Azərbaycan Mətbəxi - Şəki pitisi

Son güncelleme: 02.10.2009 08:57
  • Azərbaycan Mətbəxi - Şəki pitisi - SULU YEMƏKLƏR - Azərbaycan SULU YEMƏKLƏR - SULU YEMƏKLƏR - Azərbaycan SULU YEMƏKLƏRİ - Azərbaycan Şəki pitisi YEMƏKLƏRİ - Azərbaycan YEMƏKLƏRİ

    noimage
    Sümüksüz qoyun əti - 163q, noxud - 30q, quyruq - 20q, baş soğan - 18q, şabalıd - 30q, quru gavalı - 20q, zəfəran - 0,1q, istiot, duz, sumaq.
    Adi pitii kimi hazırlanır. Lakin kartov əvəzinə şabalıd götürülür. Şabalıd ayrıca bişirilir və təmizlənir. Payız vaxtı hər paya 30 q heyva qatılır. Pitinin yanında sumaq və təmizlənmiş baş soğan verilir.
#02.10.2009 08:57 0 0 0