The Best Pop Opera 2010

Son güncelleme:
  • The Best Pop Opera 2010 - The Best Pop Opera - The Best Pop Opera Albümü

    Beklenen Albüm "The Best Pop Opera 2010"

    En Güçlü Sesleri Ve Şarkılari Yine Biraraya Getiriyor!

    noimage

    Artist Müzik tarafından hazırlanan ve yabancı müzik listelerinde 1 numaraya ulaşan 'The Best Pop Opera' serisinin 3. albümü 'The Best Pop Opera 2010' birbirinden iddialı 17 eserden oluşuyor. Albümde Petra Berger, Jotge Castro, Steph Carse, Ella Fitzgerald, Roy, 3 Baritons ft. Laura Fygi gibi isimlerden pop opera türünün en sevilen örnekleri yer alıyor.

    Albümün açılışını, Melodramma isimli eserle Jorge Castro yapıyor. 2010 yılında ülkemizde de dikkatleri üzerine toplayacak bir ses olan Roy 'Il Tempo' isimli eseriyle daha şimdiden internet sitelerinde en çok merak edilen isimlerden biri olmayı başardı.

    Albümün sürprizlerinden biri de ülkemizde yayınlanan albümleriyle hatırı sayılır bir hayran kitlesine sahip olan Petra Berger'in iki şarkısıyla bu albümde yer alıyor olması; Fransız diva Lara Fabian imzalı 'Broken Vow' ve ünlü piyanist Jan Vayne eşliğinde seslendirdiği Astor Piazolla'nın tango eseri 'Oblivion'a getirdiği yorumla albümün en dikkat çekici isimlerinden biri olmayı yine başarıyor Petra Berger.

    Tüm dünyada büyük üne sahip Laura Fygi albümde 3 Baritons ile birlikte seslendirdiği 'Que sera sera (What ever will be, will be)' isimli şarkıyla renk katıyor. Leonard Cohen bestesi olan ve Jeff Buckley'i ölümünden sonra efsane konumuna taşıyan 'Hallelujah' şarkısı ünlü Kanadalı sanatçı Patricia O'callaghan'ın yorumuyla albümde yer alıyor.

    Son dönemlerin en sevilen müzik türlerinin başında gelen pop opera tarzında seslendirilmiş 17 eserin yer aldığı albümdeki diğer eserlerden bazıları: Solo por tu amor/ Steph Carse, Amigos para siempre/Jorge Castro & Emilia Recalde, Don't Cry For me argentina / London Theatre Orchestra&Choir, Sway/ 3 Baritons, Credere / Thomas Spencer Wortley, Parla mi damore, mariu / Andiamo, Maria (West Side Story) / London Theatre Orchestra & Choir So In Love/ Ella Fitzgerald, Luna Rossa/ Tony Martin

    Albüm İçerik

    https://www.main-board.com/album-kapaklari/338148-the-best-pop-opera-2010-a.html
0 0 0