SEVIYORSAN

Son güncelleme: 06.11.2022 12:13
  • Ask cesaret ister, kocaman bir yurek ister.
    Ask hayata karsi islenilen en dogru suc ortalikligidir. Ask hayatin tekduzeligine, butun siradanligina en soylubaskaldiridir. Ondan korkup kacmak hic kimseye yakismaz. Ve elbette Aski suclamak, yargilamak, karalamak inkar etmek de asla yakisik olmaz.
    Nicin Ask?
    Nedir bu ask denilen sey, elle tutulmaz gozle gorulmez bir seyse nedir bu yasanan somut acilar, guzellikler?
    Tek basina aski tanimlamak herseyden soyutlamak mumkun mu? Hayir! Ask bugunlerde bazilarina gore plastikten bile yeniden yapildi. Dunyada yasanan sunilige dogru gidis askin etrafini sardi.
    Nedir su Ask...?
    Ask hayatin bize hazirladigi en guzel surprizdir, bu yuzden de kalpleri ne zaman ele gecirecegi hic belli degildir. Daha ne oldugunu bile anlayamadan onun hukumdarligina girirverirsiniz.
    Ask; en yalin bicimde anlatilan tek kavramdir ; adi kendisidir zaten. Onun anlatmak icin sonu gelmez cumleler kurmaniza gerek yoktur, "Asik oldum" dediginiz an akan sular durur, kucucuk cocuk bile sizi rahatlikla anlayabilir, cunku askin dili tektir.
    Askin zamanini biz ayarlayabilseydik eger ve kime neden asik oldugumuzu anlayabilseydik , askin sirrini da cozerdik herhalde. Ama o zamanda askin insani alip goturen buyusu tamamen kaybolurdu. Ask hayata karsi islenen en guzel ve dogru suc ortaligidir, ask hayatin butun tekduzzeligine, butun siradanligina en soylu baskaldiridir. Ondan korkup kacmak hic kimseye yakismaz. Ve elbette yasanilan aski suclamak, yargilamak, karalamak, inkar etmek de aska yakisik kalmaz. Bu once haksizlik, kendinize saygisizlik olur.
    Insan sonuna kadar savunmali askini, karsilik gostermese, aci cekecegini hissetsede, yarin terkedilecegini bilsede, ailesini karsisina alacagini bilsede taviz vermemeli askindan, "Seni Seviyorum" diyebilmeli gogsunu gere gere. Ask iste ozaman asktir. Ve bunun dogrusu yanlisi yoktur, zaten askin kendisi dogrudur, kime karsi duyuluyorsa bu ask, dogru insanda iste o dur.
    Askin zamani yoktur, hep hazirliksiz yakalar insani. Evli olmaniz, sevgilinizin olmasi, bir ayriligin taze yaralarini kurutmaya calismaniz, bagliliktan korkmaniz, ailenizden cekinmeniz, hatta sevilenin hapse girmesi bile onun hic mi hic umrunda degildir. Iste ask butun bunlara tek basiniza karsi gelebilme yurekliligidir, belkide yeni hayata gecebilme yolu...
    Askin ne zaman gelebilecegi belli olmadigi gibi, ne zaman gidecegide hic belli degildir. Fazla vakit yoktur onun, uzun sure beklemeye ve bekletilmeye tahammulu de yoktur. Bir baska goze bakmaya, bir baska tene dokunmaya baslamasi o kadar da zor degildir....Asktan degil, onun kacmasindan korkun ve dogruluguna yanlisligina bakmadan sonuna kadar savun askini. Biliyor musunuz, hayat zaten kocaman bir yalan, bu kadar sahteligin icinde gercek ve dogru olan tek guzellik ASK !!..Lutfen ona haksizlik etmeyin..
    Askina sana asik olana sahip cik ve onu kaybetme
    "SENI SEVIYORUM" demek icin gec kalma; Sevgiyle kal...
#08.07.2004 11:57 1 0 0
  • SENi SEViYORUM....!! :kalp:
#08.07.2004 12:59 0 0 0
  • güzel olmuş bende bitane yazardım ama ne yazıkki zamanım yok ellerine saglık
#08.07.2004 13:01 0 0 0
  • SIZ SAGOLUN
#08.07.2004 13:06 0 0 0
  • Paylaşım için Teşekkürler Ellerine Emeğine Sağlık
#06.11.2022 12:13 0 0 0