Pirinçli Biftek

Son güncelleme: 28.04.2009 15:32
  • Pirinçli Biftek Tarifi - Pirinçli Biftegin Yapılışı - Et Yemekleri

    Malzemeler:

    Amerikan pirinci (haşlanmış) 175 gr
    Biftek 2 kg
    Havuç 200 gr
    Salatalık 1/2 kg
    Soya yağı 2 çorba kaşığı
    Hardal
    Tost ekmeği 1 paket
    Ceviz 150 gr
    Tuz
    Karabiber

    Yapılışı:

    Tavaya yağı döküp kızdırın. Bifteği arkalı önlü tavada kızartın. Salatalık ve havucu rendeleyin. Haşlanmış pirinci de içine ekleyip karıştırın. Tuzunu ve karabiberini ayarlayın. Kızarmış ekmek dilimlerinin üzerine bifteği alın. Salatalık, havuç, pirinç karışımını etin üzerine dökün. Hardal sosunu da ekleyip, garnitürün yanında ceviz içi ile süsleyerek servis yapın.
#28.04.2009 15:32 0 0 0