklenerek suyunu çekinceye kadar kavrulur. Kabuğu soyulmuş ve doğranmış domates, biber ve arpacık soğanlar ilave edilip, et yumuşayana kadar kavurmaya devam edilir. Pişen et güveçlere konur. Üzerine rendelenmiş kaşar peyniri serpilip fırında peynir eriyene kadar pişirilip, sıcak olarak servis edilir...Afiyet olsun.
#07.08.2004 10:12 0 0 0
  • sagol paylasim icin supersin
#29.10.2004 18:10 0 0 0
  • ellerine paylaşımına sağlık arkadaşım...
#22.12.2004 20:58 0 0 0
  • ellerıne saglık olsada yesek daha ıyı olmaz mı
#22.12.2004 21:01 0 0 0
  • cok sagol
    ellerine saglik
#23.12.2004 00:29 0 0 0
  • TEŞEKKÜRLER
#23.12.2004 11:37 0 0 0
  • ellerinize saglik tsk ler ederim
#14.05.2005 14:12 0 0 0
  • Tarif icin
    Ellerine saglik!
#20.05.2005 16:33 0 0 0
  • Ellerine sağlık teşekkürler
#24.09.2005 08:34 0 0 0
  • Ellerine saglik emeklerin icin tesekkurler
#27.09.2005 13:39 0 0 0
  • Ellerine Emegine Saglik Tesekkürler
#27.09.2005 14:08 0 0 0
  • teşekkürler
#04.10.2005 16:27 0 0 0
  • Tesekkürler
#04.10.2005 19:20 0 0 0
  • noimage
#04.10.2005 19:25 0 0 0
  • eline emeğine sağlık
#07.12.2005 19:36 0 0 0
  • ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OLSUN :cubuk:
#25.12.2005 17:01 0 0 0
  • Paylaştığınız için teşekkürler.Ellerinize sağlık :
#29.12.2005 01:58 0 0 0
  • Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
#05.03.2006 01:14 0 0 0
  • Emeğiniz için sonsuz teşekkürler.
#21.03.2006 00:31 0 0 0