Otto Rehhagel, kazanmak için oynayacağız.

Son güncelleme: 12.11.2005 16:23
  • RahYunanistan A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Otto Rehhagel, Danimarka maçının kendileri için çok önemli olduğunu belirterek "Yarışta sona yaklaşıyoruz. Bu nedenle bizim de koşmamız gerekecek ve koşacağız" dedi.

    Danimarka maçını mutlaka kazanmaları gerektiğinin altını çizen Rehhagel, "45 bin kişilik stadda sadece 3 bin Yunan taraftarı bulunacak, ancak oyuncularımızın morali çok yüksek. Çok önemli bir maç olacak ve hatalarımızı en aza indirmemiz gerekecek. Ama her takımın da hata yaptığını unutmamak gerekir. Ayrıca Charisteas ve Fyssasın sağlık sorunları var. Bu futbolcuların durumu maç saatinde belli olacak. Bu nedenle Dellası kadroya dahil ettik. Dellas, 6 ay oynamamasına rağmen, bizim için çok önemli bir oyuncu. İyi bir kişiliği ve kuvvetli bir savunması var. Portekizde de çok iyiydi" dedi.

    "İKİ KÖTÜ OYUN OYNADIĞIMIZ ZAMAN BEŞ PARA ETMEZSİNİZ DİYORSUNUZ"

    Bir basın mensubunun, "Danimarka Milli Takımı Teknik Direktörü, kendi takımına Biz kaybetsek de, Türkiye Arnavutluku yenecek diye konuştu. Sizin bu konuyla ilgili bir eleştiriniz var mı?" şeklindeki sorusuna ise başarılı teknik adam, "Ben sadece bizim takımın ne yapacağını düşünüyorum. Danimarkalıların ne şekilde düşündüklerini söyleyemem. Onların düşünce şeklini de etkileyemem. Ben sadece benim etkileyebileceğim şeyleri düşünürüm ve maça odaklanırım" diye cevap verdi.

    Yunan Milli Takımının son maçlardaki kötü performansı ile ilgili bir soruya ise Rehhagel, Yunan basınını suçlayarak, şöyle cevap verdi: "Siz gazeteciler böylesiniz. İki kötü oyun oynadık mı, beş para etmezsiniz diyorsunuz. Sonra da maç kazandığımızda uluslararası bir takım olduğumuzu söylüyorsunuz. İyimserliğim de oyuncularımdan kaynaklanıyor. Bütün futbolcularım iyimser ve mutlu"

    TABİ Kİ BAZI MAÇLARI KAYBETMEMİZ KAÇINILMAZ

    Teknik Direktör Otto Rehhagel, Yunanistanı Avrupa Şampiyonu yaptıktan sonra Almanyadan teklif almasını ise şöyle değerlendirdi: "Yunanistanda kalma kararımı eşimle görüştükten sonra verdim. Kesinlikle pişman değilim. Yunan Milli Takımında bulunmak benim için gurur verici bir olay. Tabi ki bazı maçları kaybetmemiz kaçınılmaz. Bunu hepimiz biliyoruz. Biz Brezilya değiliz"

    Alman teknik adam basın toplantısının sonunda, her zaman yaptığı gibi, takımda oynaması kesinleşen 5 futbolcunun ismini açıkladı. Danimarka maçında forma giymesi kesinleşen futbolcular şöyle: Nikopolidis, Karagounis, Zagorakis, Giannakopoulos ve Seitaridis.
#06.10.2005 11:57 0 0 0
  • insallah yeniler yunanistan insallah
#06.10.2005 12:02 0 0 0
  • Yunanistan inşallah yenilirde bizim önümüzü açar..
#06.10.2005 12:20 0 0 0
  • Valla maç şimdi 1-0 inşallah böyle biter bizde Almanya vizesini alırız
#08.10.2005 21:32 0 0 0
  • sağol
#12.11.2005 16:23 0 0 0