HTC Sevgililer Günü Hediyeleri

Son güncelleme: 08.02.2009 00:36
  • Windows Mobile tabanlı cihazlar alanında dünyanın lider markası HTC, akıllı telefon ve PDA telefon modelleriyle Sevgililer Günü için sevdiğine değerli bir hediye arayanlara şık ve fonksiyonel hediye alternatifleri sunuyor.

    noimage

    HTC'nin birbirinden şık tasarıma sahip telefonları, teknolojik özellikleriyle sevgilinizin tüm beklentilerini karşılıyor. HTC'nin Touch Pro, Touch Diamond, TyTN II, Touch Cruise, Touch Dual, Touch, P4350 ve S710 modellerinden biri ile bu özel günde sevgilinizi mutlu edebilir ve onunla kesintisiz iletişimin tadını çıkarabilirsiniz.

    noimage

    Tek bir parmak hareketiyle menülere ulaşmasını sağlayan dokunmatik ekran ve 3 boyutlu arayüz, kızaklı klavye, ayarlanabilir ekran açısı ve kompakt tasarım gibi farklı özellikleri, HTC telefonlarını sevdiğinizin vazgeçilmez asistanlarına dönüştürüyor. Seçeceğiniz bir HTC akıllı telefon ile bundan böyle sevgilinizle nerede olursa olsun telefonlaşabilir, SMS, MMS, e-posta ya da MSN aracılığıyla haberleşebilirsiniz.

    noimage

    HTC'nin ergonomik tasarımlı, kolay kullanımlı PDA ve akıllı telefonları, MSN, müzik ve kamera gibi özelliklerinin yanı sıra, multimedya dünyasının zengin imkânlarıyla da sevgilinize iyi vakit geçirme olanağı tanıyor. Geniş kablosuz bağlantı seçenekleri sayesinde sevgiliniz gittiği her yerde internete erişebileceği gibi, ofis uygulamalarından yararlanabilecek, dahili navigasyon sistemleri sayesinde bilmediği yerlerde yolunu kolaylıkla bulabilecek.
#08.02.2009 00:36 0 0 0