Bayilik Sözleşmesi

Son güncelleme: 28.08.2009 21:12
  • Bir taraftan.... ilinde.... mahallesinde..... caddesinde.... noda kain.....(Bundan böyle sadece Distribütör olarak adlandırılacaktır.) ile diğer taraftan ................................................ bundan böyle sadece Bayii olarak adlandırılacak) arasında aşağıdaki şartlarla bir Bayilik sözleşmesi akdedilmiştir.
    1. ..............................................aşağ ıda adı belirtilen resmi evrakları en kısa zamanda.... ibraz etmekle yükümlüdür.
    a.) Ticaret Odası Belgesi
    b) Firma yetkilisi-İmza sirküleri
    c.) Bankadan referans mektubu
    d.) İkametgah belgesi
    e.) Şirket ana sözleşme metni
    f.) Ticaret sicil Gazetesi Örnek
    g.) Nüfus cüzdanı fotokopisi.
    h.) Bağlı olduğu Vergi dairesinden vergi borcu yoktur yazısı,
    I.) Savcılıktan Hal Temiz kağıdı,
    2.) Satışın konusu Distribütörün Türkiye münhasır satıcısı bulunduğu... marka.. üretimi olan işitme Cihazlarının ve aksesuarlarının ............................... il sınırları ile sınırlıdır. Komşu il sınırları için Distribütör firma ile irtibat kurularak bilgi alınmalıdır.
    3.) Bayii kendi bölgesinde rakip firmaların faaliyetlerini yakından takip edecek ve rekabete taalluk eden bilgileri gecikmesiz olarak distribütöre intikal ettirecektir. Bayii her ay (5) beş cihaz satmayı taahhüt eder. Aksi takdirde satıcı konumunda kalır.
    4.) Bayii.... işitme cihazları için konunun gerektirdiği şartlara haiz uygun ve iyi bir mevkide bir satış ve teşhir yeri tesis edecek ve bu satış ve teşhir yerini cephesinin estetiğine uygun büyüklükte ve... amblemi taşıyan (işitme çihazı satış merkezi) (T.C. Emekli Sandığı emekli, dul ve yetimlerine işitme cihazı verilir.) vitrin camlarının önüne bir tabela levhası ile teçhiz edecektir.
    5.) Bayii........ işitme-cihazları-ve-aksesuarlarının............................... ilinde mevcut pazardan en iyi payı alması için gerekli bütün tedbirler hakkında Distribütör firmaya bilgi verip, Distribütör firma gerekli destek ve girişimlerde bulunacaktır.
    6.) Bayii, distribütörün faturalarını tanzim tarihinden itibaren 30 günlük vade, Bayii'ye distribütörün önerdiği vadeye uygun olarak nakden veya çek karşılığı ödeyecektir. Bu süreyi aşan ödemeler için Barakaların ticari kredilere uyguladıkları brüt
    _____________________________________________________________________
#28.08.2009 21:12 0 0 0