Lahana Çorbası

Son güncelleme: 20.09.2006 10:20
  • MALZEMELER

    3 kaşık margarin
    1 ufak lahana
    2 litre su
    1 ekşi elma
    Yeterince tuz
    Kaşığın ucuyla karabiber

    HAZIRLANIŞI

    Lahananın dış yaprakları ayıklanır, ince ince doğranır. Yağ hafifçe eritilir, lahanalar içine atılarak 5 dakika kadar çevrilir. Üzerine su ilave edilir. Yarım saat kadar lahanalar yumuşayana kadar pişirilir. Tuz ve biber ilave edilir. İnmesine yakın elmanın kabukları soyulup rendelenip çorbaya ilave edilir. 5 dakika da bu şekilde pişirilir. Sıcak olarak servis yapılır.
#19.10.2005 22:09 0 0 0
  • Ellerine saglik
#28.10.2005 21:52 0 0 0
  • paylaşım için teşekkürler.saol
#28.10.2005 21:53 0 0 0
  • Tarif icin Tesekkürler
#30.10.2005 10:59 0 0 0
  • Ellerine Emegine Saglik Tesekkürler
#12.11.2005 22:23 0 0 0
  • ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER
#23.12.2005 02:19 0 0 0
  • Ellerine,yüreğine sağlık.
#11.01.2006 15:07 0 0 0
  • tarifleriniz için teşekkürler
#22.01.2006 20:26 0 0 0
  • ellerine sağlık arkadasım
#22.01.2006 22:39 0 0 0
  • ellerinize sağlık teşekkürler
#13.02.2006 18:54 0 0 0
  • Paylaşımın için sağol
#24.02.2006 17:09 0 0 0
  • tarif için teşekkürler
#07.07.2006 15:23 0 0 0
  • Ellerıne Saglık..
#19.07.2006 23:03 0 0 0
  • ellere emeklere saglik
#20.09.2006 10:20 0 0 0