ROKOKO

Son güncelleme: 28.02.2006 22:41
  • MALZEMELER

    1 paket krem santi
    4 yumurta
    1 bardak şeker
    kakao
    1 paket petit beurre bisküvi
    2 bardak süt



    HAZIRLANIŞI

    Krem şantinin iki paketi de iki bardak süt ile hazırlanır. Yumurta ve şeker çırpılır, krem şantiye eklenip tekrar çırpılır. Bu karışım ikiye ayrılıp, yarısına kakao eklenir (istediğimiz miktarda)borcam tencereye bir torba geçirilip, bir kaşık beyaz bir kaşık kakaolu olmak üzere doldurulur. Üst sıralarda tam tersi kaşık kaşık konulur, bittiğinde üzeri düzeltilip, boyuna üç parçaya böldüğümüz bisküvileri dik olarak bitinceye kadar içine batırıp, tekrar üzerini düzeltip torbayla üzeri örtülür, buzdolabında bekletilir. Donduğunda torbanın üzeri açılıp ters çevrilir torba çıkarılır.
#20.10.2005 00:36 0 0 0
  • Ellerine saglik tesekkürler
#28.10.2005 02:42 0 0 0
  • TaRiF iCiN sAgO Ellerine saglik
#28.10.2005 18:30 0 0 0
  • Ellerine saglik cok tesekkurler tarif icin
#28.10.2005 21:23 0 0 0
  • çok güzel eline saglık
#14.11.2005 16:09 0 0 0
  • tarifleriniz için teşekkür ederiz
#14.11.2005 20:24 0 0 0
  • ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER
#23.12.2005 00:59 0 0 0
  • Ellerine sağlık,teşekkürler.
#10.01.2006 23:49 0 0 0
  • ellerinize sağlık teşekkürler
#13.01.2006 16:22 0 0 0
  • Paylaşımın ve emeklerin için çok sağol
#21.02.2006 22:33 0 0 0
  • ellerinize sağlık teşekkürler
#28.02.2006 22:41 0 0 0