"Fatih de aftan yararlanacak!"

Son güncelleme: 25.03.2005 07:55
  • Universiade için geri sayım sürerken, Bakan Mehmet Ali Şahin, federasyon başkanları ile buluşup hazırlıkları değerlendirdi.. Şahin, öğrenci affından sporcu öğrencilerin de faydalanacağını ve Fatih Tekke'yi de aftan yaralandırıp kadroya almak istediklerini söyledi..

    İzmir'de 11-21 Ağustos tarihleri arasında yapılacak olan 23. Üniversite Yaz Spor Oyunları (UNIVERSIAD 2005) hazırlık toplantısı Ankara'da yapıldı.

    Gençlik Spor Genel Müdürlüğü'nde Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin başkanlığında yapılan toplantıya Gençlik Spor Genel Müdürü Mehmet Atalay, genel müdür yardımcıları Sezai Bağbaşı ve Mehmet Ali Babacan, Futbol Federasyonu Başkanvekili Şekip Mosturoğlu, UNIVERSIAD'a katılacak 14 federasyonun başkan ve genel sekreterleri katıldı.

    Şahin, oyunlarla ilgili hazırlık çalışmalarını gözden geçirdikleri toplantıda, ''Federasyonlarımızın oyunlara çok ciddi bir şekilde hazırlandıklarını gördük. Federasyonlar oyunlara katılacak sporcuları da belirlemiş. Biz de onların bu çabaları karşısında devlet olarak her türlü maddi, manevi desteği vereceğiz. Bunun talimatını da verdik'' diye konuştu.

    Bakan Şahin, öğrenci affından üniversitelerden çeşitli sebeplerle atılmış sporcuların da yararlanabilmeleri için gerekli çalışmaların yapıldığını ifade ederek, ''Üniversiteden ilişiği kesilen Fatih Tekke gibi başarılı sporcuların öğrenci affından yararlanabilmeleri için başvuruda bulunmaları çağrısında bulunduk. Bu konuda federasyon başkan ve genel sekreterlerinden kendi branşlarında bulunan bu tür sporculara af konusunda gerekli hatırlatmayı yaparak, yardımcı olmalarını istedik. Böylece oyunlarda hedeflediğimiz başarıyı yakalayabileceğiz'' dedi.

    -FUTBOLDA OYUNCUSU OLMAYAN TEK TAKIM FENERBAHÇE-
    Bu arada, Üniversite Futbol Milli Takımı aday kadrosunda Fenerbahçe'den oyuncu yer almazken, Galatasaray'dan 4, Trabzon'dan 4 ve Beşiktaş'tan da 1 oyuncu milli takım kadrosuna girdi.

    Galatasaray'dan Hasan Kabze, Cihan, Fevzi Elmas, Can Ulum, Trabzonspor'dan Gökdeniz, Hasan Üçüncü, Tayfun Cora, Tolga Zengin, Beşiktaş'tan da Çağdaş Atan aday kadroya çağrıldı.

    Öte yandan, Fatih Tekke'nin de öğrenci affı yasasından yararlanması halinde aday kadroda yer alacağı bildirildi.
#22.03.2005 13:26 0 0 0
  • iyi olur vallahi fatih tekke bir yildiz umarim affedilir
#25.03.2005 01:45 0 0 0
  • İnşallah afdan yararlanır. Kulüp takımlarımızın hali belli avrupada, okul takımlarımız Türkiyemizin futbolda ismini dünyaya duyulurlar.
#25.03.2005 07:55 0 0 0
  • "Fatih de aftan yararlanacak!" Konusuna Benzer Konular
  • Böyle bir şey olamaz.! Hiç alakalı konu bulamadık.
  • Plastik Gıda Ambalajı 25.03.2005 07:55