SEBZE ÇORBASı (MıSıRLı)

Son güncelleme: 24.05.2006 17:18
  • MALZEMELER

    2 orta boy havuç
    2 adet kereviz
    1 yemek kaşığı margarin
    1 kahve fincanı pirinç
    1 su bardağı dondurulmuş mısır
    1 kutu çiğ krema (cream fresh)


    HAZIRLANIŞI
    Havuç ve kerevizler yıkanıp ayıklandıktan sonra ufak ufak doğranır. Kaynamakta olan 2 litre suya önce pirinç sonra havuç ve mısır; pişmesine yakın ince doğranmış kereviz yaprakarı atılır. Çorba ılındıktan sonra 1 kutu krema yavaş yavaş çorbaya ilave edilir. 1 taşım daha kaynatılır. Arzu edildiği kadar tuz ve karabiber ilave edilir.
#19.10.2005 21:29 0 0 0
  • His misirli denememistim bi deniyeyim . Ellerine saglik
#28.10.2005 22:01 0 0 0
  • paylaşım için teşekkürler
#28.10.2005 22:03 0 0 0
  • Tarif icin Tesekkürler
#30.10.2005 10:53 0 0 0
  • Ellerine Emegine Saglik Tesekkürler
#12.11.2005 22:33 0 0 0
  • ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER
#23.12.2005 02:33 0 0 0
  • Ellerine sağlık,teşekkürler.
#11.01.2006 00:30 0 0 0
  • Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
#25.02.2006 18:26 0 0 0
  • ellerine sağlık
#24.05.2006 17:18 0 0 0