Hacker lar yetişiyor...

Son güncelleme: 16.12.2008 14:05
  • chaosdemon arkadasıma katılıyorum. ayrıca su varki o kurstan ayrılan arkadaslara verilen sertifika ile cesitli yerlerde rahatlıkla iş bulunabiliyor. tabii eger kendinizi geliştirebilirseniz(ki bu size kalmıs) microsoft kendi bünyesinde iş veriyor.
    buradan ayrılan arkadaslara hacker damgası vuruluyor yani onlar kolay kolay birsey yapmaya kalkamazlar. haaa kalkarlar ama sonucu agır olur. cunku bu kişilerin oldugu bölgede bi olay meydana geldigi zaman ilk olarak bu kişiler sorumlu tutuluyor sen hackersın diye. bu işlere benimde meragım var. hack için programlar ama program kullanan hiçkimse ben hackerım demesin. ayrıca gercekte hacker olanlar asla denildigi gibi ben hackerım demez....
    ayrıca her hacker kötü degildir. bazıları istisna olabiliyor tabii ama asıl hackerlar yine bizim için işler yapmaya calısıyorlar. mesela crack hazırlıyorlar falan. crack hazırlamalarının mantıgı ise bizler o kadar para verip kullanmayalım diye ugrasıyorlar....
    bu konuda en iyi bilgiyi ögrendigim kadarıyla(türkiye için söylüyorum) microsoft kursu varmıs ve orası veriyormus... bu kurs 3 ay sürüyor ama ingilizceiz yoksa 4 ay sürüyormus. burayı bitirenlere microsoft sertifikası veriliyor ve ünvan veriliyor. tabii dünyaca gecerli bi sertifika ve ünvan... mesela bilgisayar yazılımcısı ünvanı gibi... ayrıca bu klursu bitirenler kendileride microsoft ürünlerini satabilecek bir sertifikayada sahip oluyorlarmıs. valla ben para bulur bulmaz gidecegim istanbuldakine...

    bu arada yazı için saol arkadasım
#15.03.2005 10:15 0 0 0
  • Yaw bakalım neler duyacagiz
#13.04.2005 15:56 0 0 0
  • ağa isnbulda öyle bir kurs varmı
#06.05.2005 18:39 0 0 0
  • Keşke her ilde açılsa
#07.05.2005 21:08 0 0 0
  • ya birde canlı bie sohbet ortamı olsa..
#08.05.2005 20:22 0 0 0
  • ADAM BENCE PARA KAZANMANIN YOLUNU BULMUŞ KİM İSTEMEZKİ BU İŞİ PROFOSYONEL DİPLOMALI OLARAK YAPMAK KOLAY PARA !!!

    EMEĞE SAYGI
#14.05.2005 23:14 0 0 0
  • arkadaşlar hack hakkinda faydali bilgi vermek isterim sizinler paylasayım hemen

    ip in acılımı nı sormus birisi ip in açılımı internet protokoldür.
    konuyu dağımadan başliyim
    hack konusu cok geniş kapsamlı birseydir.
    hacker nedir diyeceksiniz hacker kabaca tabirle ağ üzerinde uzman kişilerdir.

    teknoloji ne kadar ilerlerse ilerlesin önüne geçilemez birseydir bu cünkü gün geçtikce sürekli yeni programlar çıkmakta bu rogramları kullanırken kesinlikle tüm güncellemeleri takip etmelisiniz. microsoft un programı olsa bile bir cok acıkları bulunmaktadır.
    messela en basiti windows media player ın bütün sürümleri en basit örnektir sadece bir media player oynatıcısı oalrak düşünmemek gerekir ortam klavuzu internet baglantınızı kullanır. buradaki yapilan en ufak hatayi siyah hecker die tabir ettiğimiz kötü niyetli hackerler anında bulurlar. sizin pc ye sızarak sizin ip adresiniz üserinden isleyecekleri suçlardan dolayı her an kapınıza görevlilerin gelebileceğini unutmayı eger sizin ip adreiniz üserinden büyük bir suç işlendiyse bununla turk polisi veya turkiyenin ağ sağlayıcısı olan Türk Telekom kesinlikle ilgilenmez direk olarak FBI ilgilenir.

    Essential net tools adlı programla ağ parolası olmayan pc lere rahatlıkla girilebilir.

    bunu yapanlarda hacker değildir hack dilinde acemi anlamina gelen LAMER lerden başkası değildir.

    bu gibi lamerlerin saldırılarına mağruz kalmamak için muhakkak ağ parolası kullanın.

    bunun dışında pc ye girme için başka yontemler de vardır.

    bunu internete yaydığım için kendimden utanıyorum 3 aylık bir arastırma ve kafa yormadan sonra DOS üserinden pc ye girmek için bir kaç kod geliştirdim bunlar DOS NET komutları üserinden deneme yanılma yöntemiyle geliştirdiğim uzantılardı.
    bunu sadece bir turk hack sitesi ile paylaştım fakat oradaki arkadaşlar ne kadar yaydılar hala hiç bir fikrim yok ama kötü amaçlarla kullanıldığı da bir gerçek.

    DOS komutlarını geliştirdiğim ortalama 8 yada 9 ay oldu ben bu sürede hiç bir sekilde hack ile urasmadım bu bilgiyide o hack sitesindeki arkadaşlarla paylaştığım için hala kendimden utanıyorum.

    geçtiğimiz 8 ay a kadar ben 7 yıl hack ile urastım fakat artık gün geçmiyorki bi hacker bosması çıkıp php sietlerde sadecebaşkalarının yazdığı 1 satırlık kodla admin açığını yakalayıp deface etmesin.
    bunun dışında birde mail hack die birsey var
    arkadaşlar en başta sunu size solim mail hack die bişey yoktur.

    yapılan msn hack yada mail hack zannedilen olay sadece gizli soru çozmekten ibarettir.

    bası arkadaşlar bur da da vardır muhakkak gizli sorularını tuttuum takım gibi klise seyler olarak belirliyor bunu gören lamer ler hemen denemeye başlıyolar fenerbahçe galatasaray beşiktaş falan filan gizli sorunun cevabını bilince sifrenizide değiştirebiliyo bu sekilde olan seyler bunlar.

    haa unutmadan şifre kıran programlar da yok değil var mesela 6 haneli bi şifreyi 14 saatte kırabiliyor bu programlar onlarda deneme yanılma yontemini kullanarak surekli başka başka manalı manasız sizin eklediğiniz kelimeleri harfleri kendi türettiği seyleri surekli denemektedir. bu da cok zaman alan birseydir.

    windows üserinde çalışan bu şekil programlar yok denecek kadar azdır

    hacking yapabilmek için linux tercih edilir tabi bu lamerlerin bundan haberi yoktur.

    linux userinde çalışan mükemmel programlar vardır

    pc hack yapabilmek için trojan truva ve solucan lar dışında kullanılan acık ta sudur 139 uncu port açığı.

    benim geliştirdiğim dos komutuyla bu açık yakalanıp pc ye girşi yapılıyo ve hiç bir sekilde ağ parolasını bilmene gerek kalmıyo bu dos komutunu xp üserinden rahatca çalıştırabilirsiniz ve pc yi elde edebilirsiniz

    su nu da solim o hack sitesindeki arkadaşlara en büüyük etkeni solemedim eger onu soleseydim ssuan da kmsenin pc güvenli olmasdı.
    soylemediğim sey sizin pc nize administrator olarak nasıl girebilecekleri bunu yanlız ben biliyorum ve kimse üsrrinde kullanmaya ve kimseye solemeye niyetim yok

    yazdığım herseyi aklımda olduğu kadar yazdım
    en belirgin açık olan 139. port açıını pc mizden nasıl kapattığımız suan aklıma gelmiyor en kısa zamanda bu nu da sizlerle paylaşmak isterim biras dökümanlarımı karıştırdığım zaman onu da sizlerle paylasıcam. ama dos komutunu kesinlikle burda yazmayı düşünmüyorum. merak edip denemeye kalkan arkadaşlarımız illa olur. hack hakkında pek bilgileri olmayan arkadaşlarımız kardeşlerimiz pek bisey yapamazlar ama ginede ben HACKER oolcam die bi düşünce olur kafalarında kendilerini buna yöneltmeye kalkarlar


    sunu da solim ben kesinlikle hacker değilim kendimi hiç bir zaman ole görmedim lamer bile değilim.

    Hacker olmak ay rı bir kavram

    size bilinen hackerlerin bi kacından bahsedim.

    tarihin ilk hacker'i ve tarihin ilk hacked yapan adamının yaptığı sey akıl bile almaz birsey

    ozamanrda bu mısır gevregi CRUNCH mıdır nedir onalr bir düdük hediye ediyolar mısır gevreğiyle beraber
    bu adam da sehirler arası telefon görüşmesi yapabilmek için gereken sinyalle
    düdüğün yaydığı sinyalin aynı olduğunu buluyo.

    sadece bir düdükle uzun süre telefon görüşmeleri yapıyo varsa suan da ole bi beyin buyursun ben hackerim desin

    diger bir hacker dan bahsedim
    Lloyd
    bu adam da tarihin ilk ve tek itikam amaçlı hacking yapan adamı dır.
    NASA ile ortak çalışan OMEGA şirketinden kovulduğu için onlardan intikam almak istemiş ve yazdığı 6 satırlık bir kodla evindeki pc den OMEGA şifrketinin üretim organizasyonunu çökertmiştir. ve bu olay sadece bir kaç dakika sürmesine ragmen OMEGA şirketi 10 Milyon Dolar zarara uğramıştır.
    varsa bole bi kod yazabilecek buyurdun benim desin

    diğer bir hacker ve en çok bilinen hacker KEVİN MİTNİCK


    KEVİN MİTNİCK'in yakalanana kadar açtığı ve hack lediği yerlerin haddi hesabı yoktur. ve açtığı zararı göz önüne alırsak milyon dolarlar la ölcülebilir.

    size yakalanbmasını da anlatim.

    dünyanın en büyük bilgisayar uzmanı olan SHİMOMURA'nın evindeki kişisel bilgisayarına girmenin imkansız olduğu soylenmesi ile mitnick in bunun üzerine yaptığı arastırmalar yasdıı kodlar v.s. ile SHİMOMURA'ın kişisel bilgisayarına girmiştir.
    bıraktığı küçüük bi ipucu sayesinde yakalanan MİTNİCK 1 hafta kaçmayı başarmıştır. bu kaçışta olduğu 1 hafta içerisinde birçok sistem hackleyerek yaklaşık 80 Milyon $ zarara ugratmıştır.

    1 haftalık bi ovalamacadan sonra yakalanmış ve içeriye atılmıştır verilen ceza hakkında suan bi bilgim yok.

    bide size Türkiye deki hack molaylarından bahsedim.

    yapılan araştırmada dünyada yapılan saldırıların %66 sı Türkiyeden yapılmaktadır.

    Türkiye de ise en çok hacking olayı yapan il tahmin edemeyeceğiniz biyer dir ADANA evet yanlış görmüyosunuz ADANA türkiyeden yapılan saldırıların % 65 i ADANA dan yapılmaktadır.

    Türkler bu konuda cağa ayak uydurmayı bırakıp cagın kendilerine ayak uydurmasını sağlamaya çalışmaktadır.

    benim ilk zamanlarımda yaptığım gibi bir sürü sitelere ve sistemlere saldırılarda bulunulmaktadır.
    kimse alınıp gücenmesin ama deface etmediim 1 tane bile italyan siesi kalmamıştır. bu zamana kadar kaç kere FBI ile karşı karsıya geldiğimi bven bile bilmiyorum. güvenliğimi sağlamasaydım belki de suan da içerrdeydim yada ödüllendirilmiştim Microsoft a çalışıyodum yeni yetişme zamanımda.
    tamam belki bilişim hakkında haddinden fazla bilgi güsel bişey ama bunu kötü kullanmak ve başkalarına zarar vermek yerine aıçklarını kapatmaları seklinde uyarmak daha iyi.

    başımdan gecen yeni olayı solim bari TÜRK TELEKOM bana bilişim suclarından 250 milyarlık dava açtı bende de okadar para olmadığına göre 7 yıl 142 gün hapis le karşı karssıya gelmek üsereyim.
    tabi benim düşüncem yokmu buna karşılık var hem de çok düşündüm çıkar yolunu da buldum anlatmaya gerek yok.
    ama bundan zararlı çıkacak olan kesinlikle ben değilim aksine benim hayatımın dönüm noktası olacak belkide kafamda bütün erşeyi kurdum.

    genelde gırgır samata yazarım burda gerçekten de cok canayakın gırgır ve samatayı seven bi insanımdır. konu ciddiyete gelince manytığıma çok güvenirim.

    önceden yaptıklarım için HERKESTEN ÖZÜR DİLİYORUM

    cahillik işte elime ne geçti.
    HİÇBİŞEY

    NOT : KESİNLİKLE ALINTI DEİLDİR. Tamamiyle kendi bilgi ve birikimlerimden faydalanarak yazdım...
#17.05.2005 13:02 0 0 0
  • yazmayı unutmusum bi dahada editlemek işime gelmedi.

    hack üserine Rusya'da özel eğitim merkesi bulunmaktadır ve buraya sayılı kişiler alınmaktadı ole sizin bizim gibi adamları işi yok orada özel eğitilir ve tüm sistemler üerinde etki alanları akkında v.s. v.s. bilgi verilir yanlış hatırlamıyosam sanırım 6 aylık bir eğitim süreci bu.

    tanıdığım bi abimde burda eğitim görmüştür sadece arkadaşlarına saka yapmak dısında hiç bir sekilde kötü niyetle bilgisini kullanmamaktadır.
    kesinlikle kimse i,le bilgilerini paylasmaz orda öğrendikleri sadece orada olanlar tarafından bilinir.
    ve bu eğitimde onlara öretilenler sistemlerin açıklarını yakalamak açılarını kapatmaktır.
    Bu egitimin en büyüğü sadece Rusya dadır. ve Rusya kendi menfaati için Süper beyinleri yetiştirmektedir....
#17.05.2005 13:14 0 0 0
  • Hepsin den biraz ögrenmenin faydasi olur
#04.06.2005 09:11 0 0 0
  • bilgiler icin tessekurler
#08.10.2005 02:48 0 0 0
  • Nerdeymıs acaba bılgınız varmı?
#14.12.2005 14:51 0 0 0
  • walla kardes bende ne bi kursa gittim nede ozel bi ders aldım... bunun icin bi kursada gitme ihtiyacım yoq... kendime yetecek kadar bilgim war yarım isteyenlerede yarım ederim... we yardımın sonunda hic yuzumu kara cıkarmadımda,,, zekiysen tamamdır hersey dusunmekte bitiyor eee tabi bunları soledim ama birazda bilgisayar konusunda birikimin olması lazım ben...
#08.01.2006 13:30 0 0 0
  • Hocam ben hacker im diyen birisi hacker olamas. Hacker dediğin her işini gizli yapar. Bende hacker olmak itiyorum diyenler var. Basit bi kaç program var bu arkadaşlar için. Üstelik türkçe isteyene link veririm. Ama dediğim gibi yine de hacker olamassın.
#10.01.2006 21:10 0 0 0
  • teşekkür ederizz..
#23.01.2006 01:39 0 0 0
  • iyi fikir ya
#25.03.2006 10:01 0 0 0
  • saol abicim
#25.03.2006 10:02 0 0 0
  • helal walla her yerde acılsada oğrensek yaw ama yemınlı olmak en güzeliii :D:D::D:D
#29.03.2006 20:44 0 0 0
  • tşk
#08.04.2006 22:32 0 0 0
  • hackerlik zor abi.10 dak 10000 site çökertiyolar.ellerindeki programlar kendilerinin yaptıkları özel programlar.geçen bi olaya tanık oldum.adamın biri tutmuş bitane hack sitesine sivil olarak girmiş orda forma küfürlü mesaj çekmiş.ne akılsa artık.adamlar 1 dak içinde adamın mailini girdiği bütün siteleri kullanıcı adlarını hepsini hecklemişler. açık adresini ev telf bile bulmuşlar.artık biraz daha uğraşsalarmış çocuğu kütükten silecekler vallla.birazda kendi kasınmış tabi..
#28.04.2006 10:06 0 0 0