Dünyayı Titreten Kehanet Yıl 2050 Türkiye

Son güncelleme: 18.03.2012 13:33
  • Dünyayi Titreten Kehanet Yil 2050 Türkiye Yazisi - Yil 2050 Türkiye Haritasi - 2010 Türkiye kehanetleri - Türkiye kehanetler

    Türkiye, ABD'yle savaşacak yenip "süper güç" olacak
    ABD'de 'Gölge CIA' olarak bilinen Stratfor düşünce kuruluşunun başındaki George Friedman, Önümüzdeki 100 yıl adını verdiği kitabında Türkiye'yi geleceğin süper güçleri arasında saydı.

    Türkiye ile Japonya'nın liderlik yapacağı ülkelerin ABD ile savaşacağını ileri sürdü.


    Amerikan İstihbarat Ajansı CIA'ya yakınlığı nedeniyle Gölge CIA olarak bilinen Stratfor'un sahibi, ünlü stratejist George Friedman, önümüzdeki yüzyılın sonlarında Çin ve Rusya gibi ülkelerin gerileyip yerlerini Türkiye, Japonya, Meksika ve Polonya gibi yeni dünya güçlerine bırakacağını öne sürdü. Friedman, Next 100 Years: A
    Forecast for the 21'st Century (Önümüzdeki 100 Yıl: 21'inci Yüzyıl İçin Öngörüler) adlı yeni kitabında şu tahminlerde bulundu:

    -Rusya ve Çin gibi güçler için önümüzdeki yüzyılda endişelenmeye gerek yok. Bu ülkeler komünizme benzer çöküş yaşayacak. Rusça veya Çince'yi bırakın, Türkçe, Japonca, Polonya ve Meksika dillerini öğrenmeye bakın.

    Gelecek yüzyılın süper güçleri Çin ve Rusya değil; Türkiye, Japonya, Meksika ve Polonya olacak. Türkiye'nin dünyadaki siyasi etkisi 2050 yılında Osmanlı haritasını andıran bir görüntü oluşturacak.
    Savaş, bilim-kurgu filmi gibi olacak
    -Yüzyılın sonlarına doğru ABD ile Türkiye-Japonya ittifakı arasında bir çatışma yaşanacak. Bu savaş bugüne kadar var olan klasik silahlarla yapılan savaşlardan tamamen farklı olacak. Yani bugünden bir tür bilim kurgu gibi görünen bir savaş yaşanacak. 21'inci yüzyılın gidişatını bu savaşın sonucu belirleyecek.
    -ABD'nin şu an üzerine eğildiği İslamcı militanlarla savaş konusu 21'inci yüzyılla birlikte tarihin derinliklerinde kalacak.
    -Uzun hayat beklentilerinin artması nedeniyle 1970-90 yıllarında dünyaya gelenler yaşlarının ileri dönemlerinde mali krizle karşı karşıya kalacak. Şimdi göçmenleri sınırlarından çeviren Amerika, bir süre sonra göçmenleri çekmek için teşvikler dağıtacak.


    ÖNEMİ NEDİR?

    Stratfor 1996'da, Teksas'ın Austin kentinde kurulan özel bir istihbarat kurumu. Başında ünlü stratejist ve siyaset bilimci George Friedman bulunuyor. Friedman aynı zamanda Amerika'nın Gizli Savaş, Savaşların Geleceği gibi best-seller kitapların yazarı. Türkiye'deki gelişmelerle ilgili olarak, Friedman tarafından kaleme alınan analizi Türkiye-Yeni Osmanlıcılık ve yeni ABD yaklaşımı konusunda ilginç bir çalışma olarak nitelenmişti.

    Friedman ve başında bulunduğu Stratfor, Pentagon'a da danışmanlık yapıyor. Stratfor, Asya'da 1997'de kriz yaşanacağını ABD yönetimine çok önceden bildirmişti.

    KAYNAK:MYNETHABER
#13.01.2010 09:19 0 0 0
  • Bu tür haberleri ''yalancı meme'' olarak görüyorum ben..Bunlarla oyalayıp yapıcaklarını yapıyolar..Elimizdeki topraklara sahip çıkalım da..
#15.01.2010 15:14 0 0 0
  • türkiye nin süper güç olmasi bence doğru olur burdaki yazilanlarda doğru olabilir ama nasil derseniz türkiyede ayrımcılık savasi biterde kürt türk laz cerkez saci solcu vs kardeşce yaşamayı öğrenirse işte ozaman dünyada süper gücüz benim görüşümce ne amerika nede baska bi devlet bizle savasiriz dahi diyemez örneğin çin hiç kimse karısabiliormu neden derseniz nufusu kalabalık bi ülke ama baska topraklara girecek olsa onlardada o cesaret yok bizde öyleyiz belki baskasinin topraklarına girmek savas acmak bize gelmez ama buna inanın bu topraklara feth etmek için ayak basan hangi millet olursa olsun türk halkının yasam hakkını bitirmeden bu topraklari elde edemez buda bi gercek ...
#15.01.2010 15:56 0 0 0
  • makrao sana katılıyorum
#15.01.2010 17:51 0 0 0
  • metal fırtına serisinin 3. kitabında da böyle bişeyler oluyordu,ilginç...
#17.01.2010 15:34 0 0 0
  • Dünyada artık sıcak savaştan ziyade psikolojik savaş taktikleri uygulanmaktadır.Yani bir ülkeyi ve o ülkenin halkının gözünü korkutmak için veya adına methiyeler düzüp koltuklarını kabartmak için değişik senaryolar uygularsın bunlardan Metal fırtına en belirgin olanıdır.Kehanetlerde aynı senaryonun ürünüdür.Hiroşuma ve nagazakiyi bombalamadan elli yıl önce Amerika aynı kehanette bulunmuş ve japonyanın yarım asır sonra çok büyük felaketlerle boğuşacağını dillendirmişti.Senaryo uygulandı ve tamda yarım asır sonra japonyanın iki büyük kentini yerle bir etmişti.Bunların kanlarında bütün hücrelerinde teröristlik var her haltı yerler.Çünkü bunlar ebrehe dirler .Geleceği yanlızca Allahu teala bilir harici atmasyon veya kendi senaryolarının hayata geçirilmesidir.
#19.01.2010 18:37 0 0 0
  • @İLBEYİ ŞAMAN adlı üyeden alıntı:
    Dünyada artık sıcak savaştan ziyade psikolojik savaş taktikleri uygulanmaktadır.Yani bir ülkeyi ve o ülkenin halkının gözünü korkutmak için veya adına methiyeler düzüp koltuklarını kabartmak için değişik senaryolar uygularsın bunlardan Metal fırtına en belirgin olanıdır.Kehanetlerde aynı senaryonun ürünüdür.Hiroşuma ve nagazakiyi bombalamadan elli yıl önce Amerika aynı kehanette bulunmuş ve japonyanın yarım asır sonra çok büyük felaketlerle boğuşacağını dillendirmişti.Senaryo uygulandı ve tamda yarım asır sonra japonyanın iki büyük kentini yerle bir etmişti.Bunların kanlarında bütün hücrelerinde teröristlik var her haltı yerler.Çünkü bunlar ebrehe dirler .Geleceği yanlızca Allahu teala bilir harici atmasyon veya kendi senaryolarının hayata geçirilmesidir.
    Orijinali Göster...
#02.02.2012 10:36 0 0 0
  • Yazı biraz uzun tamamını okumadım :) Ama Türkiye abd ile savaşmayacak yanlış söylemiş. Yahudiler abd'den finansal kaynaklarını çekecekler ve abd kötü günler geçirecek. Ama daha sonra tam tersi olacak. Abd ile Türkiye yan yana Yahudilere karşı savaşacaklar. 10 sene içinde 2 büyük güç kalacak dünyada. Müslümanlarla yahudiler. Şu kadarını söyleyim sadece çok uzun mevzular ama. Hadiste der ki 'Konstantiniyye-i Rummiye müminler tarafından fetholunmadan kıyamet kopmaz'. Araplarda konstantiniyye-i rummiye diye ifade edilen yer İstanbul değildir. Batı Roma İmparatorluğu'dur. Burdan dan anlaşılıyor ki yahudiler sonunda dayağı bizden yiyecekler. 2 fetihden bahsediliyor. Biri zaten bildiğimiz İstanbulu fetheden komutan ve askerlerden hayırlı diye bahseder. Yani birisi savaşla askerle. Diğeri tekbirledir. Sanırım bu ikincisini kastediyor.

    Bunun somut delilleri de var ama çok uzun bu konular yazsam da okuyan olmaz. :)
#07.02.2012 15:23 0 0 0
  • bazı hadislerde bazı olaylardan bahsedilmiş ama yine de doğrusunu Allah bilir demişlerdir.
    Peygamber efendimiz bile bana böyle bildirildi diye nakletmişken, bunlara ne oluyorda bu kadar kesin konuşuyorlar,
    şahsen sadece hadisleri ve büyük zatların işaretlerine inanırım, mesela;
    ''Yemen tarfından bir ateş çıkacak bu ateş tüm bölgeyi kaplayacak'' bu çok eskilerin dedelerimizin bize naklettikleri bir alamettir.
    müslümanlarla inanmayanların büyük bir savaş girecekleri hatta taşların bile dile geleceği de bu tür alametlerdir.

    bazı internet sitelerinde tarihler-saatler yazmakla ya da yönlendirme amaçlı psikolojik savaşla bu işler bir yere kadar...
#14.02.2012 22:35 0 0 0
  • bence de
#18.03.2012 13:33 0 0 0