Turkcell Süper Lig 26.Hafta BEŞİKTAŞ 1 -Kayserispor 0

Son güncelleme: 07.04.2009 15:36
  • noimage




    noimage noimage



    Beşiktaş - Kayserispor



    Tarih : 5 nisan 2009 pazar

    Saat : Stad : BJK İnönü

    Hakem : Tolga Özkalfa
#22.03.2009 16:40 0 0 0
  • noimage

    Sivas maçını da kazasız geçtiler
    100.Yıl'daki şampiyonluğun ardından ligde bir türlü mutlu sona ulaşamayan Beşiktaş, bu sezon büyük hedefe emin adımlarla ilerliyor... Özellikle ligin ikinci yarısında büyük çıkış yakalayan Siyah-Beyazlılar, 2009 yılında geride kalan yaklaşık 3 aylık periyotta mağlubiyet yüzü görmedi. Sivasspor deplasmanında da başarılı bir oyun sergileyen ve Fenerbahçe ile Galatasaray'ın mağlubiyetle ayrıldığı 4 Eylül Stadı'ndan 1 puan çıkaran Kartallar, zorlu bir virajı kazasız atlattı.

    Ezeli rakipler İnönü'ye gelecek
    Özellikle yeni transfer Yusuf'un da takıma ayak uydurması ve yenilmezlik serisinin sürmesi, 2003'ten bu yana şampiyonluk sevinci yaşayamayan Beşiktaşlılar'ı umutlandırdı. Fikstür olarak rakiplerine göre ciddi bir avantajı bulunan Siyah-Beyazlılar, Fenerbahçe ile Galatasaray'ı İnönü Stadı'nda ağırlayacak. Bilindiği gibi teknik direktör Mustafa Denizli, 26. haftada Beşiktaş'ın ligin zirvesinde olacağını iddia etmişti.
#23.03.2009 17:56 0 0 0
  • 3 gün izin yapan Beşiktaş, Kayserispor maçının hazırlıklarına yarın başlayacak.

    noimage

    Turkcell Süper Lig'deki Sivasspor beraberliği sonrası 3 gün izin yapan Beşiktaş, Kayserispor maçının hazırlıklarına yarın başlayacak.

    Siyah-beyazlı futbolcular ve teknik heyet, saat 14.30'da Ümraniye Kartal Yuvası Mağazası'nın resmi açılış törenine katılıp, taraftarlara imza dağıttıktan sonra BJK Nevzat Demir Tesisleri'ne geçecek ve saat 17.00'de haftanın ilk çalışmasını gerçekleştirecek.

    Antrenmana milli takım kamplarında bulunan İbrahim Üzülmez, Rüştü Reçber, Rodrigo Tello ve Filip Holosko katılmayacak.
#24.03.2009 18:30 0 0 0



  • Kartal tatilden dönüyor
    Sivasspor beraberliği sonrasında 3 gün izin yapan Beşiktaş, Kayserispor karşılaşması hazırlıklarına bugün başlıyor
    noimage

    Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'ndeki haftanın ilk çalışması, saat 17.00'de teknik direktör Mustafa Denizli yönetiminde gerçekleştirilecek. Antrenmana milli takım kamplarında bulunan İbrahim Üzülmez, Rüştü Reçber, Rodrigo Tello, Filip Holosko ve Ümit Milli Takım'daki Aydın Karabulut katılmayacak. Sakatlığı bulunan Gökhan Zan'ın da kademeli olarak antrenmanlara başlaması bekleniyor.
#25.03.2009 17:46 0 0 0
  • "Gösterin kendinizi"
    Beşiktaş teknik direktörü Mustafa Denizli, futbolcularını Fenerbahçe derbisine kadar puan kaybetmemeleri konusunda uyardı

    noimage

    Beşiktaş teknik direktörü Mustafa Denizli, futbolcularını Fenerbahçe derbisine kadar puan kaybetmemeleri konusunda uyardı

    Denizli, futbolcularıyla yaptığı toplantıda nisan ayı içerisinde oynayacakları Kayserispor, Kocaelispor, Bursaspor ve Eskişehirspor maçlarını kazanmalarını isterken "Bu dört maçı üçer puanla kapatmamız lazım. Çünkü daha sonra Fenerbahçe derbisi oynayacağız. O gerçek bir final olacak. Şampiyon olmak istiyorsak kazanmaya mecburuz. " dediği öğrenildi.

    Tecrübeli teknik direktör, son haftalarda form düşüklüğü yaşayan Delgado'yu da, "Kritik haftalarda sana fazlasıyla ihtiyacımız var. Umarım bu üç günlük izinde kendini toparlama fırsatın olmuştur. Kendini gösterme zamanın geldi" şeklinde uyardığı belirtildi.

    Bu arada sakatlığı nedeniyle uzun süredir tedavi olan Gökhan Zan'ın takımın izinli olduğu üç gün boyunca fizyoterapistler eşliğinde çalışma yaptığı açıklandı.

    Sakatlığı devam eden Gökhan Zan, 10 gün boyunca İstanbul'da çalışacak ve daha sonra tedavisine Almanya'da devam edecek.
#25.03.2009 17:47 0 0 0
  • paylaşım için teşekkürler

    kartalım göster kendini otur su tahta
#25.03.2009 18:01 0 0 0
  • Tecrübeli çalıştırıcı, son haftalarda form düşüklüğü yaşayan Arjantinli yıldıza, "Sahneye çıkma vaktin geldi" uyarısı yaptı.


    noimage

    Toparlan artık
    Mustafa Denizli'nin, form düşüklüğü yaşayan Delgado'yu tatlı sert bir dille uyardığı öğrenildi. Tecrübeli hocanın, "Kritik haftalara girdik ve sana çok ihtiyacımız var. Üç günlük izinde kendini toparlama fırsatın olmuştur. Kendini gösterme zamanın geldi" ifadesini kullandığı öğrenildi.

    Söz veriyoruz
    Arjantinli noimage
    futbolcunun, hocasının bu talebine, "Ben de bekleneni veremediğimin farkındayım. Ama kalan maçlarda böyle olmayacak. Şampiyonluk için elimizden gelenin fazlasını yapacağız. Ben, hem kendim hem de takım arkadaşlarım adına bu sözü veriyorum" dediği öğrenildi.





#26.03.2009 18:40 0 0 0
  • İdman Günlüğü
    26.03.2009

    Futbol Takımımız, Kayserispor maçının hazırlıklarını sürdürdü. Milli takım kamplarındaki Futbolcularımızla tedavilerine devam edilenler çalışmaya katılmadı.
    Takım halinde koşularla başlayan antrenmanda Siyah Beyazlılarımız bir süre pas çalışması yaptı ve son bölümde yarım sahadaki çift kale maçla idman sona erdi.

    Çalışmaya Milli Futbolcularımız Rüştü, İbrahim Üzülmez, Tello ve Holosko'nun yanı sıra kasık ağrısından dolayı tedavi olan Delgado katılmazken, Gökhan Zan takımdan ayrı idman yaptı.

    Siyah Beyazlılarımız bugün saat 11.00'de basına kapalı yapacağı antrenmanla hazırlıklarına devam edecek.
#27.03.2009 09:19 0 0 0
  • 26. haftanın sırrı
    'Denizli'de her tecrübe ve bu ülkenin gerçeklerini analiz etme bilgisi var. Bu takım şampiyon olmasa bile, Mustafa Denizli'nin aklı bu takımla önemli işler yapmaya fazlasıyla yeter...' Fanatik Gazetesi yazarı Orhan Yıldırım, bugünkü köşe yazısında Beşiktaş'taki gelişmeleri mercek altına aldı:
    noimage

    'Denizli'de her tecrübe ve bu ülkenin gerçeklerini analiz etme bilgisi var. Bu takım şampiyon olmasa bile, Mustafa Denizli'nin aklı bu takımla önemli işler yapmaya fazlasıyla yeter...' Fanatik Gazetesi yazarı Orhan Yıldırım, bugünkü köşe yazısında Beşiktaş'taki gelişmeleri mercek altına aldı:

    26. haftanın sırrı

    1 Mustafa Denizli'nin 26. hafta kehaneti tutacak gibi görünüyor.... Takım puan kaybederken sürekli 26. haftayı söyleyen tecrübeli çalıştırıcının 'Şampiyonluk' söylemi de tutacak mı?

    Sıklıkla düşülen zihinsel bir tuzağa dikkat çekerek başlayayım. Öncelikle, kehanetle öngörüyü ayırmak gerekiyor. Elbette gezegeni doğu/batı, güney/kuzey diye ayırmak 'batılı bakış açısı'ysa da, düşünme ve anlaşılma kolaylığı olsun diye biz de bu ezbere sığınarak şu tespiti yapalım; doğu toplumları yıldız falları, kehanetlerle iş görme refleksi yüksek toplumlardır. Batı ise işini akıl ve bilim üzerinden yürütür. Denizli'nin 26./27. haftalarla ilgili söyledikleri bu nedenle bir kehanet değil, kanımca öngörü olarak tanımlanmalıdır. Çünkü, futbol bu seviyede akıl, bilgi ve hesapla oynanır. Denizli'de her üçü olduğu gibi ek olarak tecrübe ve bu ülkenin gerçeklerini analiz etme bilgisi de var. Zaman az, hedef belliydi. O nedenle elindeki malzemeye göre planlamasını yaptı ve çıkıp konuştu. Bakmayın siz başta kaybedilen biri iki maçın ardından televizyonlarda atıp tutan zır cahillerin söylediklerine. Onlar da futbolun bir şeylerinden anlıyorlar ama dertleri olanı anlamak değil, daha çok kendilerini ön plana çıkarmak ve oyunun önüne geçmek. Beşiktaş şampiyon olmasa bile, ki kanımca en güçlü aday, Denizli'nin aklı iyi bir takım kurup, onu bir takım organize etmeye ve o takımla önemli işler yapmaya fazlasıyla yeter diye düşünüyorum.

    2 Beşiktaş uzun bir aradan sonra şampiyonluk yolunda önemli adımlar atıyor. Küfürden uzaklaşan ve sadece takımı destekleyen tribünlerin de bu başarıda payı var mı?

    Tartışmasız Türkiye'nin organize olmayı ve farkını koymayı en iyi beceren tribününden söz ediyoruz. Elbette ki, takım üzerinde büyük etkisi var Beşiktaş tribününün. Çoğunlukla olumlu, zaman zaman da olumsuz olabiliyor bu etki gerçi. Ama o tribün sadece bir takımın taraftarı olma haliyle sınırlı bir tribün değil. O kalabalık daha ötede, bizzat Beşiktaş'ın kendisi olma, Beşiktaş olma halinde. O nedenle tribünün önemli ağırlığı Beşiktaş'la sadece maçtan maça ilgilenen değil dünyaya kurduğu tüm ilişkiyi Beşiktaşlılık üzerinden yürüten insanlardan oluşuyor. Bu da onları gerçek bir fenomen haline getiriyor. Beşiktaş'ı bir kulüp, bir futboldan takımı olmaktan çıkarıp ona ruhunu veren o insanlar. O nedenle üzerlerine kitaplar yazılıyor, belgeseller çekiliyor, sinema filmleri hazırlanıyor. Böyle bir kalabalığın takımın başarısı üzerinde etkisi olmadığı düşünülebilir mi?

    3 Beşiktaş formasıyla şampiyonluk yaşayan tek isim İbrahim Üzülmez. Ancak Rüştü, Yusuf ve Nobre, Fenerbahçe'de kupayı kaldırmışlardı. Bu takım içinde sıkıntı yaratır mı?

    Doğrusu ya bunun takım içinde ne tür bir sıkıntı yaratabileceğini anlayamadım. Sonuçta geçmiş ondan ders çıkarabildiğimiz oranda tarihe dönüşür. Yoksa bir hatıralar bütünü olarak kaybolur gider. Bir kültür yaratıcısı olarak oyun ve üzerinde konuştuğumuz bağlamda futbol da, tarih yaratmak ve önümüzü görebilme konusunda muazzam bir laboratuardır. Beşiktaş'ın iyi bir kadrosu, iyi bir hocası iyi bir teknik ekibi var. Takım özellikle ikinci devre gözle görünür biçimde 'hızlanmış' durumda. Bunda fiziksel yeterlilik seviyesine ulaşmadaki uzmanlık bilgisinin önemli olduğunu düşünüyorum. "Halı saha oyuncusu" denilen Yusuf'un bile Sivas maçında neler yaptığını ya da yapmaya gayret ettiğini gördük. Bu bile oyuncuların güçlenme, hızlanma ve birbirleriyle organize olma konusundaki eski sıkıntıları aştıklarını gösteriyor. O nedenle diyorum ki, oyuncular arasındaki herhangi bir farklılık bu saatten sonra olumsuz değil, olumlu etki yapar.

    4 Türkiye'de sürekli tartışılan hakemlerin, bugünkü puan cetvelini gerçekten değiştirdiğini düşünüyor musunuz?

    Hakemlerin maçlara etkisinin futbolcuların, teknik direktörlerin, idarecilerin, federasyon yöneticilerinin, taraftarların, coğrafi koşulların vb. etkisi kadar olduğunu düşünen gruptanım. Bu hakem meselesi, reyting kaygılı televizyoncuların uydurduğu ve ne acıklı ki, futbolun çevresindeki kalabalığın önemli bir bölümünü ikna etmeyi başardıkları bir konu. Bilinir, bu ülkede bize iyi gitmeyen her işin altında bir 'dış düşman' aramayı öğrettiler. Böyle büyütüldük. Şimdi kim maç kaybetse ya hakemi, ya teknik direktörü ya da bir futbolcuyu suçlu görme/gösterme ruh hali içinde. Bu, analitik düşünme yöntemlerinden ne kadar uzak olduğumuzu göstermesi açısından ibretlik bir durumdur aynı zamanda. Adam, kendi gördüğü ve kolaylıkla kararını vereceği bir konuda bile "Bakalım falanca hoca ne diyecek?" diye televizyonun karşısına kuruluyor. Korkarım bu 'tüketici taraftar' modeli çok yakında futbolu da tüketecek. Yine de yapabileceğimiz çok şey var. Futbol üzerine çöreklenen bu sahici olmayan, suni ablukayı dağıtmak için bu dili tasfiye edebilmenin ilk adımı olarak şuradan başlayabiliriz derim; "izleme, okuma ve yok et..." Doğrusu ya, ben bu yöntemle son yıllarda futbol üzerine çok şey öğrendiğimi düşünüyorum.
#27.03.2009 18:55 0 0 0
  • Beşiktaş taktik çalışması yaptı
    BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmana, salonda ağırlık çalışması yaparak başlayan siyah-beyazlıların, daha sonra sahada taktik çalışması yaptıkları öğrenildi
    noimage

    BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmana, salonda ağırlık çalışması yaparak başlayan siyah-beyazlıların, daha sonra sahada taktik çalışması yaptıkları öğrenildi. Antrenmanın son bölümünde ise duran top organizasyonları üzerinde durulduğu bildirildi.

    Milli takım kamplarında bulunan Rüştü, İbrahim Üzülmez, Aydın, Tello ve Holosko'nun yanı sıra, tedavisine devam edilen Gökhan Zan idmana katılmazken, İbrahim Toraman ve Delgado'nun fizyoterapistler eşliğinde takımdan ayrı çalıştığı kaydedildi.

    Yarını dinlenerek geçirecek olan siyah-beyazlılar, Kayserispor maçı hazırlıklarını 30 Mart Pazartesi günü yapacakları antrenmanla sürdürecek.
#28.03.2009 16:03 0 0 0

  • Beşiktaş,Kayseri'ye bileniyor
    Beşiktaş, Turkcell Süper Lig'de Kayserispor ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını 1 günlük iznin ardından sürdürdü
    noimage

    Beşiktaş, Turkcell Süper Lig'de Kayserispor ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını 1 günlük iznin ardından sürdürdü.BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde teknik direktör Mustafa Denizli yönetiminde basına kapalı olarak gerçekleştirilen çalışmada futbolcuların, pas çalışmasının ardından yarı sahada kontrollü maç yaptıkları, Delgado'nun ise ağrıları devam ettiği için çift kale maçta yer almadığı kaydedildi





#30.03.2009 19:01 0 0 0
  • Kayserispor Biletleri Satışta

    Futbol Takımımız'ın Kayserispor ile Cumartesi günü oynayacağı lig maçının biletleri Biletix'ten satışa çıktı.
    Futbol Takımımız, Turkcell Süper Ligi'nin 26. haftasında Kayserispor'u 4 Nisan Cumartesi günü saat 20.00'da BJK İnönü Stadı'nda ağırlayacak.

    Mücadelenin biletleri tüm Biletix gişeleri, 0216 556 98 00 numaralı Biletix Call Center ve www.biletix.com.tr internet adresinden temin edilebilir. Ayrıca maç günü bilet kalması durumunda stat gişesinden de satış yapılacak. (Gişede satılmak için özel bilet ayrılmayacaktır. Normal satıştan kalan biletler gişeden satılacaktır.)

    Bilet fiyatları şöyle:

    VIP ÜST B&E 250,00 TL
    VIP ÜST A&F 200,00 TL
    VIP ALT A&F 150,00 TL
    VIP ALT B&E 175,00 TL
    VIP ALT C&D 200,00 TL
    NUMARALI ORTA 150,00 TL
    NUMARALI KENAR 130,00 TL
    KAPALI ÜST 110,00 TL
    KAPALI ALT 80,00 TL
    YENİ AÇIK 35,00 TL
    ESKİ AÇIK 30,00 TL
    RAKİP TAKIM (ESKİ AÇIK) 30,00 TL
#31.03.2009 11:18 0 0 0
  • Üç önemli eksik
    Beşiktaş, Kayserispor ile yapacağı Turkcell Süper Lig maçının hazırlıklarını, basına kapalı antrenmanla sürdürdü
    noimage




    Teknik direktör Mustafa Denizli yönetiminde, BJK Nevzat Demir Tesisleri'ndeki antrenmana, milli takımlarda bulunan Rüştü Reçber, İbrahim Üzülmez, Rodrigo Tello ve Filip Holosko ile tedavilerine devam edilen Gökhan Zan, Yusuf Şimşek ve Matias Delgado katılmadı.

    Takım halinde koşu ile başlayan antrenman, çabukluk ve kondisyona dayalı çalışmaların ardından minyatür kale maçla tamamlandı.
#31.03.2009 18:45 0 0 0
  • İdman Günlüğü
    31.03.2009

    Futbol Takımımız, Kayserispor maçının hazırlıklarını bugün yaptığı idmanla sürdürdü.
    Basına kapalı gerçekleştirilen antrenman yaklaşık 1,5 saat sürdü

    Milli takımlarda bulunan Rüştü Reçber, İbrahim Üzülmez, Tello, Holosko ile tedavilerine devam edilen Gökhan Zan, Yusuf Şimşek ve Delgado idmanda yer almadı.

    Teknik Direktörümüz Mustafa Denizli yönetiminde yapılan antrenman takım halinde koşu ile başladı. Çabukluk ve kondisyona dayalı çalışmalar yapan Ekibimiz, minik kale maçla idmanı tamamladı.

    Siyah-Beyazlılarımız, hazırlıklarını yarın (1 Nisan) saat 11.00'da basına kapalı yapacağı antrenmanla sürdürecek.
#01.04.2009 07:47 0 0 0
  • Gökhan,Delgado ve Yusuf'un durumları belli oldu
    Beşiktaş kulüp doktoru Devrim Urgun yaptığı açıklamada
    noimage

    Kulüp Doktoru Devrim Urgun, Gökhan Zan'ın Kayserispor mücadelesinde forma giyemeyeceğini, ağrıları devam eden Delgado ve Yusuf Şimşek'in de maça yetiştirilmeye çalışıldığını belirtti.
#01.04.2009 18:30 0 0 0
  • Turkcell Süper Lig'de 26. haftanın maçlarını yönetecek hakemler belli açıklandı.
    Beşiktaş-Kayserispor: Tolga Özkalfa
#01.04.2009 21:15 0 0 0
  • İdman Günlüğü
    02.04.2009

    Futbol Takımımız, Kayserispor maçının hazırlıklarına bugün yaptığı idmanla devam etti.
    Basına kapalı yapılan ve 1.5 saat süren antrenmana toplu koşuyla başlayan Siyah Beyazlılarımız, 5'e 2 pas çalışması ve yarım sahada çift kale maçla idmanı tamamladı.

    Tedavilerine devam edilen Gökhan Zan ve Delgado fizyoterapist eşliğinde çalışırken, Milli takım kampından dönen Futbolcularımız Rüştü Reçber ve İbrahim Üzülmez günü dinlenerek geçirdi. Yusuf Şimşek ise hafif bir idman yaptı. Öte yandan milli takım kamplarından ayrılan Holosko bugün, Tello ise yarın akşam saatlerinde İstanbul'da olacak.

    Takımımız yarın (3 Nisan) 11.00'de basına kapalı yapacağı çalışma sonrasında kampa girecek.
#02.04.2009 16:00 0 0 0
  • Takımda ßirtek hOLosKonun ne$esi Yerinde..
    Maç İnönüde.
    ßundan Sonra ßizim İçin her Maç FinaL NiteLiqinde.
    qÖster Kendini KartaLım.
#03.04.2009 21:17 0 0 0
  • Beşiktaş, Süper Lig'in 26. haftasında yarın Kayserispor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bu akşam yaptığı antrenman ile tamamladı ve kampa girdi.

    Siyah Beyazlı takımda yarın oynanacak zorlu mücadele öncesi sakatlıkları süren Gökhan Zan ve Delgado'nun yanı sıra milli takım kampından henüz dönmeyen Tello da antrenmana katılmadı. Gökhan ve Delgado, Kayserispor maçı kadrosunda yer almazken, milli takım kampına katılmak için ülkesi Şili'ye giden Tello'nun bu gece İstanbul'da olacağı ve Kayserispor karşısında oynayıp oynamayacağına teknik direktör Mustafa Denizli'nin karar vereceği öğrenildi. Ayrıca antrenmanda takımla birlikte çalışan Yusuf Şimşek, ağrılarının devam etmesi nedeniyle kendisini zorlamadı ve çalışmayı yarıda bıraktı. Yusuf'un Kayserispor karşısında forma giyip giyemeyeceği de yarın netlik kazanacak.

    Çift kale maç sırasında hafif bir sakatlık geçiren Nobre, antrenmanı yarıda bıraktı. İbrahim Üzülmez ise çift kale maçta yer almadı.

    Beşiktaş'ın Kayserispor karşısına şu ilk 11 ile çıkması bekleniyor:

    Rüştü, Ekrem Dağ, İbrahim Toraman, Sivok, İbrahim Üzülmez, Holosko, Ernst, Cisse, Tello, Yusuf, Nobre

    Öte yandan Siyah Beyazlı takımda 7 futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor. İbrahim Üzülmez, İbrahim Toraman, Nobre, Cisse, Serdar Özkan, Tello ve Zapotocny, Kayserispor karşısında sarı kart görmeleri halinde Süper Lig'in 27. haftasında Kocaelispor ile oynanacak mücadelede forma giyemeyecekler.

    SİYAH BEYAZLI TARAFTARLAR, STADA KADAR TAKIM OTOBÜSÜNE EŞLİK EDECEK

    Beşiktaş taraftarı ise ligin bitimine 9 hafta kala takımlarına olan desteklerini ortaya koymak için "meşale organizasyonu" yapmaya hazırlanıyor. Siyah-Beyazlı taraftarlar, Kayserispor maçı öncesi takım otobüsünü Yıldız Üniversitesi önünde karşılayacak ve yakacakları meşaleler eşliğinde takım otobüsüne İnönü Stadı'na kadar eşlik edecek.
#04.04.2009 10:05 0 0 0