VIŞNELI PAY

Son güncelleme: 18.03.2006 23:03
  • MALZEMELER

    1 kg vişne
    3 adet yumurta
    1 su bardağı un
    1 su bardağı toz şeker
    6.5 çorba kaşığı margarin (veya tereyağ)

    16 adet


    HAZIRLANIŞI

    Vişneleri yıkadıktan sonra çekirdeklerini çıkarın. Fırın tepsisini iyice yağlayın.
    Margarin veya tereyağı bir kapta eritin. Yumurta ve şekeri iyice çırptıktan sonra margarin ve unu ilave ederek hamur halirie getirin.
    Vişneleri de kattıktan sonra tepsiye yayın. 175 derecede 8-10 dakika kadar pişirip soğumaya bırakın. Yeterince soğuduktan sonra, küçük parçalar halinde kesip servis yapın.
#19.10.2005 01:09 0 0 0
  • Ellerine saglik kardesim
#28.10.2005 22:13 0 0 0
  • eline sağlık
#30.10.2005 19:25 0 0 0
  • eline saglık kardeşim
#10.11.2005 16:59 0 0 0
  • ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OLSUN :cubuk:
#25.12.2005 15:24 0 0 0
  • Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
#05.03.2006 00:49 0 0 0
  • Tarifiniz için teşekkürler.Tadanlara afiyetler olsun.
#18.03.2006 23:03 0 0 0