KARNABAHAR SALATA 1

Son güncelleme: 03.07.2006 18:31


  • MALZEMELER

    1 adet orta büyüklükte karnabahar
    10-12 adet siyah zeytin
    1.5 fincan zeytinyağ
    3-4 dilim limon
    1 limonun suyu
    1 adet havuç
    tuz

    4 Kişilik


    HAZIRLANIŞI

    Karnabaharın kökünü ve yapraklarını kesin, temizleyip iyice yıkadıktan sonra parçalara bölmeden tuzlu suda bir süre haşlayın.Sonra tencereden alıp, suyunu süzün ve kanabaharı zedelememeye özen göstererek servis tabağına yerleştirin. Havucun üzerini kazıyıp, yıkayın ve tuzlu suda haşlayın. Daha sonra havucu dilimleyip, sevis tabağının kenarlarına dizin. Tabağı limon dilimleri ve zeytinle süsleyin. Bir kapta tuz, limon ve zeytinyağını karıştırıp birbirine yedirin ve bunu havuç dilimleri ile karnabaharın üzerine döküp, karnabahar soğuyuncaya dek bekleyin.
#17.10.2005 01:21 0 0 0
  • eline emegine saglık
#11.11.2005 17:28 0 0 0
  • eline saglık
#14.11.2005 16:38 0 0 0
  • Ellerine Emegine Saglik Tesekkürler
#17.11.2005 16:33 0 0 0
  • AFİYET OLSUN ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER
#23.12.2005 23:27 0 0 0
  • Paylaşımınız için teşekkürler.
#12.01.2006 09:40 0 0 0
  • paylaşımın için sağol,ellerine sağlık
#26.02.2006 03:42 0 0 0
  • ellerine sağlık, teşekkürler
#03.05.2006 16:21 0 0 0
  • teşekkürler
#03.07.2006 18:31 0 0 0