Size Soruyorum Baska Biri oLsaydi Bunu Yaparmiydi ?

Son güncelleme: 09.02.2009 12:50
  • Che kardeş internet elinin altında incele bakalım neler çıkacak 74 de Erbakanla ecevit koalisyon hükümeti kurmamış mi idi ecevit ingiltereye izin almaya gittiği zaman onun yerine vekalet eden Erbakan çıkartma emrini genel kurmaya iletti ecevit eli boş döndüğünde çıkartma hazırlıkları başlamıştı ister inan ister inanma
#30.01.2009 16:17 0 0 0
  • başbakanımıza helal olsun

    izleyememiştim bunu sagol şair
#30.01.2009 16:19 0 0 0
  • söylediği sözlerin tamamı peress ve bu zulmü alkışlayanlara idi..gözlerinin içine baka baka söyledi bunları..orayı terk edip gitmesi ise moderatörün adaletsizliğine olan tepkiydi..
#30.01.2009 16:24 0 0 0
  • burada bence üç önemli nokta var

    1) Sayın başbakan keskinlikle haklı bir çıkışta bulunmuştur ve bu hareketinden dolayı kendisini AKP ye oy vermeyen ve vermeyecek biri olarak tebrik ediyorum.

    2) Sayın başbakan devam edegelen süreçte bu tavrını devam ettirebilecek mi yoksa geri adım atacakmı? İnşallah atmaz.

    3) Bugune kadar gerçekten böle bi çıkış yapan olmadı ama bugune kadar hiç bir ülke başkanı bizim başbakanımıza bu şekilde davranamadı!
    yani bu şu demek ya biz dış politikada o kadar aciz duruma düştük ki sonunda başbakanımıza karşı bu şekilde konuşmaya cesaret ediyorlar! ya da biz gerçekten birilerini rahatsız ediyoruz ki bu tip bir tepki aldık

    sonuç olarak buradan bir sonuç çıkarmak mümkün değil şimdilik eğer başbakan geri adım atarsa bu bizim dış politikadaki acziyetimizi ifade eder.

    yok duruşunu bozmassa ki öle olması lazım bu da gerçekten AKP hükümetinin dış politikada başarılı olduğunu gösterecektir.

    bekleyip göreceğiz.
#30.01.2009 16:26 0 0 0
  • ya a_yan kardeşim ....insanlarımız daha başbakanın bu tepkisinin bu ülkeye zarar vereceğinin endişesinde.. bir toplantıyı terk ederek sergilemiş olduğu duruşu anlatabilmiş deiliz...:)...
    böyle bir tutumun ülkeyi mahfedeceğinin korkusunu taşıyanlara __kıbrıs barış harekatı gibi bir duruşumu anlatmaya çalışıyorsun..
    onların siyaseti belli..aman millete bi zarar gelmesin..azcık sesinizi kesin oturun.. sesinizyükselirse yada bir eylem yapmaya kalkışırsanız millete zarar gelir..
    siyaset bu:) bilen biliyor.. bu mevzuya girmek bile istemem
#30.01.2009 16:33 0 0 0
  • @keskinkilic_68

    Bence dış politikada dediğin durumda değiliz. Aksine israil bu güne kadar karşısına kimse çıkıp katil diyemediği için bırakın bizim dış politikamızı BM binalarını bile bombalayarak kimseyi takmadığını gösterdi. Başbakan dan gelen tepkiyi görüncede bağırıp çağırıp kendisini haklı gösterebileceğini sandı ki ardından gelecek bombayı zaten beklemiyordu ve her zamanki gibi kuyruklarını bacakları arasına alıp susarlar zannediyordu. Ayrıca Başbakan bu tür çıkışlarını AB müzakerelerinde restini çekerek daha evvelde yaptı ve her defasında zamanlı yaptığı bu çıkışları ülke yararına olmuştur.

    ---

    Bugün Gazze de bayram var insanlar arkalarındaki Türkiye desteği ile azda olsa moral bularak Türk bayrakları ile gösteriler yaptılar onların bu mutluluğunu görmek ve halkımızın onların yanında olduğunu hissettirmek bana müthiş bir haz verdi.
#30.01.2009 16:53 0 0 0
  • Haklısın Levis kardeş tarihten gelen bir güvenle bu desteği bir tek türkiye den beklediklerinden eminim bu bile morallerinin yerine gelmesine yetmiştir galiba yahudilerin ölmemek için delik arayacağı zaman yakın
#30.01.2009 17:12 0 0 0
  • ABD 'ye Çe$itLi YönLerden DeStek Vererek, Irak 'ın ve AfqaniStan 'ın VuruLmaSında Payı oLan Birinin Yaptıqı Bu Hareket Samimi DeqiL... Irak ve AfqaniStan 'dakiLer SiviL, ÇoLuk ÇoCuk, Kadın DeqiL Miydi ? Zamanında Neden Izin Vererek Vurdurdun ? Diye SorarLar Adama... Önümüzdeki Seçim Için GüzeL Bir $ov oLdu... TebrikLer...

    oLaya GeLeCek oLurSak; PereS 'in Yaptıqı TerbiyeSizLiqe KendiSi de Aynı $ekiLde Cevap Vermi$tir... Hiç Bir Zaman YapıLan TerbiyeSizLikLere Bir üLke Ba$bakanı Bu $ekiLde Cevap VermemeLidir... Sonuçta Bizim Gibi Sıradan Bir Vatanda$ DeqiL, üLke YönetiCiSidir...
#30.01.2009 18:07 0 0 0
  • Afganistan Savaşı, 2001 Ekiminin 7. gününde başlamıştır. Amerika tarafından 11 Eylül Saldırıları gerekçesi ile yapılmıştır. ABD Başkanı George Bush'un "terörle mücadele" politikası kapsamında yaptığı bir savaştır. Harekat Usame Bin Ladin'in yakalanmasına değin sürecekti. Aynı zamanda Taliban ve diğer Taliban yandaşı güçlerin ortadan kaldırılması ile harekat sona erecekti. Böylelikle Afganistan'da iç güvenlik sağlanmış olacaktı.

    ABD ve Birleşik Krallık önce hava bombardımanı daha sonrada takviye güçlerle beraber Afganistan'a asker indirmişlerdir. 2002'de Amerikan ve İngiliz askerleri Kuzey İttifak'ı ile savaşa katıldı. Daha sonra gerginlikler üzerine NATO güçleri(Koalisyon güçleri) Afganistan'a asker indirdiler. Daha sonra Amerikan hükümeti kalıcı barışı sağlamak amacı ile bölgede asker bulundurup varlıklarını hissettireceklerini açıkladı.

    Başlangıçtaki atak Taliban'ı güçten düşürdü, fakat Taliban kuvvetleri yeniden toparlandılar.[11] Savaşın amacı olan El-Kaide'nin hareketlerini kısıtlamak, tam olarak başarıldı denemez.[12] 2006'dan bu yana artan Taliban kaynaklı isyancı hareketler, gelişen yasadışı uyuşturucu üretimi ve zayıf yönetimin Kabil'in dışındaki kısıtlı kontrolü dolayısıyla Afganistan'ın istikrarı tehlikede görülmektedir.[13]
    kaynak :Wikipedi.

    Afganistan savaşında bu hükümet yoktu.
    Irak konusuna gelince Iraktada Amerika desteği bu hükümetten önceye dayanıyor tarihi incelerseniz..

    Peres sesini yükselterek konuşacak, T.C. Başbakanı sus pus dinliyip kapatacak..Eski başbakanlarla karıştırdınız herhal..Bülent Ecevitin Clintonun önündeki o fotoğrafını görür gibiyim :)


    Hoş tepskisini vermeden o oturumdan ayrılsa muhalefet yine diyecek bir şey bulurdu. Bu seferde başbakan neden tepki vermedi diye eleştirildi..Eee muhalefet işte ;)

    Tepki verincede oy avcılığı oluyor onlara göre şekil A da görüldüğü gibi. :D
#30.01.2009 18:24 0 0 0
  • Bence kesinlikle yapmazdııı.......
#30.01.2009 19:02 0 0 0
  • Ecevit'in bu resiminin kaldırlmasını rica ediyorum.

    Başbakan Erdoğan'nın bu çıkışı, dünya arenasında yalnız kaldığımız PKK konusunda, inşallah daha kinli cepheler açmaz.
#30.01.2009 19:03 0 0 0
  • PKK yı doğuran güçler zaten PKK yi terör örgütü gösteripte destek verenler değilmi?

    İsraiille ilişkilerde hükümeti eleştirenler İsraile karşı çıkınca daha çok eleştiriyorlar.. Allah yardımcısı olsun hükümetin :D.. Zira anlam vermek çok güç..
#30.01.2009 19:09 0 0 0
  • yapmazlardi tabiki....

    tepkisni cok güzel koydu basbakanimiz...

    hepimiz gurur duymaliyiz böyle bir basbakanimiz oldugu icin , cünkü türkiye böyle bir basbakan birdaha göremeyebilir...
#30.01.2009 19:45 0 0 0
  • :4

    belki yanlış bulan arkadaslara soluyorum... gazzedeki.. katlıamda.. soykırım yapan israili tek bir ulke dogrudan kınamadı.. ve bu zamana kadar buyuk bi tepkı almadıqı icin vurmaya devam edıyor... bazıları.. israil cıkarları dıyor ? israil e adam gibi bisi satmıyozkı hep alıyoruz.. varsın bu ulke onlarıda almasın..burda 1000 lerce insanın olumunden soz edıyoruz.. kusura bakmayın ama.. istesemde bunu yanlıs bulalam.. birinin onlara tokat gibi sozler soylemesı gerekırdı.. icimizdekı nefreti yuzune vurmalıydı.. bu adam. R.TAYYİP.ERDOGANDIR..
    anlamadıqım.. baska bisi genelde sol guruplar neden bu cıkısa tepkı gosterdı.. acıklama yaparlarsa sevınırım.. cunku filistin.. de ezilmıs bır halktır.. ve onların yuregıne su serpen bir ulke lideri neden yanlıs yapmıstır..
    teşekkürler..I]
#30.01.2009 20:31 0 0 0
  • bunları birinin sölemesi gerekiyordu biz yaptık TÜRKler yaptı başbakanımıza hayran oldum TÜRK olduğum için gurur duydum

    bazı arkadaşlar ayıp etti demiş, hakedene hakkettiği gibi davranmak gerek...haksızlık karşısında tepki vermek lazım...

    dün gece OSMANLI soyuna yakışır bir başbakan gördüm kim ne derse desin
#30.01.2009 20:38 0 0 0
  • Başbakanın Tavrı Takdire şahandı
    O değilde
    Tüm yazıları yorumları okuyunca teşekkür butonuyla birlikte insan elmalarla armutları nasılda ayrıt ediyomuş onu anladım:D
    Kimi sağa kimi sola çekiyo
    çekiyo abi yalan yok:D
    Siyaset meydanı Forumdan eksik olma:)
#30.01.2009 21:22 0 0 0
  • Tüm yazıları yorumları okuyunca teşekkür butonuyla birlikte insan elmalarla armutları nasılda ayrıt ediyomuş onu anladım

    walla bende farkettim bunu
#30.01.2009 21:34 0 0 0
  • Siyasi manada cok ters dussemde hic hoslanmasamda dogruya dogru tepkisinde hakliydi bizim milletce icimiz yandi olanlara adam o kadar icten bu savasa karsi oldugunu belirttiki kipkirmizi oldu.
    Savasa Avrupa ulkeleri duyarsiz kaldi kimsenin umrunda olmadi sanki basbakan bizi iyi temsil etse ne olacakki onlara yaranacagiz diye bisey yok ki musluman ulkeler zaten asla Avrupaya Amerikaya yaranamaz onlara ozenmeyi birakmak en iyisi bence.
    Elestiren arkadaslarda belki o koltukta otursaydi adamin gozune baka baka ne yapabilirdik 10 15 fuze atiliyor istanbula yapilsa tepkiniz olur diye bosca konusan birine dahada kotu konusabilirdi Turkiye kac senedir PKK denen capulcuya binlerce sehit veriyor
    Bence hareketi guzeldi desteklemesemde benimde cok hosuma gitti helal olsun.
#30.01.2009 21:37 0 0 0
  • chavez yapınca ___israilede posta koydu__
    Tayyib chavez kadarda olmasa bizim içimize su serpen bir tepki koyunca _oy avcısı-seçim yatırımı
    kurt yapmaz bu taksİmİ
    kuzulara şah olsa... ____ necip fazıl
#30.01.2009 21:43 0 0 0