Sac Kavurma

Son güncelleme: 21.03.2006 00:28
  • noimage


    Malzemeler
    Mutfak
    Zorluk *
    Süre 30 dk.
    Kaç Kişilik 5
    Yöntem
    1 Kg yağlı ve yumuşak kuzu eti
    Tuz

    Hazırlanışı
    Yağlı ve yumuşak kuzu etini kuşbaşı iriliğinde doğrayın.
    Sac veya derin teflon tavada kapağını kapatarak ve kısık ateşte arada bir karıştırarak kavurun.
    Et suyunu bıraktığında tuzunu ayarlayın ve tavanın kapağını kapatarak kavurmaya devam edin.
    İyice piştikten sonra servis yapın.
#13.04.2005 18:38 0 0 0
  • Ellerine Saglik
#14.04.2005 01:23 0 0 0
  • olsada yesek yani ellerine saglik arkadasim
#18.04.2005 06:54 0 0 0
  • karnım acıktı
    öğlend eyemeidm :9
    saç kavurma iştahım açıldı hemen telefon edeyim bari:0
#18.04.2005 12:57 0 0 0
  • tesekkürler hic dayanamam sac kavurmaya
#20.04.2005 08:53 0 0 0
  • TEŞEKKÜRLER ellerine sağlık
#20.04.2005 15:57 0 0 0
  • Ellerine saglik
#21.04.2005 01:23 0 0 0
  • Ellerine saglik
#23.04.2005 02:49 0 0 0
  • Ellerine sağlık teşekkürler
#24.09.2005 09:34 0 0 0
  • Ellerine saglik emeklerin icin tesekkurler
#27.09.2005 13:09 0 0 0
  • eline emeğine sağlık
#07.12.2005 19:44 0 0 0
  • ellrine saglık afiyet olsun :cubuk:
#25.12.2005 16:54 0 0 0
  • Paylaşım için teşekkür ederim. Ellerinize sağlık.
#29.12.2005 00:56 0 0 0
  • emeklerin için teşekkür ederim kardeşim Allah razı olsun
#29.12.2005 01:26 0 0 0
  • Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
#05.03.2006 01:16 0 0 0
  • Emeğiniz için sonsuz teşekkürler.
#21.03.2006 00:28 0 0 0