Kestaneli Yalancı Tavukgöğsü

Son güncelleme: 30.11.2009 14:32
  • Malzemeler:

    1 litre süt
    1 su bardağı şeker
    2 çorba kaşığı nişasta
    4 çorba kaşığı pirinç unu
    1 paket vanilya
    Yarım paket margarin
    10 adet kestane şekeri


    Hazırlanışı:

    Tencereye süt, şeker, nişasta, pirinç unu konur.

    Orta ateşte sürekli karıştırarak kıvam alana kadar pişirilir.

    Ateşten almadan hemen önce vanilya ve margarin eklenir.

    Mikserle 10 dakika kadar çırpılır.

    Islatılmış Borcama dökülür.

    Bir gece buzdolabında bekletilir.

    Ertesi günü kare şeklinde keserek ikram edilir.



    alıntı
#30.11.2009 14:32 0 0 0