Hamur: 2 yumurta, 2 yumurta sarısı, margarin, toz şeker, süt, kakao, rom, şekerli vanilin, un ve hamur kabartma tozunu mikser ile 2-3 dakika çırpın.
Hindistancevizli karışım: Yumurta aklarını kar haline gelinceye kadar çırpın. Pudra şekerini azar azar ekleyerek çırpmaya devam edin. Hindistan cevizi ve malibuyu da ekleyip iyice karıştırın.
Hamurun yarısını 25x12 cm ölçulerindeki yağlanmış baton kek kalıbına dökün, üzerine hindistancevizli karışımı yayın ve kalan hamuru döküp pişirin.
Elektrikli Mini Fırın: 160°C (önceden ısıtılmış)
Turbo fırın: 160°C (önceden ısıtılmış)
Pişirme süresi: Yaklaşık 55-65 dakika
20'nci dakikada fırının kapağını açıp kekin ortasına bir bıçak yardımı ile uzunlamasına 2 cm derinliğinde bir yarık açın.
Pişirdiğiniz keki soğutup kalıptan çıkartın.
Krema: Muzlardan birini küçük parçalara, diğerini de dilim dilim doğrayın ve limon suyuna bulayın. Pasta kremasını 1,5 su bardağı soğuk süt ile 2-3 dakika çırpın. 1/3 'ni ayrı bir kaba alıp küçük parçalara kestiğiniz muzları ekleyin ve karıştırın. Keki yatay olarak üçe kesin ve aralara muzlu kremayı sürüp tekrar yapıştırın. Üzerini kalan pasta kreması ile kaplayın.
Üzerine hindistancevizi serpin ve dilimlenmiş muzları sıralayın.