Windows live messenger, Miranda IM, PixaMSN portable Tasinabilir

Son güncelleme: 24.09.2008 22:18
  • Windows live messenger Lite 8.5 portable
    Portable messenger
    msn messenger portable

    noimage

    DOWNLOAD:

    DOWNLOAD

    alternatif 2 DOWN.

    alternatif 3 DOWN.

    alternatif 4 DOWN.

    alternatif 5 DOWN.



    Türkce aciklama:

    evet arkadaşlar buda portable yani kurulum gerektirmeyen msn...bunu flashdisk''inize yada benzeri taşıyıcılara yüklüyerek istediğiniz yerde msn kullanabilirsiniz.Üstelik hiç bir smiley ,avatar vs kaybolmadan.

    Ingilizce Aciklama:

    Windows Live Messenger (WLM), commonly referred to as MSN Messenger or MSN, is an instant messaging client for Windows XP, Windows Server 2003, Windows Vista, and Windows Mobile, first released on July 22, 1999 by Microsoft. It is part of Microsoft's Windows Live set of online services. The current version is 8.1, which was released on January 30, 2007. Among its users it is still often referred to as "MSN" (referring to pre-8.0 versions), primarily because many people have not upgraded, do not give attention to the name change, or are not familiar with Windows Live.[citation needed] It is also commonly known as "Messenger".

    "MSN Messenger" (or often just "MSN") is often also used to refer to the .NET Messenger Service (the protocols and servers that allow the system to operate), rather than any particular client. Corporations can also integrate their Live Communication Server and Active Directory with the network on behalf of its clients. Most major multi-protocol clients can also connect to the service.

    noimage


    PixaMSN-Portable MSN-Taşınabilir MSN

    Aciklama:

    PixaMSN Messenger açık kaynak kodu ile yazılmış olan küçük boyutlu ve basit bir "Taşınabilir MSN" programıdır. Eğer her zaman yanınızda taşıdığınız bir usb flash belleğiniz varsa ve internet cafe gibi yerlerde msn messenger şifrenizi girmek istemiyorsanız bu programı rahatlıkla kullanablirsiniz.

    DOWNLOAD


    aLternatif 2 DOWN.

    aLternatif 3 DOWN.




    noimage


    Miranda IM Portable 0.7.10

    Türkce Aciklama:

    Açıklama
    Miranda IM birden çok sohbet protokolünü (ICQ, MSN, AIM, IRC, JABBER) aynı anda kullanabilen bir mesajlaşma programıdır. Miranda IM ile artık hem ICQ, hem de MSN'deki arkadaşlarınızla aynı anda, aynı listeyi kullanarak ve iki programın tüm özelliklerine ek olarak yüzlerce değişik biçimdeki sohbet araçlarına da sahip olarak görüşebilirsiniz. Miranda IM, sabit sürücüde onlarca MB yer kaplayan ve %3 işlemci gücü yiyen ICQ'nun, eklentilerine göre de %8 civarında kaynak tüketiminde bulunan MSN'nin çok güzel bir alternatifi olabilir. Aslında Miranda, normal ICQ, MSN, Yahoo Messenger ve IRC Sohbet programlarının bütün kötü özelliklerinden arındırılmış, üstüne diğerleri gibi basit değil, tamamen özelleştirilebilir tema ve eklenti desteği ile birlikte gelen, ücretsiz ve hem amatör, hem de profesyonel ihtiyaçlar gözönünde tutulup hazırlanmış oldukça gelişmiş bir programdır Miranda IM birden çok sohbet protokolünü (ICQ, MSN, AIM, IRC, JABBER) aynı anda kullanabilen bir mesajlaşma programıdır.

    Almanca Aciklama:

    Portable Version des Instant Messengers Miranda für ICQ-, AIM-, MSN- und Yahoo-Netzwerke; lässt sich ohne Installation vom USB-Stick starten; eine Anleitung zur Umstellung der Sprache ist hier zu finden

    DOWNLOAD:

    DOWNLOAD


    aLternatif 2 DOWN.

#23.09.2008 19:17 0 0 0
  • Ellerine sagLik MardinLi guzeL bir payLasim oLmus
#24.09.2008 13:45 0 0 0
  • Te$ekkürLeR MardinLi

    Hiti ßoL ßi Sayfa oLacaK Eminim :}
#24.09.2008 15:27 0 0 0
  • çok tşk ederim Türkçe Oluyo demi
#24.09.2008 22:10 0 0 0
  • @RedBull adlı üyeden alıntı:
    çok tşk ederim Türkçe Oluyo demi
    Orijinali Göster...


    ben ingilizce olanini indirdim, ama aralarinda türkcede olmali,
    aLternatif 2 DOWN. türkce olmali..

    konu tamamlanmistir her programa daha fazla aLternatifler eklenmistir.
#24.09.2008 22:18 0 0 0