UN HELVASI

Son güncelleme: 28.02.2006 22:11
  • MALZEMELER

    ½ paket margarin
    2 su bardağı un
    1.5 su bardağı toz şeker
    1 su bardağı süt
    1 paket çam fıstığı


    HAZIRLANIŞI

    Yağ eritilir. Önce fıstıklar eritilen yağda çevrilir, daha sonra un ilave edilerek çevirmeye devam edilir. 20 dakika kadar bu işlem sürdürülür. Diğer tarafta süt, şeker ve su kaynatılarak bu hamurun üzerine dökülüp, su çekene kadar pişirilir, arzuya göre tarçın ilave edilebilir.
#20.10.2005 00:09 0 0 0
  • Ellerine saglik
#26.10.2005 13:59 0 0 0
  • ElLeRiNe SaGlIk....
#27.10.2005 19:12 0 0 0
  • Ellerine Saglik Tesekkürler
#28.10.2005 02:30 0 0 0
  • Ellerine saglik cok tesekkurler tarif icin
#28.10.2005 21:29 0 0 0
  • paylaşım için teşekkürler
#28.10.2005 22:38 0 0 0
  • paylaşımın için teşekkürler
#14.11.2005 16:09 0 0 0
  • ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER
#23.12.2005 01:02 0 0 0
  • Ellerine sağlık,teşekkürler.
#10.01.2006 23:49 0 0 0
  • paylaşım için teşekkürler
#13.01.2006 16:23 0 0 0
  • Paylaşımın ve emeklerin için çok sağol
#21.02.2006 22:32 0 0 0
  • harika tariflerin için teşekkürler elinize sağlık
#28.02.2006 22:11 0 0 0