AutoCAD Kursu Kimler İçin Yaralıdır?

Son güncelleme: 01.12.2009 17:30



  • AutoCAD Kursu Kimler İçin Yaralıdır?
    Programın adından da anlaşılacağı gibi AutoCAD yazılımı, teknik çizim veya teknik resim dünyasına hitap eden tasarım ve çizim yazılımıdır. Belirli ve daha somut bir cevap vermek gerekirse AutoCAD programı;

    •Mimarlar ve ilişkili meslekteki kişiler (Şehir Plancısı, Peyzaj Mimarı, İç Mimar)
    •Teknik çizimin gerekli olduğu mühendislik mesleğine sahip olanlar (İnşaat Mühendisi, Makine Mühendisi, Elektrik Elektronik Mühendisi)
    •İnşaat veya makine teknikerleri,
    •Yapı veya makine ressamları,
    •Çalıştığı iş kolunda çizimin önemli yer kapladığı her meslek dalında yer alan kişiler için yararlı olmaktadır.

    CAD Sisteminin Üstünlükleri :
    Kullanım kolaylığı (silme, kopyalama, taşıma, büyültme-küçültme, edit etme, ...vs), hassasiyet, standart çizimler oluşturma, depolama ve kullanma, diğer CAD programları ile aralarında DXF ve IGES formatı ile çizim transferi vs.
    AutoCAD, Autodesk firması tarafından geliştirilen ve birçok mühendislik ve tasarım alanlarında kullanılan en yaygın CAD programıdır. İlk olarak 1982 yılında versiyon 2.5 olarak geliştirilmiş ve bugüne kadar (versiyon 2000) gelmiştir.

    CAD Üretkenliğinde Yeni Standart
    AutoCAD 2006, fikirlerinizi gerçekleştirirken size hız, güç ve etkinlik sağlar. AutoCAD 2004 ile küçülen dosya boyutları ile başlayan ve AutoCAD 2005 ile Pafta Seti Yöneticisi ile devam eden gelişme, AutoCAD 2006'da üretkenlik ve günlük çizim işleri ile evrimine devam ediyor. "
    AUTOCAD SÜRÜMLERİ
    "Günümüze kadar sürekli yenilenerek gelen AutoCAD, 20. sürümü AutoCAD 2006'da sunduğu özelliklerle üretkenlik artışı getirirken, proje zamanının kısalmasını sağlıyor. Bir fikirden, fikrin gerçekleştirilmesine giden yolda, her gün bitirilmesi gereken görevler, uygulamanın en önemli parçasını oluşturur. AutoCAD 2006, sunduğu yeniliklerle günlük olarak bitirmeniz gereken görevlerin etkin olarak üstesinden gelmenizi sağlar.

    AutoCAD 2006, üretkenliğe odaklı ve yenilikler üzerine kurulu. Önceki sürümlerden geçiş zahmetsiz, kurulumu ve yönetimi basit ve yeniliklerin öğrenilmesi kolay. Yenilenen kullanıcı arayüzü ile dinamik veri girişi, dinamik bloklar ve zenginleştirilmiş tarama gibi yeni çizim ve notasyon araçları, zaman alıcı işlevlerin en aza indirilmesini sağlıyor. Bu yeni özellikler, varolan Pafta Seti Yöneticisi ve araç paletleri gibi araçlarla birleştiğinde, basit çizimlerden karmaşık projelere her türlü işi yaparken güçlü araçlar sağlıyor. AutoCAD 2006 her zaman beklediğiniz bir çalışma ortamı sunarken, günlük çizim işlerinizi de etkinlik açısından yeni bir seviyeye getiriyor
#01.12.2009 17:30 0 0 0