Biberli Pizza

Son güncelleme: 28.02.2006 22:25
  • Malzemeler
    Mutfak
    Zorluk ***
    Süre 80 dk.
    Kaç Kişilik 5
    Yöntem
    Hamur için :
    4 Su bardağı un
    1.5 Su bardağı ılık su
    30 gr yaş maya
    2 Çay kaşığı pudra şekeri
    1 Kahve fincanı sıvıyağ
    Tuz
    Üzerine :
    4 Adet domates
    1/4 Kangal sucuk
    3 Adet sosis
    5 Adet çarliston biber
    100 gr taze kaşar peyniri rendesi
    1 Kahve fincanı sıvıyağ
    Kekik

    Hazırlanışı
    4 Su bardağı unu eleyerek genişçe bir kaba koyun.
    Ortasını açın, içine yarım su bardağı ılık su ve 30 gr yaş mayayı ekleyerek yoğurun.
    Un ayrılmaya başlayınca ortasına 2 çay kaşığı pudra şekeri, 1 kahve fincanı sıvıyağ ve yeteri kadar tuz ekleyin.
    1 Su bardağı su ekleyerek hamuru yoğurun.
    Eğer unu az gelirse biraz daha un ilave edin.
    Hamuru mayalanmaya bırakın ve kabaran hamuru istediğiniz büyüklükte parçalara bölüp açın.
    Açtığınız hamurları yağlanmış bir tepsiye dizin.
    Diğer tarafta 4 adet domates, 1/4 kangal sucuk, 3 adet sosis ve 5 adet çarliston biberi doğrayın.
    Tüm malzemeyi karıştırıp, hamurun üzerine dağıtın.
    100 gram rendelenmiş taze kaşar peyniri ve yeteri kadar kekik ile karıştırıp, pizzaların üzerine serpin.
    1 Kahve fıncanı sıvıyağı üzerlerine gezdirip, önceden ısıtılmış 180 dereceli fırında 20-25 dakika pişirin.



#13.04.2005 18:17 0 0 0
  • Ellerine saglik
#21.04.2005 02:39 0 0 0
  • Ellerine saglik
#23.04.2005 02:20 0 0 0
  • Ellerin dert görmesin teşekkürler mardinli
#24.09.2005 11:54 0 0 0
  • Ellerine saglik
#26.09.2005 16:08 0 0 0
  • Ellerine Emegine Saglik Tesekkürler
#27.09.2005 01:01 0 0 0
  • noimage
#01.10.2005 05:48 0 0 0
  • EllerINE SAglik...!

    TariF ICIn TeskKÜRLer
#12.10.2005 14:12 0 0 0
  • ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OSLUN
#24.12.2005 17:15 0 0 0
  • Çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ederim.Ellerinize sağlık

#27.12.2005 23:20 0 0 0
  • Teşekkürler,ellerinize sağlık.Afiyet Olsun
#20.02.2006 23:52 0 0 0
  • Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
#28.02.2006 20:59 0 0 0
  • tarifleriniz için teşekkürler ellerinize saglık
#28.02.2006 22:25 0 0 0