Sevgililer Gününde Eşinize Sürprizler..

Son güncelleme: 17.01.2010 00:09

  • Sevgililer Gününde Eşinize Sürprizler..

    Evinizin koridorunun zeminine mumluklar yerleştirin. 2-3 tane mumluk da yatak odasına koyun. Mumlukların ortasına güller serpiştirin, gülleri tek tek yere serin. Peş peşe sıralanan güller, yatak odasına kadar yerleştirilmektedir. Yatak odasındaki gülleri, yatağınıza kalp şeklinde koyun. Kalp şeklindeki gülün ortasına, bir oyuncak bebeği yüzüstü yerleştirin, eline bir adet gül tutturun. Mizansende, oyuncak bebek sevdiğinizin yollarına gül dökerek yatak odasına kadar geliyor ve orada yoruluyor. En son olarak da yatağınızın üstüne güllerden kalp çiziyor, yorgunluktan elindeki gülle beraber uyuyakalıyor.



    Sevdiğiniz kişi eve geldiğinde, koridordaki mum ışığı arasındaki gülleri görecek ve heyecanlanacak. Güller, koridorun devamında yatak odasına doğru devam edecek. Sevdiğiniz için heyecanlı bekleyiş başlamış olacak. Yatak odasına girdiğinde, mum ışığında bir kalp ve kalbin ortasında yorgun düşmüş bir oyuncak görecek. Oyuncağı çevirdiğinde, işte o değerli sözlerle karşılaşacak. Oyuncağa iliştirdiğiniz bir kağıtta ya da kartta ka 'SENİ SEVİYORUM' yazılı olacak ve sevdiğiniz, oyuncağın elindeki gülü alarak memnuniyetle sizin gözlerinize bakacak.

    Gül döktüm yollarına

    ....................................

    bayan arabada gelirken bir anda torpido gözünü açacak ve ayaklarına kırmızı güller dökülecek

    aynalığı kaldıracak aynada 'doğum günün kutlu olsun' yazısı olacak ve aynalıktan beyaz gül yaprakları dökülecek.

    eve girecekler ve evin içinden romantik bir müzik sesi yükselecek. evin içinde koridor boyunca mumlar yanacak. yerde ise kırmızı bir halı olacak. halının üzerinde boydan boya yazı olacak. yazıda 'hoş geldin doğum günün kutlu olsun' yazısı yazacak. halının sonunda bayan kafasını kaldırdığında duvarda bir sinema film posteriyle karşılaşacak. film posterindeki karakterlerin yerinde bayanla erkeğin resimleri olacak. sinema filmide onların en çok sevdiği filmin afişi olacak. ardından cam kenarına geçecekler ve dışarıda bir anda balonlar havada uçuşacak. balonların üzerinde 'doğum günün kutlu olsun' yazısı olacak. bayan uçuşan balonları gördüğünde çok şaşıracak. ardından kapı çalacak ve kapının önünde tek bir balon ve balonun üzerinde gülümseyen bir yüz ifadesi, balonun ucunda da küçük bir hediye kutusu olacak. hediye kutusunun üzerinde kart olacak. bayan kartı açacak ve kutlama mesajını görecek. hediye kutusunu açacak ve istiridye kabuğuyla karşılaşacak. istiridye kabuğunu açtığında da özel bir inci kolye görecek. ardından doğum günün kutlu olsun şarkısı çalmaya başlayacak. kapısı kapalı odaya girecekler ve ortada kırmızı güllerle süslü bir masa görecek. masanın üzerinde pasta görecekler. pastayı kestiği sırada konfeti patlayacak. odanın duvarında bir örtü olacak ve bayan örtüyü kaldırdığında duvar saati bulacak ve duvar saatinin üzerinde kendi resmini görecek. kapı çalacak ve kapıda bir deniz şişesi görecek. şişeyi eline aldığında tıpasını çıkaracak. içinden bir ferman kağıdı çıkacak. kağıtta erkeğin bayana olan aşkı ,sevdası yazacak. o sırada da çiftlerin sevdiği romantik bir şarkı çalmaya başlayacak. ardından farklı bir odaya girecekler ve bu odadaki yerde kalp şeklinde kocaman mumlar yanacak. kalp şeklindeki mumların ortasında dans etmeye başlayacaklar.


    Bir AŞK hikayesi..

    sevdiğiniz kişiyle daha önceden çekilmiş fotoğraflarınızı, kamera çekimlerinizi bir cd de toplayın. bu cd deki fotoğraflara slayt gösterisi düzenleyin ve üzerine kendi sesinizi ekleyerek onunla ilk tanışmanızdan bu güne kadar ona olan aşkınızı anlatın. en sonunda da ona olan sevginizi ifade edin.. cd yi hazırlamanızda bir başkasından da destek alabilirsiniz.

    sevdiğinizi özel bir mekana götürün. bu mekanda mum ışığında yemeğinizi yiyin. yemekten sonra sevdiğiniz heyecanla beklemeye başlayacaktır. 'acaba bana ne söyleyecek diye.. ardından mekanın tv ekranında sizin cd nizi gördüğünde bir anda şaşıracaktır. onunla çektirdiğiniz birbirinden güzel fotoğraflar romantik bir müzik eşliğinde akmaya başlar ve en sonunda sizin yüreğinizden akan güzel bir sevgi sözü.. sevdiğiniz çok mutlu olacaktır hatta duygularını onun gözlerinden okumanız bu anda çok kolay olacaktır. herkes 4-5 dak . da olsa mutluluğunuzu sizinle paylaşacaktır. cd bittikten sonra ayağa kalkın ve sevdiğinizin elini tutun, cebinizden yüzüğü çıkarın ve sevdiğinize'evlenme teklifi' edin. ya da sevdiğinizin o gün doğum günüyse, cd bittikten sonra içeriye giren yaş pastayla beraber sevdiğinizin doğum gününü kutlayın. bu güzel gecede, evlilik teklifi, yıldönümü ya da doğum günü gibi özel bir anınızı yaşayabilirsiniz. geçmişinizdeki güzel anları sevdiğinizle yeniden paylaşmanız ilişkinizi ilk günlerine geri götürecek ve o günlerin heyecanını yeniden hissedeceksiniz.ilişkinize taze kan getirmeye ne dersiniz?
#17.01.2010 00:09 0 0 0