Kırmızı Soğan Turşusu

Son güncelleme: 06.02.2009 16:25
  • Kırmızı Soğan Turşusu,Kırmızı Soğan Turşusunun Yapılışı,Kırmızı Soğan Turşusu Tarifi


    Malzemeler:

    1 poşet Turşukur
    1 litre su
    200 ml (2 çay bardağı) sirke
    1 kg kırmızı soğan

    Hazırlanışı:

    1 litre suyu kaynatıp ocaktan alın. İçine turşukur poşetini boşaltıp karıştırarak eritin ve soğumaya bırakın. Soğanları ayıklayıp dörde kesin ve kavanozlara doldurun. Soğuyan turşu suyuna 2 çay bardağı sirkeyi ekleyin. Kepçe ile kavanozları ağzına kadar hazırladığınız turşu suyu ile doldurun. Kapaklarını sıkıca kapatın. Oda sıcaklığında, direkt güneş ışığı almayan ortamda bekletin.
#03.01.2009 14:50 0 0 0
  • Ellerine saglık teşekkürler
#03.01.2009 17:19 0 0 0
  • Paylasim İçin Teşekkür Ellerine Sağlık
#06.02.2009 16:25 0 0 0