KAZAN BÖREĞI

Son güncelleme: 28.02.2006 17:32
  • MALZEMELER

    100 gr kaşar rendesi
    4 adet yumurta
    1 adet yufka
    ayçiçekyağ
    tuz


    HAZIRLANIŞI

    Yufkayı dörde bölüp, her parçanın ortasına kaşar peynri rendesi koyun, kaşarın ortasını açıp birer yumurta kırın ve yufkayı bohça şeklinde kapatın. Daha sonra yağda, ikişer ikişer, her iki yanını kızartın. Kızarır kızarmaz tavadan alıp, servis yapın.
#18.10.2005 00:14 0 0 0
  • ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OSLUN
#24.12.2005 16:24 0 0 0
  • Ellerinize sağlık,paylaşımınız için teşekkürler.
#22.02.2006 10:03 0 0 0
  • Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
#28.02.2006 17:32 0 0 0