DANA PIRZOLA

Son güncelleme: 19.03.2006 08:26
  • MALZEMELER

    6 adet dana pirzola
    3/4 su pardağı pirinç
    250 gr domates suyu
    6 yeşil biber, ince kıyılmış
    yarım su bardağı bira
    1 su bardağı sıcak su
    yarım su bardağı rendelenmiş kaşarpeyniri
    tuz, karabiber, kekik

    8 kişilik


    HAZIRLANIŞI

    Pirzolaları tuzlayıp bir tavada çevirin, yanlarına pirinç koyup bir tepsiye yerleştirin. Su, bira, domates suyu ve baharatları beraberce karıştırıp bir sos oluşturun, bunu pirzolalarla pirinçlerin üzerine dökün. Daha sonra tepsiyi alüminyum folya ile örtüp, fırında 45 dakika kadar pişirin . Pirzolaların üzerine kıyılmış yeşilbiberleri koyun, daha sonra rendelenmiş kaşar peynirini gezdirin. Folyoyu yeniden kapatarak 8-10 dakika kadar daha pişirin.
#17.10.2005 17:19 0 0 0
  • tarif için teşekkürler eline saglık
#13.12.2005 19:34 0 0 0
  • ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OLSUN :cubuk:
#25.12.2005 16:11 0 0 0
  • Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
#05.03.2006 17:22 0 0 0
  • Ellerine emeğine sağlık.
#19.03.2006 08:26 0 0 0