Parçalandım ve Artık Her Bir Parçamı Toplamaktan Vazgeçtim

Son güncelleme: 15.08.2009 21:43
  • Vazgeçtim bugün her şeyden hükümsüzdür! En değer verdiklerimden bile vazgeçmeye hazırım... Şimdiye kadar çok kişi benden vazgeçmişti. Artık sıra benim!
    En başta kendimden vazgeçiyorum ki her şey kolay olsun. Çünkü "GERÇEKTEN" değer verdiğim insanlardan vazgeçmek çok zor benim için. Ama önce kendimden vazgeçersem, onlardan vazgeçmem daha basit olacak ve çok kısa sürecek!!
    Yorgun... Beynim, kalbim, bedenim... Her bir noktam öyle yorgun ki... Beynim, yaşadıklarımın nedenlerini düşünüp durmaktan, kalbim "yakınım" dediğim insanlar tarafından kırılmaktan ve bedenim tüm bu yaşadıklarımı saklamak için dinç görünmeye çalışmaktan çok yorgun...
    Yaş 18... Mücadele bitti! Artık PES! Herkesin yaşamak için tutunduğu birileri var. Ama ben kimsenin tutunduğu biri değilim. Hayallerim bile yalnız bana ait değil. Zaten şimdiye kadar hiç bir şey SADECE BANA ait OLMADI Kİ!... Her şeyi paylaşmaktan, paylaşmak zorunda olmaktan sıkıldım!... Artık bende bencilliğin nasıl bir şey olduğunu öğrenmek istiyorum. Hep başkaları için yaşayıp, fedakarlık yaptım. Kendimden, hayatımdan ödün verdim. Fakat oyun bitti. Bundan sonra yalnız kendim için yaşayacağım. Yeni hayatımda fedakarlık, hoş görü ve bunlar gibi kavramlara YER YOK!
    İyi maskemi çıkartıyorum ve kötü, sahte bir maske yerleştiriyorum yüzüme. Dürüstlük, sevecenlik, hoş görü, özveri... Hepsi kötü maskemin altında ezildi. Bundan sonra bende çağa ayak uydurup yapmacık olacağım.
    Merhaba karamsarlık, mutsuzluk, sahte gözyaşları, bencillik, iki yüzlülük, yapmacıklık ve diğerleri... Tanışma zamanı!... Aslında hepinizi yakından tanıyorum. Etrafımda sizleri sahiplenmiş bir çok insan varmış. Sadece artık sahiplenme sırası bana, beni tanıma sırası size geldi...
    Eski "ben" HOŞÇAKAL... Mutlu günlerin pek azdı ama "kader" de geç...
    Yeni "ben" MERHABA... Mutsuz günlerin pek fazlaydı ama "kader" deme. Çünkü kendi seçimin...
    Eski "ben"... Senin yaşadıkların "rüya" adı altında yaşanmış bir KABUStu.. Ama BİTTİ ve uyanıyorsun! Beni bekle "GERÇEK" adı altındaki karmaşa, yalan dolan, nefret dolu dünya. Her şeyden vazgeçtim ve sana geldim.

    Tekrar MERHABA...
#15.08.2009 21:43 0 0 0