ÇOBAN KAVURMA

Son güncelleme: 19.03.2006 09:02
  • MALZEMELER

    1 kg kuşbaşı kuzu eti
    3 adet soğan
    1 tatlı kaşığı kekik
    3 adet çarliston biber
    1 çay kaşığı karabiber
    2 diş sarmısak
    ½ çay bardağı sıvı yağ


    HAZIRLANIŞI

    Halka halka doğranmış soğanlar, çarliston biberler, sarmısak ve et bir tencereye konulup harlı ateşte 3 dakika kadar çabuk çabuk çevrilir. Kekiğin yarısı ve karabiber ilave edilip hiç su koymadan ağzı kapalı olarak ve ateş kısılarak 1.5 saat kadar pişirilir. Piştikten sonra üzerine kekik serpilir.

    Not : Kesinlikle tahta kaşık kullanınız.
#17.10.2005 17:16 0 0 0
  • paylaşımın için teşekkürler
#04.11.2005 22:33 0 0 0
  • ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OLSUN :cubuk:
#25.12.2005 18:36 0 0 0
  • Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
#05.03.2006 17:01 0 0 0
  • Ellerine emeğine sağlık.
#19.03.2006 09:02 0 0 0