Yosun bahane, ilgi şahane...

Son güncelleme: 10.12.2005 23:26
  • Kadınlar güzelleşirken keyifli vakit de geçirmek isterler. Ne demiş Orhan Veli; Bir elinde cımbız, bir elinde ayna, umrunda mı dünya...Madem vakit ve de nakit ayırıyorsunuz, dünya yani gerisi umrunuzda olmaz elbet. Tam da bu noktada tek sorun, doğru adresin hangisi olduğudur.

    Güzellik ve bakım için ayrılan altın değerindeki saatlerin, ayrıca, keyifli ve hoşsohbet geçmesini hangi kadın arzu etmez?.. Öyle ya, acımasız şehir yaşamında kendinizi kadın gibi hissettiğiniz, bunu size hissettiren kaç zaman ve mekan dilimi kaldı?..

    Fabrikasyon verilen defolu hizmetler, kendinizi özel hissettirmeyen bakımlar, rahatlamak üzere girdiğiniz mekanlardan çeşitli nedenlerle aldığınız negatif elektrik ve üstelik sarsılmış bir bütçe ile ziyan zebil olmuş özel zamanlar... Çoğu kadının ezberlediği deneyimlerdendir...

    Ve mantar gibi türeyen güzellik salonlarının aksine size uygun olanını bulmak hiç de kolay olmayabilir...

    Öyleyse sıkı durun, çünkü Femi Güzellik Salonunda hayalleriniz de, vaatler de gerçeğe dönüşüyor: Rengarenk çiceklerle süslenmiş aydınlık ve ferah bir mekan, güleryüz ve nezaket, hoş kokular ve dingin bir müzik, özenli ve kaliteli hizmet, bitki çayları ve kurabiyeler eşliğinde hoş bir sohbet... Vee sarsılmayan bir bütçe!

    Üstelik, Salonda ağdanın ardından kıl kökleriniz kızarmıyor, epilasyondan sonra yara bere içinde kalmıyorsunuz, manikür- pedikür esnasında tırnak dipleriniz didik didik edilmiyor... Kan dolaşımını arttırmak, toksinlerden arınmak, drenaj yaptırmak, incelmek ve sıkılaşmak isteyenler; diplomalı estetisyenler tarafından bitkisel ürünlerle cilt bakımı, vücut bakımı ve masaj için, son zamanlarda sıkça Femiyi ziyaret ediyorlar. Çünkü burada masaj, doğasına uygun olarak elle yapılıyor. Maharetli ellerin bedeninize her dokunuşu şifa etkisi gösterirken, siz de tüy misali hafifliyorsunuz. Cildinizin ve vücudunuzun ihtiyacına göre farklı bitki özlerinin damıtılması sonucu elde edilen aroma esanslarla yapılan masajlar dört grupta toplanıyor. Bu arada, hafta içi saat 10 ile 16 saatleri arasında cilt bakımı ya da masaja gelenlere manikür hediye, yosun paketi alanlara cilt bakımı hediye...

    İşte, masajlar ve cilt bakımı üzerine diğer ayrıntılar:

    Relax masajı ve bakım programı
    Rahatlamak, kendinizi daha iyi hissetmek için yapılan bir saat süreli bu masajda Shiatsu ve Thaii masaj teknikleri birlikte uygulanıyor. Arzuya göre, masaj öncesinde peeling, ardından masaj ve vücudu ölü hücrelerden arındıran, sauna etkisi yapan özel bir vücut maskesi uygulanıyor.

    Flow masajı ve bakım programı
    Kan dolaşımını aktif hale getirmek, canlandırmak ve lenfleri rahatlatmak için uygulanan özel bir masaj tekniği. Özellikle ayakta çalışmak zorunda kalanlar, dolaşım bozukluğu ve varis sorunu olanlar için birebir. İstendiği takdirde masaj öncesi peeling uygulanıyor, soğuk yosunla yapılan vücut maskesi de dolaşımı rahatlatıyor. Ve ayaklara refleksoloji uygulanıyor.

    Detoks masajı ve bakım programı
    Toksinlerden arınmak, selülitleri gidermek amacıyla uygulanıyor. Bir saat süreli masajda Shiatsu ve Thaii teknikleri ile selülitler ve dokularda oluşan tıkanıklıklar gideriliyor.

    Bakım programında masaj öncesi peeling ve sıcak yosunla vücut maskesi uygulanıyor.

    Tonik masajı ve bakım programı
    Vücudu canlandırmak ve sıkılaştırmak için uygulanan özel bir masaj tekniği. Arzuya göre, masaj öncesi peeling ve çamur kıvamındaki yosun maskesi tüm vücuda uygulanıyor.

    Tüm masajlar bir saat sürerken, bakım programı uygulanması halinde bu süre iki saate kadar çıkıyor.

    Cilt bakımı
    Femi Güzellik Salonunda cilt bakımları, önce 10-15 dakika kadar süren hoş geldiniz sırt masajı ile başlıyor. Ardından cilt temizleniyor, peeling, buhar ve siyah nokta temizleme aşamalarından sonra, cildin yapısına ve sorunlarına uygun olarak farklı aromatik esanslar kullanılarak üç aşamada masaj uygulanıyor.

    Shiatsu masajıyla tüm iç organlar rahatlatılıyor.

    Fito derenaj masajıyla ciltteki toksinler atılıyor.
#08.12.2005 17:36 0 0 0
  • bilgilerin için teşekkürler cadıkızcım
#08.12.2005 18:06 0 0 0
  • bilgilerin icin sagol cadikizcim
#08.12.2005 18:36 0 0 0
  • paylasimin icin cok sagol canim
#08.12.2005 21:37 0 0 0
  • cadıkizcim paylaşımlar için çok teşekkürler ellerinize sağlık
#10.12.2005 23:26 0 0 0