bak bende her dedasında dedimki kolay maç yoqtur her maç zordur biz her zaman galibiyet parolasıyla hazırlanırız zaten bütün spor programları dior bu haftanın en güzel ve çekişmeli maçı olucak
bence bir ihtimal berabere olabilir ama kazanan olursa kayserispor olabilir diye düşünüyorum ama bursaspor galatasaray'a karsı oynadiği futbolu oynarsa bursaspor'da yenebilir ama bence bir adım da olsa kayserispor onde
eğer hocamız forvette sercan-turgay ikilisini kanatlarda volkan ve veli ikilisini batajayıda yedek soyundurursa 2. yarı için taze kan olarak yeneriz hoş ben gene yenicez diorum hiç farketmez
Turkcell Süper Lig 15. hafta programında Bursasporumuz pazar günü saat 13:30'da Kadir Has Stadyumu'nda Kayserispor ile karşılaşacak.
Bu zorlu mücadeleyi Ankara bölgesinden FİFA kokartlı hakemimiz Selçuk Dereli yönetecek. Hakem Dereli en son 15 Mart 2009 tarihinde deplasmanda 2-1 kazandığımız Eskişehirspor karşılaşmasını yönetmişti. Kayserispor'un ise 4 Ekim 2009 tarihinde deplasmanda yine Eskişehirspor'u 1-0 yendiği maçta düdük çalmıştı.
Kayserispor 14. hafta sonu itibari ile oynadığı 14 maçta; 8 galibiyet, 4 beraberlik ve 2 mağlubiyet alarak 28 puan ile ligte 5. sırada yer alıyor. Kayserispor bu sezon kendi sahasında oynadığı maçlardan 4 galibiyet, 3 beraberlik ile ayrılıp henüz mağlubiyet ile tanışmadı. Bursaspor - Kayserispor arasında Turkcell Süper Lig'de bugüne kadar 25 maç oynandı. Kayserispor'a karşı 5 galibiyet, 10 beraberlik ve 10 mağlubiyetimiz bulunuyor. En farklı galibiyetimizi 1974 - 1975 sezonunda 3-0 lık sonuçla elde etmiştik.
6 puanlık bu önemli maçta Galatasaray karşılaşmasında direk kırmızı kart gören Ozan İpek haricinde eksiğimiz bulunmuyor. Sakat olan Volkan Şen ise maça yetiştirilmeye çalışılıyor. Volkan'ın son durumu maç saatinde kesinlik kazanacak. Kayserispor cephesinde ise Eren ve Toledo sakatlıkları nedeni ile, Cangele ise kart cezalısı olduğu için maç kadrosunda yer almayacak.
Taraftarlarımız, yoğun ilgi gösterdiği bu maça özel araç, minibüs ve otobüslerle karayolu ile, 3 ayrı uçak seferiyle de havayolu ile Kayseri yollarına düşecek
Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Kayserispor-Bursaspor maçı öncesi stada gelen taraftarlar için kokteyl düzenleyecek.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Kayserispor-Bursaspor maçı öncesi stada gelen taraftarlar için kokteyl düzenleyecek.
Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, biletleri satışa çıktığı gün tükenen maçta, stadı dolduracak taraftarlar için 40 bin kişilik kokteyl hazırlanacak.
Belediye başkanı Mehmet Özhaseki'nin talimatı ile maça gelen taraftarlara maç öncesi 40 bin adet meyve suyu ve 4 ton kuru pasta ikram edilecek. Stada giriş yapan taraftarlar, tribünlerin arkasındaki koridorlarda düzenlenen masalarda kendileri için hazırlanan yiyecek ve içecekleri hazır bulacaklar. Aynı ikramlar, Bursaspor taraftarı için de yapılacak.
Öte yandan, maçın oynanacağı pazar günü 11.30-13.30 ve 15.15-17.00 saatleri arasında raylı sistem Kadir Has Stadı'na ücretsiz yolcu taşıyacak.
bol bol çekirdek dağıtsınlar kayseri taraftarı sıkılmasın
buda bizim ne kadar büyük olduğumuzu gösteriyor işte ne zaman gördünüz böyle bişeyi hangi maçta yapmış kayseripor ve belediyesi ama 30 bin kişiyi hüsrana uğratmak güzel olucak biletlerde tükenmiş
Süper Lig'in iki flaş ekibi Bursaspor ve Kayserispor'un karşılaşacağı maça 1 gün kala iki taraf da son hazırlıklarını tamamladı.
Biletler tükendi
Kayserispor-Bursaspor maçının oynanmasına saatler kala, Sarı-Kırmızılı taraftarların biletleri tükettiği belirtildi. Fiyatların 1-2 TL olması nedeniyle önceki gün Kayserili futbolseverler, gişelerde uzun kuyruklar oluştururken, dün sabah biletlerin tamamen bittiği ifade edildi. Yapıldığı günden beri bir türlü beklenen ilgi gösterilmediği için hayal kırıklığı yaratan Kadir Has Stadı, bu kez hafta sonunda tıklım tıklım dolacak.
'Zirveyi istiyorsak...'
Kayserispor'un başarılı savunma oyuncusu Ali Turan, Bursaspor maçının haftaya damga vuracağını söyledi. 2 flaş takımın karşılaşacağını belirten Sarı-Kırmızılılar'ın kaptanı, "Rakibimiz geçen hafta Galatasaray'ı yendi. Biz de ligin bir diğer iyi takımı Manisa'yı devirdik. Zirveyi istiyorsak, bu maçı mutlaka kazanmalıyız" açıklamasında bulundu.
'Deplasmanları seviyoruz'
Bursaspor'un kaptanı Ömer Erdoğan, Kayserispor'dan kesinlikle çekinmediklerini dile getirdi. Takım olarak deplasmanlarda iyi mücadele ettiklerini söyleyen Erdoğan, son 5 dış saha maçında kaybetmediklerini hatırlattı. Kayseri'den de zaferle ayrılacaklarını ifade eden başarılı savunmacı, "Takım olarak zafere odaklandık. 1 puan bize yetmez" diye konuştu.
Souleymanou: Dikkatli olmalıyız
Ligin en az gol yiyen file bekçilerinden biri olan Souleymanou, Bursa karşısında en zor maçlardan birine çıkacaklarını söyledi. Başarılı eldiven, "Her zaman olduğu gibi bize 3 puan lazım. Rakip de oldukça güçlü. Çok mücadele etmemiz ve dikkatli olmamız gerekiyor. Gülen taraf olacağımıza inanıyorum" ifadesini kullandı.
İvankov: Gol atmak istiyorum
Dünyanın en golcü kalecileri arasında yer alan Bursaspor'un başarılı eldiveni Dimitar İvankov, Kayseri karşısında gol atmak istediğini dile getirdi. "Umarım bir penaltı olur ve golümü atarım" diyen Bulgar file bekçisi, "Kritik bir deplasman ancak kazanmayı alışkanlık haline getirdik" açıklamasında bulundu.
25. randevu...
O G B M A Y İç saha 12 6 5 1 14 6 Dış saha 12 4 2 6 9 12 Toplam 24 10 7 7 23 18 En farklı galibiyeti: 4-1 2007-2008
En farklı yenilgisi: 0-3 (d) 1974-1975
En gollü maçları: 4-1 2007-2008
Son galibiyeti: 1-0 (d) 2007-2008
Son yenilgisi: 0-1 (d) 2008-2009
Son beraberliği: 0-0 2008-2009
(Not: Tablo Kayserispor'a göre hazırlanmıştır.)
Kayserispor ile Bursa, hafta sonunda 25. maça çıkacaklar. Daha önce oynanan 24 karşılaşmanın 10'unu Sarı-Kırmızılılar kazanırken, 7'sinde Timsah'ın yüzü gülmüştü. 7 mücadele ise beraberlikle sonuçlanmıştı. Bu sezon ise Kayserispor evinde oynadığı 7 maçın 4'ünü kazanırken, 3'ünde rakipleriyle yenişemedi. Bursaspor dışarıda oynadığı 7 mücadelede rakibi gibi 4 kez kazanırken, 2 kez berabere kaldı. Yeşil-Beyazlılar sadece Eskişehir deplasmanından boynu bükük ayrıldı.