Yaratıcılığınızı Kullanın

Son güncelleme: 02.08.2009 14:20
  • Yaratıcılığınızı Kullanın - Mumluk Rende - Peruk Lamba

    Rende mumluklar

    noimage

    Mutfak rendesinden mumluk yapmaya ne dersiniz? İşe önce dört tarafı da aynı yoğunlukta ışık verebilecek bir rende bulmakla başlayın. Böylelikle dört bir taraftan da homojen ışık geçişi sağlanabilir ve karanlıkta farklı ışık huzmeleri elde edebilirsiniz.

    İsterseniz rendenizi mumluk olarak kullanın, isterseniz elektrikçide yaptıracağınız kablo ile lamba olarak kullanın. Mumluk olarak kullanırken mumun ışığı direkt rendenin sapına geleceği için sıcakken tutmamaya dikkat edin.

    Peruk mankeninden lamba

    noimage

    Tuvalet masanızda hem ışık verecek, hem de bazı aksesuarlarınızı gözünüzün önünde tutmanızı sağlayacak bir lambanız olsun ister misiniz? Mercan Yokuşu'nda manken satan dükkanlardan tanesini 3.50 ytl'ye alacağınız peruk mankenini lambaya dönüştürmeniz çok kolay. Mankeninizin arkasını ince bir matkap ucuyla kablo geçebilecek şekilde delin.

    Bir elektrikçide yaptıracağınız elektrik bağlantısı ile lambanız aydınlatma fonksiyonuna kavuşacak. Elektrik tasarrufu sağlayan ampullerden kullanırsanız, lambanız daha az ısınacaktır. Yine de fazla ısınmaya karşı, mankenin başının arkasına iki delik açabilirsiniz.

    Dört dörtlük kürdanlık

    noimage

    Dört kişi için harika bir servis önerisi. Aynı model düğmenin iki farklı rengi ile çok şık bir kürdanlık yapabilirsiniz. Düğmeleri birbirine delikleri denk getirecek şekilde slikonla yapıştırın. Unutmayın, delikler çok küçük olduğundan ufak bir kayma bile kürdanlığınızın fonksiyonsuz kalmasına sebep olabilir.


    Dev düğmeler

    noimage

    Tanesini 2.50 ytl'ye bulabileceğiniz dev düğmeleri, kahvenizi sıcak tutmak için kullanabirsiniz. Dilerseniz düğmenin deliklerinden ip geçirerek daha kolay hareket sağlayabilirsiniz.
#02.08.2009 14:20 0 0 0