Asma Yapraginda Sardalya

Son güncelleme: 07.07.2008 15:49
  • Asma Yapraginda Sardalya


    Malzemeler

    30 adet (1 kg.) Sardalya
    2 tatlı kaşığı (12 gr.) Tuz
    30 adet (65 gr.)Asma yaprağı
    1/4 su bardağı(50 gr.)Zeytinyağı
    1 tatlı kaşığı (2 gr.)Kara Biber
    8-10 adet (5 gr.) Defne Yaprağı


    Yapilisi:

    Balıkları temizleyip yıkayin.Tuzla, süzgeçte 15 dakika bekletin.
    Asma yapraklarını yıkayip, kurulayip ve yanyana dizin.
    Balıklara zeytinyağı sürün, kara biberi serpip,defne yapraklarından koyun. Balığın her birini yaprağa sarin, kapağı olan bir tepsiye dizin.
    Önceden ısıtılmış orta sıcaklıktaki fırında 30 dakika pişirin.

    *İstanbul yöresinde yapılır. Limon ve salata ile servis edilir. Arkasından tatlı verilir.
#22.11.2005 13:23 0 0 0
  • eline emeğine sağlık
#07.12.2005 20:08 0 0 0
  • ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OLSUN :cubuk:
#25.12.2005 16:50 0 0 0
  • Paylaşım için teşekkür ederim. Ellerinize sağlık.
#29.12.2005 00:59 0 0 0
  • Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
#05.03.2006 01:28 0 0 0
  • Paylaşımınız için teşekkürler,ellerinize,yüreğinize sağlık.
#20.03.2006 23:32 0 0 0
  • teşekkür
#07.07.2008 15:49 0 0 0