PIRINÇLI DOMATES ÇORBASı

Son güncelleme: 20.09.2006 10:19
  • MALZEMELER

    1,5 çay bardağı pirinç
    1 demet maydanoz
    2 kaşık margarin (veya 1 çay bardağı sıvıyağ)
    2 adet domates
    1 demet maydanoz
    1/2 limonun suyu
    Yeterince tuz


    HAZIRLANIŞI

    Domatesler rendelenir. Yağ tencereye konulur ve domatesler tuz da ilave edilerek hafifçe öldürülür. Üzerine 6-7 bardak kadar su ilave edilir. Kaynamaya başlayınca ayıklanmış ve yıkanmış pirinç atılır. 20-25 dakika kadar pişirilir. İneceğine yakın limon suyu ve ince kıyılmış maydanoz ilave edilip 1-2 taşım daha kaynatılır. Sıcak olarak servis yapılır.
#19.10.2005 21:44 0 0 0
  • Ellerine saglik
#28.10.2005 21:59 0 0 0
  • ellerine kollarına sağlık.saol
#28.10.2005 22:52 0 0 0
  • ElLeRiNe SaGlIk
    TaRiF iCiN TEsEkKüRlEr
#29.10.2005 12:31 0 0 0
  • Ellerine Emegine saglik tesekkürler
#13.11.2005 02:54 0 0 0
  • ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER
#23.12.2005 02:07 0 0 0
  • Ellerine,yüreğine sağlık.
#11.01.2006 15:10 0 0 0
  • paylaşım için teşekkürler
#16.01.2006 11:14 0 0 0
  • ellerine sağlık arkadasım
#22.01.2006 22:42 0 0 0
  • ellerinize sağlık teşekkürler
#13.02.2006 18:44 0 0 0
  • Paylaşımın için sağol
#24.02.2006 17:11 0 0 0
  • ellerine sağlık
#07.07.2006 15:19 0 0 0
  • Ellerıne Saglık..
#19.07.2006 23:08 0 0 0
  • ellere emeklee saglik...
#20.09.2006 10:19 0 0 0