Hamamböceği dansı tartışması

Son güncelleme: 04.10.2005 14:35
  • Real Madrid'in Brezilyalı futbolcuları Ronaldo, Roberto Carlos ve Robinho'nun, Alaves maçında atılan goller sonrası yaptıkları sevinç gösterisi, Alaves kulübünce sert dille eleştirildi.

    noimage

    Real Madrid'in 3-0 kazandığı maçta Ronaldo, Roberto Carlos ve Robinho yere sırt üstü yatarak ayaklarını ve ellerini havada sallayıp hamamböceği olarak adlandırılan dans yapmışlardı.


    Alaves Kulübü Başkanı Dimitri Piterman, maç sonrası Brezilyalı futbolculara "Palyaçolar" diye hitap ederken, "Bu üç ufaklık, itibarlarına uygun bir şekilde davranmayı öğrenmeliler" açıklamasında bulundu.

    İspanya'da bir radyoya konuşan Ronaldo ise, "palyaço" sözüne karşılık olarak Piterman'ı kastederek "Bir dergiye çıplak poz veren biri bize bunu söyleyemez" dedi.

    Hiç kimseyi incitmek gibi bir düşüncelerinin asla olmadığını vurgulayan Brezilyalı futbolcu, "Hamamböceği yapar mıyız yapamaz mıyız diye sadece bir gazeteci ve David Espinar (Ronaldo'nun basın sorumlusu) ile iddiaya girmiştik. Şimdi onlar kadın kıyafetinde restauranta gitmek zorundalar" şeklinde konuştu.
#27.09.2005 23:20 0 0 0
  • ilginç, haber için teşekkürler arkadaşım
#04.10.2005 14:35 0 0 0