Futbol Federasyonu Başkanı Levent Bıçakcı, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı ziyaret etti.. Bıçakcı, görüşme sonrası yaptığı açıklamada, Türkiye'nin evsahipliği yapmak istediği 2012'deki Avrupa Futbol Şampiyonası finalleri hakkında görüştüklerini söyledi..
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Futbol Federasyonu Başkanı Dr.Levent Bıçakcı'yı kabul etti.
AK Parti Genel Merkezi'ndeki kabule, federasyon başkanvekili Hasan Doğan ve Futbol Federasyonu Genel Sekreteri Lütfi Arıboğan ile birlikte gelen Levent Bıçakcı, Başbakan Erdoğan ile yaklaşık 1 saat süren bir görüşme yaptı.
Görüşmede Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, Dışişleri Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdullah Gül ile Gençlik ve Spor Genel Müdürü Mehmet Atalay da bulundu.
Levent Bıçakcı, görüşmeden sonra yaptığı açıklamada, Türkiye'nin evsahipliği yapmak istediği 2012'deki Avrupa Futbol Şampiyonası finalleri hakkında görüştüklerini belirterek, ''Başbakanımız, bu önemli organizasyonu Türkiye'ye alabilmemiz için gerekli desteği sağlayacağına söz verdi'' dedi.
Bıçakcı ayrıca, Başbakan Erdoğan'ın 25 Mayıs'ta İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı'nda İngiltere'nin FC Liverpool ve İtalya'nın AC Milan takımları arasında yapılacak Avrupa Şampiyonlar Ligi final maçını da stada gelerek izleyeceğini ve orada da 2012 Avrupa Şampiyonası organizasyonu için muhataplarıyla görüşeceğini sözlerine ekledi.
BIÇAKCI bu işi başaramaz bence herşeyi eline gözüne bulaştırır. Süper liği ne hale getirdiği ortada milleti birbirine düşman yaptı her yerde futbol adına çirkinlikler olmaya başladı. İlk önce futbolumuzu temizlesin..