Güveçte Tavşan Kebabı

Son güncelleme: 02.05.2010 16:50
  • Güveçte Tavşan Kebabı Tarifi - Güveçte Tavşan Kebabının Yapılışı - Av Yemekleri

    Malzemeler

    1 adet tavşan
    1 adet patates
    1 adet kuru soğan
    5 diş sarımsak
    1 adet havuç
    2 adet domates
    3 yemek kaşığı tereyağı
    tuz, karabiber

    Hazırlanışı

    Tereyağında kıyılmış soğanı ve sarımsakları az sote edin. Temizlenmiş ve parçalara ayrımlış tavşan etlerini güvece koyun ve az kavurun. Etlerin rengi hafif değişince küp küp doğradığınız patatesi, domatesleri ve havucu ekleyin. 2 su bardağı su ekleyin.Tuzunu ve karabiberini ekleyin ve güvecin ağzını kapatın.1,5 saat kadar kısık ateşte pişirin.
#10.10.2009 15:57 0 0 0
  • Güzel bayan;yaptığınız bu harika tariften ve paylaşımınızdan dolayı sizi kutluyorum....
#02.05.2010 16:50 0 0 0