Nokia 2730 Classic

Son güncelleme: 24.05.2009 01:50
  • Nokia 2730 Classic - Nokia 2730 Classic Telefon Tanıtım

    Nokia, kullanıcılar için bilgiye, eğlenceye, aile bireyleri ile sevdiklerine kapılar açan yeni cep telefonu modeli Nokia 2730 classic ile gelişmekte olan ülkelerdeki internet kullanımının gerçekleşmesine yardımcı oluyor. İnternete hazır durumda gelen Nokia 2730 classic cep telefonu Nokia Life Tools ve Ovi Mail gibi gelişmekte olan piyasalara yönelik hizmetleri ve kullanıcıların ilerlemesine yardımcı olan yaratıcı çözümleriyle de uyumlu çalışıyor.

    noimage

    İnternetin gücünün inkar edilemez olduğunu ifade eden Nokia başkan yardımcılarından Alex Lambeek sözlerine şöyle devam ediyor: "Mobil teknolojilerin, yerel girişimcileri güçlendiren ve insanların hayatlarında anında ve sürekli bir etki yaratan yönleriyle özel sektörün büyümesinde tüm dünya çapında bir katalizör etkisi gerçekleştirdiğine hep birlikte tanık olduk. Duyurusunu gerçekleştirmekte olduğumuz Nokia 2730 classic cep telefonu ile birilikte kullanılabilen Nokia Life Tools ve Ovi Mail gibi hizmetler insanların kişisel bilgisayara gerek kalmadan bilgiye, eğlenceye ve sevdiklerine erişmelerine kapılar açan güçlü çözümler getiriyor."

    Nokia Life Tools kullanıcıların zaman ve mekândan bağımsız olarak daha iyi bilgilendirilmiş kararlar almalarını, zamanında ve doğru bilgilere ulaşmalarını, öğrenme fırsatlarına ve eğlencenin tadını çıkarmalarını sağlayan bir hizmet. Hindistan'da gerçekleştirilen bir pilot çalışmada elde edilen sonuçlar bu hizmetlerin geçim ve yaşam gelişimi konusunda büyük beğeni gördüğünü gösteriyor. Gelişmekte olan ülkelere yönelik bir başka servis olan Ovi Mail ise gelişmekte olan piyasalardaki pek çok kullanıcı için ilk dijital kimlik olma potansiyelini taşıyor. Kullanıcılar, kişisel bilgisayar kullanımını gerektiren diğer çoğu e-posta servisinin aksine, Ovi Mail hesaplarını direkt olarak Nokia cep telefonları aracılığıyla oluşturabiliyorlar. 2008 Aralık ayından bu yana hizmet vermekte olan Ovi Mail'in beta servisindeki hesapların yüzde 90'ı Nokia cep telefonları ile oluşturulmuş.

    noimage

    Nokia 2730 classic satış fiyatı ve piyasaya çıkış tarihi

    Rekabetçi bir fiyat olan 80 Euro ile satışa sunulacak olan yeni Nokia 2730 classic cep telefonu Nokia'nın daha hızlı internet erişimi ve daha zengin web sayfası gösterme deneyimi sunan en uygun fiyatlı 3G telefonu olma özelliği taşıyor. Gelişen dünyadaki 3G veri şebekeleri hızla yayılırken Nokia 2730 classic kullanıcıların sevdikleri ve aile bireyleriyle erişim halinde kalmaları ve yaşamlarını birbirleriyle paylaşmaları konusunda ideal bir cep telefonu. Nokia 2730 classic cep telefonunun 2009 yılının üçüncü çeyreğinden itibaren piyasalara sunulması planlanıyor.
#24.05.2009 01:50 0 0 0