Yemek Tarifleri > Canakta Keyif

    Malzemeler:
    -Yarım kilo Kuşbaşı Et
    -1 adet Domates
    -2 adet Sivri Biber
    -1 adet Soğan
    -1 adet Patlıcan
    -1 adet Patates
    -5 adet Milföy Hamuru
    -3 çorba kaşığı Kaşar Peyniri
    -1 su bardağı Mısırözü Yağı
    -2 çorba kaşığı Margarin
    -Tuz

    Yapılışı:
    Margarini kızdırdıktan sonra küçük küçük doğradığınız soğanları pembeleşinceye kadar kavurun. Kuşbaşı etleri küçük küçük doğradığınız biberleri, domatesleri ve dövülmüş sarımsağı ekleyip kavurmaya devam edin. Tencerenin kapağını kapatıp 10 dk. kadar pişirin. Patlıcanları ve patatesleri küp küp doğrayıp bol yağda kızartın. Kızartmış olduğunuz sebzelerin fazla yağını süzüp etlerin yanına ilave edin. Yemeğin tuzunu ve rendelenmiş kaşar peynirleri de ekleyin. Küçük fırın kaplarının içine hazırlamış olduğunuz bu malzemeyi paylaştırın. Milföy hamurlarıyla kapların üzerine kapak yaparak fırında pişmeye bırakın. Önceden ısıtılmış fırında 200 derecede hamurların üzeri kızarıncaya kadar pişirin. Fırından çıkarttığız kapları ters çevirip servis yapın.
    Afiyet olsun.
    teşekkürler
    ellerine saglik deneyecegim
    Ellrine sağlık kardeşim
    eline sağlık,en kısa zamanda denicem
    Ellerine Emegine Saglik Tesekkürler
    Ellerine saglik arkadasim
    emeğinize sağlık teşekkürler
    ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OLSUN :cubuk:
    Paylaşma isteğiniz neticesinde verdiğiniz emeklerinizin hepsine tek tek teşekkür ederim.ALLAH sizden ve hepimizden razı olsun
    paylaşım için teşekkürler kardeşim
    paylaşımlarınız için teşekkürler
    Ellerinize yüreğinize sağlık.Yapanlara afiyet olsun.
    Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
    ellerine sağlık teşekkürler. image
    orjinalini görmek için tıklayınız
    Ellerine Saglik
    teşekkürler