NE OLACAK BÖYLE BU TÜRKİYEMİZ

Son güncelleme: 11.11.2022 17:19
  • Bu bizim güzel vatanımız nereye koşuyor böyle hergün televizyonlarda, gazetelerde hırsızlık, sahtekarlık, dolandırıcılık, adam öldürme ve kesme vs...... bir takım şeyler oluyor. Siyasetcilerimiz herşeye vergi zammı yapıyor ondan sonra her türlü şeyin sahtesi çıkıyor ve bundan türk insanları etkileniyor ölen, sakat kalan vatandaşlarımız oluyor inanın şu memleket bir cennet ama değerini bilmiyoruz veya bilemiyoruz. Bunlara kim dur diyecek herkes vurdum duymaz ilk başta Ankarada siyaset yapan siyasetcilerimiz inanın çoooook ve çok üzülüyorum. Bilinmeyen bir yöne gidiyoruz. Allah sonumuzu ve yolumuzu aydınlık yapsın.
#10.03.2005 12:26 1 0 0
  • evet arkadasim ülkenin kanayan yarasi kapkac yankesicilik hirsizlik yanilmiyorsam yeni türk ceza kanunu bir nisandan itibaren yürürlüye girecek cezalar bayagi caydirici umarim bir nebze azalma olur suc isleme oraninda
#10.03.2005 12:52 0 0 0
  • hırsızlık yapanın kesicen elini bak bida yapıyomu adam öldürenide öldürücen o zaman düzelir belki..ama önce insanda ALLAH korkusu olucak
#17.03.2005 21:38 0 0 0
  • 70 Milyonluk bir ülkede bir kaç hırsızlık hadisesini ballandıra ballandıra malzeme yapıp insanların önüne haber diye sunan ve yenileri için sanki özendirircersine aynı münferit konuyu toplumun yarası diye zerk eden ve bu konudaki artışa sebep olan medya sorumludur... Son bir ay süresince yine birileri bunların düğmesine basmış adeta ve başladılar ayrılıkçı, huzur bozucu yayınlar sürdürmeye...Öyle bir tesadüfki bu, hükümet Amerika'nın bazı icraatlerine kafa tutmasıyla birlikte hemen bazı çözülmeler yaşanmaya ve aynı zamanda felaket senaryoları üretilmeye başlandı...Şimdi AK partiden ayrılan Erkan Mumcu popülerize edilmeye çalışılıyor...Yani bu karmaşa yaşanması kimin işine yarayacak dersiniz...!!! Medya ise tüm organlarıyla birlikte Hükümete ve Türkiye'ye saldırmaya başlayıverdi...!!! Koskoca Türkiyede kimse iyi şeyler üretip paylaşmıyormuki, insanlarda neredeyse infiale sebep olacak türden yayınlarla kimin ne menfaati olacak acaba...! Farkındamısınız acaba bizleri ''ne olacak bu ülkenin hali'' durumu sıcak gösteriliyor...Peki bu ülke için çaba gösteren ve verimli olan insanları örnek gösterip, ''cennet vatanımız için bizlerde ne yapabiliriz'' durumunu niçin canlandırılmıyor...Tabi ki işlerine gelmez, zira Amerikancı patronları ve onların göbekten bağlı olduğu Amerikan bozguncu ve fitneci destekçileri dolarları çekivereceklerdir...!!!
#17.03.2005 22:02 0 0 0
  • Herşeyimiz baştan bozuk. atatürk bu günleri görse gerçekten üzülürdü ve acırd halimize.
    halkın yapabılecegı seyler her zmn kısıtlıdır. fakat biz gençlik olarak yapacagımız o kadar cok sey varki.
    oku oku oku diye söylenip dururlar. herkez okuyor ülkemizde. üniversiteler insancık kaynıyor. hiç kimse düşünmüyormu acaba okuyarak insan olunuyormu?
    okuyarak kazandıgımız seyler belli başlı. 1 adet etiket ve kültür.
    bunlar olmadan hiçbir işe yaramayız zaten. fakat bir başka şey daha var. İNSAN olmadan hiç bi işe yaranmaz. istediğin kadar oku istediğin kadar okul bitir. ama ilk once adam ol adam denmesi lazım buyuklerımız tarafından.
    bağlamam gerekirse konu ile başımızdaki insanlar sadece okumuş insanlar. insan olan insanlarda var aralarında. fakat böyle biyere varamayız.
    okumuş ve insan olan insanlar lazım başımıza. bu tür kişilerde bizim bizlerin arasından cıkacak.

    daha fazla yazmayacagım bu kadarlık kısımdan sanırım herkez bırazda olsa ders alır...
#17.03.2005 22:17 0 0 0
  • bilemiyorum.kime kahırlansak ki bu hale getiren siyasileremi kendini bilmez insanlaramı allah hepimizin yardımcısı olsun dua edin arkadaslar gercekten ne olacak bu halimiz...
#18.03.2005 18:48 0 0 0
  • Bunlar bilinçli olrak yapılan şeyler...her dönem beraberinde farklı sorunlar getiriyor Ama bu vatan da o perdeler arkadasında bu millet için canını bile gözünü kırpmadan verebilecek çok insan var ...
#19.03.2005 13:44 0 0 0
  • bunun önüne geçmek lazım ama zor görünüyor şimdilik
    çünkü bu ortamda refah ve dengesiz gelir dağılımı var bunu
    halletmekte yatıyor.
#21.03.2005 16:02 0 0 0
  • Tesekkurler
    Onceleri boyle degildi. Bizler bilemiyoz ama yonetenler biliyormu acaba ne olacagini.Insallah bu gunlerden daha kotusu olmasin.En kotu gunler bunlar olsun.
#09.04.2005 19:48 0 0 0
  • Paylaşım için Teşekkürler Ellerine Emeğine Sağlık
#11.11.2022 17:19 0 0 0