Heidfeld, Brezilya'da da yok

Son güncelleme: 18.09.2005 01:54
  • Williams pilotu Heidfeld, İsviçre'de dağ bisikleti kullanırken geçirdiği kaza nedeniyle tekrar sakatlandı ve bu nedenle Brezilya Grand Prix'sinde yarışamayacak.

    Nick Heidfeld, İtalya ve Belçika Grand Prix'lerinde, Monza pistindeki antrenmanlarda geçirdiği kaza sonucu oluşan baş ağrısı nedeniyle yarışamamıştı ve Heidfeld'in yerini test pilotu Antonio Pizzonia doldurmuştu. Heidfeld'in bisikletle yaptığı kaza sonucu omuzunun sakatlandığı ve omuzunda büyük bir ağrı olduğu açıklandı.

    Alman pilot "Katılamadığım iki yarıştan sonra dağ bisikletimle form tutmak istemiştim. Ancak kavşakta ihmalkar davrandım ve bir motosikletle çarpıştım. O kadar şiddetli bir şekilde yere düşmemiştim ve herhangi bir sorun yoktu. Ancak sonra omuzumda bir ağrı başladı ve hemen hastaneye gittim. X-ray cihazıyla yapılan kontrollerde sağ omuzumda bir çatlak tespit edildi. Aynı zamanda sol yüzük parmağımda da bir çıkık var ancak Brezilya için engel teşkil etmiyor. Tek sorun omuzum ve tamamen iyileşmeden yarışmam mümkün değil"şeklinde konuştu.

    Çok üzgün olduğu gözlenen Heidfeld'in, Japonya'da ve Çin'de yapılacak yarışlar için durumu henüz netlik kazanmadı.
#18.09.2005 01:54 0 0 0