Turkcell Süper Lig 27.Hafta Kocaelispor 1 -BEŞİKTAŞ 3

Son güncelleme: 13.04.2009 17:36
  • noimage noimage

    Kocaelispor-BEŞİKTAŞ

    Tarih : 10 nisan 2009

    Saat :20.00


    Stad : ismetpaşa


    Hakem :Bülent Yıldırım.
#05.04.2009 11:55 0 0 0
  • İdman Günlüğü
    06.04.2009

    Futbol Takımımız, Kocaelispor maçının hazırlıklarına bir günlük iznin ardından bugün başladı.
    Basına açık yapılan antrenman yaklaşık 1,5 saat sürdü. İdmana Delgado, Yusuf Şimşek, Nobre, İbrahim Toraman, Gökhan Zan ve Serdar Özkan katılmadı.

    Delgado ağrıları devam ettiği için takımdan ayrı olarak özel programı eşliğinde çalıştı. Yusuf Şimşek, sol kasığında çekme olduğu için tedavi oldu, koşu yapmakla yetindi. Bel spazmı geçiren Nobre'nin bugün MR'ı çekilecek. İbrahim Toraman, sol arka adalesinde ağrıları olduğu için bugün tedavi oldu. Gökhan Zan, özel programı dahilinde çalıştı, çarşamba gününden sonra takımla çalışmalara başlayabilecek. Grip olan Serdar Özkan'ın tedavisi sürdürüldü.

    Takım halinde koşu ile idmana başlayan Siyah-Beyazlılarımız, daha sonra ortada pas çalışması yaptı. Kontrollü pas çalışmasının ardından çift kale maçla idman sona erdi.

    Takımımız, hazırlıklarını yarın (7 Nisan) 11.00'da basına kapalı yapacağı idmanla sürdürecek.
#06.04.2009 17:36 0 0 0
  • Maç Provalarına Sıklıkla Yer Verilmeli. Özellikle Deplasman Haftaları Pas Çalışmaları Falanda Eksik Takımımızda Bununla ilgilide Denizlinin Önlemler Alması gerekiyor. Takımın Kondisyonu Yerinde Eksikler Olabilir. Mutlak Kazanmamız Gereken ßir Müsaßaka.
    ßiriLerinin Takıma Artık Dönülmeyecek Virajlarda Olduqumuzu Anlatması Gerekiyor. ßuda DenizLinin i$i Umarım Sıkça ßu $ekiLde Motive Ediyordur FutßoLcuLarımızı İnanıyorum ki Sivasta ßu Hafta PuaN Kayßedecek ve ßizde Uzun Yıllardır Hak Ettiqimiz Yerde Olacaqız..

    Haydi Çocuklar ßekliyoruz İstiyoruz... Güldürün Yüzümüzü...
#07.04.2009 14:32 0 0 0
  • beşiktas bu sene iyii bir çıkıs yakaladı.bu sene sampiyonlugun en büyük adaylarından da biri su andaçdenizli felsefesini takıma iyii oturttu.ama ilerde o felsefe beşiktasa çok yarayacak.iyi bir sistem olusturdu.o yuzden butun oyunculardan yararlanabiliyor.işte beşikts o yuzden bu halde.zirvede yani.
#07.04.2009 15:35 0 0 0
  • tam takım olduk artık,taraftar,yönetim oyuncular herkez kenetlendi inanıyo ve istiyo...
    şampiyonluk çok yakın(:
#07.04.2009 17:51 0 0 0
  • Karabulut el üstünde
    Beşiktaş'ın genç yıldızı Aydın Karabulut'a, Almanya'nın önemli kulüplerinden teklif geldiği öğrenildi. Bursaspor'a gitmeyen ve takımda kalan genç yıldız için Köln ve H.Berlin ekiplerinin dışında, Avrupa'dan da bazı kulüplerin girişimlerde bulunduğu belirtildi.

    Olaylara inceleme
    Beşiktaş taraftarının noimageKayseri maçı öncesinde emniyet güçleri ile yaşadığı tatsız olaylar yönetimi harekete geçirdi. Siyah-beyazlı yetkililerin, yaşanan sıkıntıların arkasında provokasyon iddialarının gündeme gelmesiyle gizli bir inceleme başlattığı öğrenildi.

    Tello yine ilk 11'de
    Milli maç nedeniyle cuma günü geç saatlerde İstanbul'da olan ve Kayseri mücadelesinin son bölümünde sahaya sürülen Tello, Kocaeli karşısında ilk 11'deki yerini alacak. Yorgun olduğu gerekçesiyle yedek tutulan Şilili yıldız, hafta sonunda formasına kavuşacak.

    Kürekte 12 madalya
    Beşiktaş Kürek Takımı, hafta sonundaki yarışları 12 madalya ile tamamladı. Sapanca Gölü'ndeki yarışlarda siyah-beyazlılar hafif kiloda 1 birincilik, 1 ikincilik, 2 üçüncülük aldı. Siyahbeyazlılar takım olarak 2 altın, 2 gümüş ve 8 bronz madalyanın sahibi oldu.

    Kurtuluş durmuyor
    Siyah-beyazlı ekibin genç yıldızı Serdar Kurtuluş, idmanlardaki hırsıyla göz dolduruyor. Son haftalarda da olsa forma giymek için sabırsızlandığını ifade eden Serdar, "Şampiyonluk yarışında ter dökmek için tüm gücümle çalışıyorum" ifadesini kullandı.
#07.04.2009 17:59 0 0 0
  • Hakem Bülent Yıldırım

    Futbol Takımımız'ın Cuma günü Kocaelispor ile deplasmanda oynayacağı maçı Bülent Yıldırım yönetecek.
    Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre maçta Bülent Yıldırım'ın yardımcılıklarını Erdinç Sezertam ve Hüseyin Fidan yaparken, 4. hakem ise Hakan Özkan.
#08.04.2009 16:43 0 0 0
  • İdman Günlüğü
    08.04.2009

    Futbol Takımımız, Kocaelispor maçının hazırlıklarını sabah yaptığı antrenmanla sürdürdü.
    Basına kapalı yapılan antrenman yaklaşık 1,5 saat sürdü.

    İdmana tedavisi devam eden Nobre dışındaki tüm oyuncularımız katıldı.

    Toplu koşunun ardından Gökhan Zan, takımdan ayrı çalışma yaptı. Cezalı İbrahim Toraman ve Serdar Özkan dışında, tedavisi süren Gökhan Zan da Kocaelispor karşısında yer alamayacak.

    İbrahim Toraman ve Serdar Özkan bugün takımla beraber tüm çalışmalarda yer aldı. Aydın Karabulut da takımla birlikte çalışmalara başladı. Delgado çift kale maçta riske edilmedi.

    İdmana toplu koşu ile başlayan Siyah-Beyazlılarımız, tek pas ve 5'e 2 pas çalışmalarının ardından taktik çift kale maç yaparak antrenmanı tamamladı.

    Takımımız, yarın (9 Nisan) son antrenmanını yaptıktan sonra kampa girecek.
#08.04.2009 16:44 0 0 0
  • noimage
    Belindeki ağrılar nedeniyle yürümekte bile zorluk çeken Mert Nobre'nin, Kocaelispor karşılaşmasında oynaması tehlikeye girdi... Sağlık ekibinin cuma günkü sınava yetişmesi için büyük çaba harcadığı Nobre'nin zorlu maçta forma giymesinin zor olduğu öğrenildi. "Şu anda oynamam zor görünüyor" diyen Nobre, "Cuma gününe kadar daha iyi bir noktaya gelebilirim. Umarım sahadaki yerimi alırım" dedi. Dünü düz koşu yaparak geçiren Matias Delgado'nun ise büyük bir ihtimalle maça yetişeceği dile getirildi. Kaptan, "Oynamak istiyorum. İnşallah bir sorun çıkmaz ve maçta görev yaparım" diye konuştu.
#08.04.2009 18:16 0 0 0
  • Kocaelispor ile 40. Randevu

    Futbol Takımımız, Turkcell Süper Ligi'nin 27. haftasında yarın (10 Nisan) Kocaelispor ile saat 20.00'de deplasmanda oynayacağı maçta rakibiyle 40. kez karşı karşıya gelecek.
    İki ekip arasında geride kalan maçlarda Siyah-Beyazlılarımızın 22, yeşil-siyahlıların 5 galibiyeti bulunurken, taraflar 12 karşılaşmada da eşitliği bozamadı.

    'Kara Kartallarımız'ın toplam 76 golüne, körfez ekibi 38 golle yanıt verdi.

    İki takım arasında sezonun ilk yarısında İstanbul'da yapılan maçı Beşiktaşımız 5-2 kazanmıştı.

    Beşiktaşımız ile Kocaelispor, ligde Kocaeli'nde 19 kez karşılaşırken, Siyah-Beyazlılarımız 9, ev sahibi Kocaelispor ise 3 kez galip geldi. Kocaeli'ndeki 7 maç da berabere biterken, Beşiktaşımız 29, Kocaelispor ise 16 gol attı.

    Beşiktaşımız, Kocaelispor ile yaptığı son 9 lig maçından 8'ini kazanırken, sadece 1'inde berabere kaldı.

    Beşiktaşımız, Kocaelispor karşısında lig tarihindeki en farklı skorlu galibiyetini 1994-95 sezonunda İstanbul'daki maçta 7-1'lik skorla aldı.

    10 Nisan Cuma günü saat 20.00'da İzmit İsmetpaşa Stadı'nda oynanacak olan Kocaelispor-Beşiktaş mücadelesini Bülent Yıldırım yönetecek. Yıldırım'ın yardımcılıklarını Erdinç Sezertam ve Hüseyin Fidan yaparken, 4. hakem ise Hakan Özkan.
#09.04.2009 13:50 0 0 0
  • noimage
    Gençlerbirliği, Sivasspor ve Kayserispor maçlarında ortaya koyduğu performansla Beşiktaş'ı sırtlayan Yusuf Şimşek, Kocaelispor sınavı öncesinde iddialı konuştu. "En kritik sınavımız, Kocaelispor maçı olacak" diyen tecrübeli futbolcu, "Rakibimiz ligdeki son hamlesini bize karşı yapacak. Sahada güzel bir atmosfer olacağını düşünüyorum. Biz Kocaeli'den alacağımız 3 puanla, liderlik koltuğuna oturacağız. Bu da Sivasspor üzerinde mutlaka baskı yaratacaktır" dedi. "Bu saatten sonra şampiyonluğu bırakacak değiliz" ifadesini kullanan Yusuf, sözlerine şöyle devam etti:
    'Şampiyonluğa inanıyorum'
    2009 yılında bileğimiz hiç bükülmedi. Bu açıdan baktığımızda Kocaelispor mücadelesi bizim için dönüm maçı niteliği taşıyor. Gelecek için çok umutluyum. Daha önce Fenerbahçe'de şampiyonluk yaşamıştım. Şu anda Beşiktaş'ın içindeki havayı daha iyi buluyorum ve şampiyonluğa her geçen gün, daha çok inanıyorum...
#09.04.2009 17:52 0 0 0
  • noimage
    Siyah-Beyazlılar'ın büyük önem verdiği Kocaelispor karşılaşması öncesinde teknik heyete Matias Delgado'dan iyi, Mert Nobre'den ise kötü haber geldi. Dün takımla birlikte antrenmana başlayan Arjantinli futbolcu, çift kale maçta riske edilmedi. Ne pahasına olursa olsun Kocaelispor mücadelesinde sahada olacağını dile getiren Delgado, "Arkadaşlarımı yalnız bırakmayacağım" dedi.
    Önce ilaç alıyor, sonra egzersiz yapıyor
    Hafta boyunca bel ağrısı çeken Mert Nobre'nin oynama ihtimali ise, yok denecek kadar az... Tek antrenmana bile çıkmayan Sambacı'ya, ilaç tedavisi ve özel egzersizler uygulanıyor. İlerleyen haftaları da gözönünde bulunduran Mustafa Denizli, Nobre'yi riske etmeyi düşünmüyor.
#09.04.2009 17:52 0 0 0
  • Biri Bizi Durdursun....

    Turkcell Süper Lig'de 27. haftanın açılış maçında Kocaelispor ile Beşiktaşımız karşı karşıya geliyor. İsmetpaşa Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak maçı hakem Bülent Yıldırım yönetecek. Lig TV'den canlı olarak yayınlanacak Kocaelispor - Beşiktaş maçını, Sporx.com Canlı Anlatım Servisi'nden de dakika dakika takip edebilirsiniz.
    Hedef 3 Puan - Kocaelispor - Beşiktaş
    Hedef 3 Puan'da Elerki Bahadır ve Emre Uğurlu Turkcell Super Lig maçlarını değerlendiriyor.

    ZİRVE PEŞİNDEYİZ!

    Lider Sivasspor'un 1 puan gerisinde zirve takibini sürdüren Beşiktaş, ligde kalma mücadelesi veren ikinci yarının flaş takımı Kocaelispor karşısında galip gelerek, 2009 yılında resmi maçlardaki yenilmezlik serisini sürdürmeyi hedefliyor. Ligde 52 puanla ikinci sırada yer alan siyah beyazlılar, Kocaelispor'u deplasmanda devirerek maç fazlasıyla da olsa zirveye oturmak istiyor.

    Siyah-beyazlı takımda sarı kart cezalıları İbrahim Toraman ile Serdar Özkan'ın yanı sıra, sakatlığı süren Gökhan Zan, yarınki maçta forma giyemeyecek. Belinde spazm bulunan ve bu nedenle hafta başından bu yana idmanlara katılamayan Nobre'nin de maçta oynaması çok zor. Sakatlığı nedeniyle Kayserispor maçında forma giyemeyen takım kaptanı Delgado ise teknik heyetin görev vermesi durumunda oynayabilecek.

    Beşiktaş'ta ayrıca İbrahim Üzülmez, Nobre, Cisse, Tello ve Zapotocny bu karşılaşmada sarı kart görmeleri halihde bir sonraki hafta oynanacak olan Bursaspor mücadelesinde yer almayacaklar.

    Karşılaşma öncesi Kocaelispor Turkcell Süper Lig'de 23 puanla 17. sırada bulunuyor.

    MUHTEMEL 11'LER

    KOCAELİSPOR
    Kılıçarslan
    Ross
    Muhammet
    Reşad
    Ergün
    Adem
    Mazova
    Levent
    Murat Hacıoğlu
    Agbetu
    Taner

    BEŞİKTAŞ
    Rüştü
    Ekrem Dağ
    Sivok
    Zapotocny
    İbrahim Üzülmez
    Uğur İnceman
    Ernst
    Tello
    Yusuf
    Holosko
    Bobo

    STAT: İsmetpaşa Stadı
    HAKEM: Bülent Yıldırım
    SAAT: 20.00
    YAYIN: Lig TV & Sporx.com

    KOCAELİSPOR'UN SON GALİBİYETİ 1999'DA

    Kocaelispor, Beşiktaş karşısında ligdeki son galibiyetini 1998-99 sezonunda, İstanbul'da aldı. 6 Mart 1999 tarihinde, BJK İnönü Stadı'ndaki karşılaşmada rakibini 3-0 yenen Kocaelispor, daha sonraki 9 maçta ise galibiyet yüzü görmedi. Beşiktaş, Kocaelispor ile yaptığı son 9 lig maçından 8'ini kazanırken, sadece 1'inde berabere kaldı.
#10.04.2009 07:50 0 0 0
  • bu maçıda alırız ali 9 olur
#10.04.2009 10:09 0 0 0
  • inşallah sevgi :D
#10.04.2009 17:04 0 0 0
  • noimage
#10.04.2009 18:04 0 0 0
  • BEŞİKTAŞ: Rüştü, Ekrem, Sivok, Zapotocny, İ.Üzülmez, Erkan, Ernst, Yusuf, Tello, Cisse, Bobo
    lig tvnin 11 de böle(: erkan zengin 11deymiş uğur yok...
#10.04.2009 18:18 0 0 0
  • SeninLe AqLadık SenLe qüLdük ßiz
    Sevdamız Uqruna CanLar Verdik ßiz.
    Siyahın Zindan Olsun ßeyaz AydınLık
    herkeSe Farz OLmaz ße$ikta$LıLık !!!
#10.04.2009 19:56 0 0 0
  • ßizim $akamız Yok !

    Kocaelispor 1-3 Beşiktaş

    10 Nisan 2009 Cuma * 21:58

    Beşiktaşımız, Kocaelispor karşısında 3 puanı son 15 dakikada art arda bulduğu gollerle aldı ve maç fazlasıyla lider oldu.


    Kocaelispor 1-3 Beşiktaş


    Zor oldu ama kazandık. İşte şimdi derbiyi rahat rahat izleyebiliriz. Turkcell Süper Lig'de 27. haftanın açılış maçında Beşiktaşımız ile Kocaelispor karşı karşıya geldi. İzmit İsmetpaşa Stadı'nda oynanan karşılaşma Beşiktaşımız ikinci yarıda bulduğu gollerle 3-1 kazandı. İlk 45 dakikada vasat bir oyun sergiledeğimiz maçta, son 15 dakikada bulduğu gollerle galibiyete uzanan takımımız, maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu.

    Kara Kartallar'a galibiyeti getiren golleri 75. dakikada Zapotoncy ve 85. dakikada Bobo ve 89. dakikada Yusuf kaydederken, Kocaelispor'un tek sayısı 2. dakikada Agbetu'dan geldi.

    Takımımız bu sonuçla puanını 55'e yükseltirken, Kocaelispor 23 puanda kaldı.

    DENİZLİ'DEN FARKLI KADRO
    2.El Araba
    MITSUBISHI L 200
    1997 / 200.000 km MITSUBISHI L 200 - CIFT KABIN KAMYONET
    10.000 TL

    Siyah-beyazlı takımımızda sarı kart cezalıları İbrahim Toraman, Serdar Özkan kadroda yer almazken, sakatlıktan kurtulan Gökhan Zan ve Nobre yedek soyunduruldu. Teknik direktör Mustafa Denizli, Delgado ve Holosko'ya da ilk 11'de yer vermedi. Lider Sivasspor'un 1 puan gerisinde 52 puan ile zirve takibini sürdüren Beşiktaşımız, ligde kalma mücadelesi veren ikinci yarının flaş takımı Kocaelispor karşısında farklı bir 11 ile mücadele ettik.

    İLK ŞUT VE TOP AĞLARIMIZDA
    Beşiktaşımız maça başlar başlamaz golü kalesinde gördü. Planlarımız alt üst oldu. 2. dakikada Taner'in topuk pasıyla cezaalanı yayı üzerinde topla buluşan Agbetu'nun çektiği sert şutta, meşin yuvarlak kaleci Rüştü'nün sağından filelerle buluştu: 1-0

    TANER GÜLLERİ SAKATLANDI
    Kocaelispor'un hücum hattındaki önemli silahı Taner, 6. dakikada sakatlanarak oyundan alındı. Yan diz bağlarında esneme olan oyuncunun erken çıkması, bizim oyun anlayışımızı daha da ofansif hale getirdi.

    TATSIZ OYUN
    Kara Kartallar, golü kalesinde gördükten sonra, biraz daha açılmaya başladı ve savunma arkasında boşluklar verdi. Kapanan Kocaelispor savunmasını bir türlü aşamadı. Pozisyon sıkıntısı yaşayan Beşiktaşımız, kendisinden beklenilen performansından çok uzaktı. İlk 15 dakikada arka arkaya gol pozisyonlarına giren Kocaelispor, bunları değerlendiremezken; Serdar Topraktepe'in 16. dakikada altıpas üzerinden vuruşu şansımızın da yardımıyla filelerle buluşmadı.

    İlk yarıda etkisiz bir futbol sergileyen takımımızda; İbrahim Üzülmez, Cisse ve yeni transferlerimizden Erkan Zengin vasat bir görüntü ortaya koydular.

    DENİZLİ'DEN MÜDAHALE
    İkinci yarının başında teknik direktörümüz Mustafa Denizli, arka arkaya değişikliklerle oyuna müdahale etti. 46. dakikada Erkan Zengin kenara gelirken, Filip Holosko oyuna girdi. Edouard Cisse'nin yerine ise Uğur İnceman ikinci 45 dakikada sahada yer aldı.

    İLK TEHLİKEMİZ 52. DAKİKADA
    Beşiktaşımızın Şilili yıldızı Rodrigo Tello, 52. dakikada ceza alanı sol dış bölgesinden önünde seken topa dış falsolu bir vuruş yaptı. Kaleye bombeli giden şut, direğin az farkla yanından auta gitti. Ligde zirve yarışı verdiğimiz haftalarda ilk 50 dakikada net bir pozisyonana giremememiz, siyah beyazlılara yakışmadı.

    BOBO VE SİVOK'UN VURUŞLARI SERDAR'A TAKILDI
    Maçın 64. dakikasında sağ kanattan gelişen Beşiktaşımızın atağında, ceza alanı içine yapılan ortayı altıpas üzerinde kafayla tamamlayan Bobo'nun şutunu kaleci Serdar Kulbilge son anda çıkardı. Bu pozisyonun ardından korneri Tello ile paslaşarak kullanan Ekrem, ceza alanı içine bir orta daha yaptı. Yine altıpasta bu kez Sivok kafayla topu kaleye gönderdi DENİZLİ'DEN UĞUR İNCEMAN'A SİTEM
    Beşiktaşımız baskının giderek arttırmaya başladığı dakikalarda, Kocaelispor savunmasının az kişiyle yakalandığı ender dakikalardan birinde, Uğur İnceman ceza alanı 18 yayı üzerinde topla buluştu. Hemen solunda Yusuf boştu. Yusuf'a vermek yerine zor bir şekilde kaleyi düşünen Uğur'un şutu savunmaya takılırken; bu kaçan fırsatın ardından kulübesinden fırlayan Denizli, Uğur'a işaret diliyle 'Aklını kullan' şeklinde kızgınlığını belirtti.

    VE SONUNDA ARADIĞIMIZ GOL!
    İbrahim Üzülmez, sol kanattan aldığı topla ceza alanı içinde girdi. Ortasını yaptı. Top Sadıgov'un eline çarptı ve hakem Bülent Yıldırım penaltı noktasına hükmetti. 75. dakikada Zapotocny'nin kullandığı penaltı atışı filelerle buluştu ve takımımız nihayet 1-1'lik skoru yakaladı: 1-1

    SON HAMLE
    Takımımızda, bu akşam çok iyi mücadele eden ama son dakikalara doğru iyice yorulan Tello 77. dakikada kenara geldi ve yerini Arjantinli yıldızımız Delgado'ya bıraktı. Beşiktaşımız tamamen ofansif anlayışa büründüğü maçta Delgado, Yusuf ve Holosko ile yakaladığı pozisyonları bir türlü gole çeviremedi.

    BOBO'DA İNDİRİCİ DARBE
    85. dakikada ceza alanı içinde topla buluşan Bobo, yanındaki arkadaşı Ernst'e pasını attı ama savunmaya çarpan top yeniden Bobo'nun önünde kaldı. Bobo penaltı noktasının hemen sağından şutunu çekti ve Serdar'ın bakışları arasında top ağlarla buluştu: 1-2

    YUSUF'TAN SON NOKTA
    Öne geçmenin rahatlığıyla mücadele eden Kara Kartallar, 3. golü de buldu. Holosko sağ kanattan ceza alanına girdi. Yerden ortasını altıpas üzerinde Yusuf çok şık bir plaseyle tamamladı ve skoru 3-1'e getiren golü kaydetti. Bravo Kartallar: 1-3

    MAÇTAN DAKİKALAR (İLK YARI)
    2. dakikada Taner'in topuk pasıyla cezaalanı yayı üzerinde topla buluşan Agbetu'nun çektiği sert şutta, meşin yuvarlak kaleci Rüştü'nün sağından filelerle buluştu: 1-0.
    6. dakikada sakatlanarak oyundan çıkan Taner'in yerine Serdar girdi.
    17. dakikada Agbetu'nun sağdan yerden pasında ceza alanında kaleci Rüştü ile karşı karşıya kalan Serdar'ın vuruşunda, top kale direğinin üstünden auta gitti.
    19. dakikada Tello'nun soldan kullandığı köşe atışında, ceza alanında Kocaelispor savunma oyuncularından seken topu önünde bulan Sivok'un vuruşunda, meşin yuvarlak kalenin üstünden auta çıktı.
    Kaynak: Karakartal.com
#10.04.2009 21:01 0 0 0